С Дюкан на плажа смело ще се покажа - 275

• 67 406
  • 747
  •   1
Отговори
# 435
  • Испания
По-бързо падат см, отколкото кг. Мазнините в човешкото тяло са леки, но обемисти.

Честито за дънките!

# 436
Много благодаря толкова много се мотивирах, ме нама и на къде поввче. Даже преди малко четох конско на майка ми, че влезе в макдоналдс да яде Grinning Извинявам се ако пиша офтопик, но още не съм се запознал с правилата на форума... довечера ще ги прочета. Simple Smile

# 437
Момичета, здравейте! Приемате ли ме в тази групичка,,  Rolling Eyes Rolling Eyes
Имам за сваляне към 20 кг, надявам се с ваша помощ да се отърва от тях.

# 438
Здравейте, искам да Ви попитам тъй като съм в процес на отказване на цигарите, възможно ли е да ми попречат на свалянето на килограми. Знаете мита за напълняването...

# 439
Здравейте, искам да Ви попитам тъй като съм в процес на отказване на цигарите, възможно ли е да ми попречат на свалянето на килограми. Знаете мита за напълняването...
Да, със сигурност ще забави отслабването. Доказано е, че никотинът ускорява метаболизма, но това не е причина да не опиташ да откажеш цигарите, още повече, че си съвсем млад.

Аз от 6 август съм на електронна (след 30-г. пушене, 2 кутии на ден) и не помислям даже да се връщам към нормалните цигари. Заповядай във вейпърската тема, ако ти е интересно.

# 440
смайлис, благодаря много за споделената информация!   bouquet

# 441
Здравейте ! Желая да се присъединя към групата Ви. На режима съм за втори път. Първият път ме запали една от Вас. Започнах на 15 март 2011. Започнах от 170 кг. приблизително. Успях да сваля 50-54 кг. За съжаление фазата с достигане на желаното тегло малко се проточи. И когато почти свърши и следваше фазата за задържане, ми се наложи ортопедична операция. По време на възстановяването се залежах, а и по други причини килограмите отново тръгнаха нагоре. Започнах преди седмица и първите резултати са налице. Ще си направя линийка, за да е по-ясно. Ами това е. Имах прекрасен инструктор първия път. Помня повечето от правилата. За останалото ще търся помощ от вас. Желая успех на всички.

# 442
  • София
Отчитам се с 62,8кг. Напоследък малко обърках режима с редуването на П и ПЗ . Освен това бяхме на почивка и се наложи да ям бъркани яйца в хотела (с мазнина естествено), но слава богу няма поражения върху резултатите. Мислех, че като се върнем кантара ще покаже нагоре, но все пак за почти 2 месеца това ми е първото прегрешение. Остават ми около 5кг още  Whistling

# 443
Свалих два от трите килограма, които качих.

# 444
Ехооо здравейте Simple Smile

Да не си мислите че съм се отказала Simple Smile Още съм си на диета, свалих 2 килца и съм много доволна. Лошото е че имам много работа и немога да пиша много много но ви чета съвсем редовно Simple Smile

Хубав ден от мен!

# 445
Ехо,здравейте!Пиша рядко ,но съм ви казвала,че не съм много по това,но чета всекидневно.Отбивам се само да ви споделя резултатите си.И така: два месеца и половина съм на режима, започнах от 91 кг, а сега съм 77 т.е. —14кг:) чак сама не вярвам на написаното.Остават ми още толкова,но вярвам,че с упоритост и те ще паднат много бързо.Е дано да съм мотивирала новите тук.Лека от мен

# 446
Здравейте, и моето място е тук ми се струва. Последната година напълнят с 15 кг и не знам какво става . Винаги съм имала апетит , но никога не съм била 73 кг /54-57 нормално за мен/ . Може би е стрес, може би е ЕГН все тая. Фактът си е факт 73 . Така че здравейте и от мен Peace

# 447
Здравейте и от мен, дано приемате нови /повтарачка съм правих режима преди 6 години/. За мен накратко на 39г. съм 84 кг,висока съм 175 см.,  искам да достигна отново 66-67кг, та това са 15кг. Започвам от 7 дни ударни, като първият е днес. За да не се изкушавам вчера напазарих доста от разрешените продукти, че гадния навих да похапвам честичко .... #Crazy ме докара до тези килограми.

# 448
  • Варна
Отдавна не съм писала тук, но се включвам специално заради И. Иванов.
Видях, че Смайлсчето ти е дала безценни съвети и без съмнение те ще дадат резултат. Но... Тук идва голямото НО.
Като човек, които приема изключително много лекарства вече в продължение на седем години, ще ти кажа, че това неминуемо забавя нещата. Наистина моите "химии" са съвсем други и не съм запозната в детайли с лекарствата, които се приемат при химиотерапия ( слава на Бога!!!), но няма вариант да не се отрази. Зареди се с много търпение! Не сравнявай резултатите си с другите! Спазвай стриктно режима и ще имаш резултати!
Знам, че е доста демотивиращо, когато си стриктен, а резултата е толкова бавен, но за съжаление така ни е било писано. Здравето е най-важно. Щом трябва да се борим, ще се борим и това е!
Стискам ти палци и желая успех и на двама ни и на двата фронта - и в борбата с килограмите, и в борбата с временните ни проблеми (защото силно вярвам, че са бременни!!!)....  Hug

# 449
Я, колко нови попълнения! Добре дошли и успешно сваляне на килограмите!   bouquet Трябва само малко дисциплина (или инат!) и всичко ще бъде наред.

Аз, всъщност, влязох да дам нова информация за цигарите, по-точно отказването им и ефекта върху отслабването. Аз съм на електронна цигара, така че никотинът не е напълно елиминиран все още, но са елиминирани катраните, около 60 карциногена и други хубости. Отслабването се забави първия месец, първо качих 4, после свалих 6 (краен резултат минус 2), а за последните 2 седмици са паднали в неравен бой още 4 килограма. Така че спокойно, отказвайте цигарите, ако сте решили.  Simple Smile

Приятен есенен ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт