С Дюкан на плажа смело ще се покажа - 275

• 66 963
  • 747
  •   1
Отговори
# 510
Благодаря ви,момичета,за  инфото.Дали 3 ударни дни са достатъчни за начало - как мислите..А,и протеиновите дни един след друг ли да са или... Rolling Eyes (извинявам се но "питанката"ми се прецака нещо)Снемам си размерите веднага и ще видим какво ще стане..Ако не се получава ,с ваша помощ ще сменим тактиката Mr. Green

# 511
  • UK
v.r.i.    Темата е ''закована'' на страничката с темите в раздела Диети и процедури за отслабване.
Ето я:   
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=135084.1215

От рецептите на Смайлс (на 1стр в тази тема има линк) си харесах Кокосова торта. Но нямам фурна за съжаление. Всички вкуснотии са на фурна значи Whistling

Did-ko- един след друг са, няма как иначе, но виж в книгата, според мен 3 дни 1-ва фаза са достатъчно. Успех. Пиши как върви.

храната днес:

Закуска: 3бр пастърма, кафе с 1с.л. обезмаслена сметана

След 3 часа: 5бр ролца от раци, 100г кис.м-ко

Обяд: протеинов шейк ''череша'' със 100г кис.м-ко

Следобедна з-ка: палачинка намазана със 100г кис.м-ко, подсладено със стевия и 2 капки есенция манго.

Вечеря:''китайска супа'' (накъсани пил. гърди, пилешки дробчета и яйце на конци), 5бр малки пилешки кюфтенца, черно кафе.

Сега ще ям Годжи Бери, по 1с.л. ям сега, през ПЗ 2с.л.

# 512
  • Плевен
Здравейте, сладурки! Още ли плажуваме, бе?!? То дойде НГ, а ние на плаж ще ходим! Е, кой на Карибите, кой на Хаваите - може и да хване тен и слънце!
Стискайте зъби още малко - види му се краят на моя проект! До 2-3 дни и ще предавам! После съм ваша! Още повече, че трябва да се стягам! Идват много хубави събития в моя живот и 2 специални тържества! не стига, че съм качила през последния месец още 2 килограма, ами ще гледам освен тях да елиминирам още поне 5-6 до тържествата! Много ми е мъчно, че не мога да се включвам, но - скоро и това ще стане!
Обичам ви!
Ето, Тери, ОВЧ - тук съм! Много гушки и целувки!
Ври, добре я караш като гледам! Браво!
Дид-ко, слушай хората какво ти казват и действай! Мнооого вода! И мръвка!

Дами, една добра статия - http://www.edna.bg/zdravoslovno/syveti/dietite-vrediat-na-kostite-4636186 - вземете си от нея това, което е в синхрон с нашия режим!
Аз снощи се запасих с риби - ципура, сьомга котлет, охладени рачешки рулца на Vici и 2 кинсерви риба тон (сега са намалени в Кауфланд), както и половин кило насипна извара - също мисля, че имаше намаление - от млечната витрина със сирената. И днес съм се наточилаааа - твърдо протеинов ден!!! Ще се борим - няма начин! И като видите слънцето - поне 5 минути се олъщете на него - достатъчно е и лицето само! Ето защо ще продължим да си плажуваме тука!
Спорен ден и дайте нещо от себе си - пишете! Съдбата на давещия е в неговите ръце! Ако искате интересна тема - направете си я интересна! Събудете се! "Драги зрители, спите ли?" Хайде, спете, щом ви се спи, но поне да отслабвате и със спането! Приятен ден от мен - и за вчера и за днес!  Laughing

Последна редакция: чт, 06 ное 2014, 08:32 от ArhMih

# 513
И аз се връщам в редиците. Направих си една голяма полупочивка, казвам полу, защото къде хапвах, къде спазвах. Качих 4 кг, не повече и сега се надявам пак бързичко да свалям като в началото.

# 514
Относно статията (и не само тази статия), силно ме притеснява, че изяждам повече от 1 мг. протеин на килограм телесно тегло. Или не смятам правилно? Мии, месото ми е около 400 гр. на ден, отделно 1-2 яйца и кисело мляко  newsm78... и кво правим сега? Вие как се движите, сладурки? А ако се "остеопоризирам" млада и зелена, само четиридесетгодишна Joy?!

# 515
Относно статията (и не само тази статия), силно ме притеснява, че изяждам повече от 1 мг. протеин на килограм телесно тегло. Или не смятам правилно? Мии, месото ми е около 400 гр. на ден, отделно 1-2 яйца и кисело мляко  newsm78... и кво правим сега? Вие как се движите, сладурки? А ако се "остеопоризирам" млада и зелена, само четиридесетгодишна Joy?!

Олеееееееееееее, ами аз и до килограм месо стигам понякога  newsm78. Миналата седмица рентгенът ми показа остеохондроза.  Rolling Eyes

# 516
Втасахме го, казвам ти! И аз като правя протеинов ден, минавам 700 гр. месо Embarassed... bowuu

# 517
  • Испания
КОЛИЧЕСТВО ПРОТЕИНИ В РАЗЛИЧНИ ПРОДУКТИ

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg20305894#msg20305894

# 518
Втасахме го, казвам ти! И аз като правя протеинов ден, минавам 700 гр. месо Embarassed... bowuu

Аааааа, за протеиновите без коментар, а колко яйца отнасяяяям.  Embarassed

# 519
 Crazy И аз така - всеки момент ще почна да снасям Joy.

# 520
  • UK
Здравейте красавици,

За да си набавиш необходимите протеини само от яйца, трябва да изядеш 10 яйца за един ден. Това е при диета за отслабване от 1200ккал (по-малко за зряла жена не се предпоръчва).

2-3 порции протеин се предпоръчват дневно за здравословно хранене, една порция е 60-90г сготвено месо, яйца или риба. (също ядки, бобови и др. но ору нас в 3-та фаза)
Значи: 300г максимум!
700г пилешко е много. Вредно е за косите, бъбреците и дроба.
Аз си пресмятам макроелементите в този сайт  http://www.myfitnesspal.com, дава ккал, мазнини, содиум, протеини и въглехидрати според целта и теглото.

ArhMih- и ни те обичаме  Heart Eyes

selsha- ще свалиш, само стриктно и много вода, успех.

храната днес ПЗ:

Закуска: палачинка с канела, диетично какао с 1с.л. обезмаслена сметана.

Обяд: бакла с пилешки гърди.

Следобедна з-ка: 100г кис.м-ко, чай.

Вечеря: омлет от пресен спанак (заради магнезия) и 3 яйца, малко зеле и морков с оцет.

От горепосочените храни протеина ми е 60 (това ми е нужното количество за теглото), набавен от 5 яйца и 100г пилешки гърди.

# 521
Отчет за деня:
400 гр. кисело мляко
2 яйца
чушка
550 гр.пилешки кюфтета
Поне двойно повече от разрешените протеини...

# 522
  • UK
Чушката е много самотна  Joy
Това ПЗ ли е, само една чушка?

Повече водичка, по-малко протеини и така  Peace

Аз имам фибри, в случай че прегладнея, но до сега не съм ги пила защото не съм гладна.  Обаче гроздето дето го ядох всеки ден ме озверяваше. Плодовете просто не са моята храна. Като вляза в 3-та само зелени ябълки и грейпфрут ще ям.

храната днес ПЗ:

Закуска: брауни палачинка и 100г кис.м-ко, кафе.

След 3 часа: малко омлет със спанак от вчера.

Обяд: омлет от 3 я-ца и 3 шайби шунка, краставица, чай с 1сл обезмаслена сметана на прах.

Следобедна з-ка: ще видим.

Вечеря: забулено пиле 100г и салата зеле с морков.

# 523
Чушката е много самотна  Joy
Това ПЗ ли е, само една чушка?

Чушката ми е самотна гейша, бедната. Ама беше една тлъста и дебела, направо половин миш-маш стана Laughing
Днес дробчета на фурна.Ще се опитам да не изям цялата тава  chef...

# 524
Ами нещо изгладнях... та ще си призная - пак не спазвам позволения процент на протеините. Чушки с две яйца и 300 гр. пилешко филе, кисело млако, желирано - това е обядът. Тричав мъфин беше закуската, а вечерята пак ще е пилешко филе на фурна, почнала съм го...

Общи условия

Активация на акаунт