С Дюкан на плажа смело ще се покажа - 275

• 66 782
  • 747
  •   1
Отговори
# 525
И аз не мога да спазвам, пък и през деня, колкото и да съм се опитвала не мога да ям. Само вечерям. Понеже съм лакома и разсеяна тая сутрин половинът си направил фреш от моркови и ябълки и аз я надигнах естествено, щото блеех на компа и като се отнеса ям всичко каквото е пред мен  Joy

# 526
  • UK
Аз отдавна се отказах от един път ядене дневно. Излишно е да казвам колко е вредно за тялото.. И Дюкан казва да се яде редовно, за да не прегладняваш и да посягаш към забранени неща.

храната днес ПЗ:

Късна закуска: зеленчукова супа с карфиол и пиле, 100г кис.м-ко, кафе.

След 3 часа: 3 ролца от раци, кафе. (Дюкан разрешава до 8 на ден)

Обяд: зеленчукова супа с карфиол и пилешко, сварено пиле 100г, кафе с 1сл обезмаслена сметана на прах.

Вечеря:: омлет от 2 яйца, кафе с 1сл обезмаслена сметана на прах.

Подсладителя ми свърши и не ме свърта  Rolling Eyes Исках нещо сладко да си направя докато съм на ПЗ.

Отчитайте се, моля.

# 527
Знам, че е вредно , но този навик съм го придобила още преди 20 години и не се отвиква. Винаги когато закусвам, или обядвам се отпускам и ми става тежко.

# 528
  • UK
И аз така бях, даже след раждането на второто бебе правих диетата на д-р Ори, защото се ядеше веднъж дневно. При мен забелязвам следното: когато ям малко на вечеря, сутрин се събуждам по-рано и съм по-свежа. Заради постоянната умора която имах започнах да чета за здравословно хранене и т.н.

На закуска трябва да се приемат бавни въглехидрати, които няма да ни повишат инсулина бързо и няма да сме уморени. В нашият случай палачинката би трябвало да има такова действие. Опитай.

А иначе фреша ако е със захар веднага ще вдигне инсулина и разграждането на мазнини ще спре.

# 529
Няма как да е със захар фрешът-нямам предвид сок от кутия. Приятелят ми всяка сутрин прави със сокоизстисквачката, но аз заради диетата не пия, само той и детето. Преди години за 7 месеца смъкнах 30  килограма, но тогава спазвах абсолютно стирктно, а сега си позволявам понякога кожата от печено пиле, бяло вино и естествено резултатът е никакъв.  Sad

# 530
Привет,момичета!Стартирането на диетата ми се отложи малко-свали ме грип.Смятам вече че другата седмица ще съм ок.Да споделя с вас,че когато аз бях на Дюкан ядях месце когато и колкото ми се прияде.Не съм изчислявала нищо и стапях мерки и кг буквално с часове.Вярно е и че беше спартански режим при мен- П-чисто месце без сосове,ПЗ-месце+зеленчук и нищо сладичко до 3та фаза дори и с подсладител=прекрасен резултат.Мен ме засищаше много.Хапвах през два часа по няколко парченца филенце.И от тогава продължавам да го правя Laughing

# 531
  • София
Здравейте,
След многогодишна пауза от форума, пак пиша тук Simple Smile
Интересува ме колко от вас правят режима за втори и пореден път и какви са резултатите?
2008 постигнах доста, вкл. изхвърлих завинаги олиото, мазното месо и бялата захар от кухнята си.
Сега имам нужда от сериозна редукция след като спрях спорта от половин година, но повечето "дюканци" ми казват, че режимът втори път не действа.
Моля за мнение от "патило", а не "старило"..

# 532

А иначе фреша ако е със захар веднага ще вдигне инсулина и разграждането на мазнини ще спре.

Фрешът, дори и без захар, пак вдига инсулина, защото в плодовете, а дори и в някои зеленчуци има плодова захар. Затова дюки не ги разрешава, те на практика са равносилни на сладкиши.

Emi, режимът действа втори, трети и пети път. Аз лично в началото на тази година го правих втори път с чудесен резултат, който и до момента задържам (4 фаза съм).
Единственият минус е, че при всяко отслабване си вредиш на бъбреците, храниш се със собствените си мазнини, което отделя токсични продукти, т.е. заради здравето си е добре да не го правиш втори, трети път.
Ето цитат от книгата на Дюкан:

http://dukanskirecepti.wordpress.com/2008/05/02/%D0%BA%D0%BE%D0% … 0%B0%D0%B7%D0%B8/

Но ако се налага.....  bouquet  Просто режимът е замислен, за да се прави веднъж в живота и да се поддържа после теглото.

# 533
 Rolling EyesЗа това изобщо не бях помислила. Но на мен ми се налага да сваля 30 килограма, които качих от антидепресанти. Ами дали е решение да се започне от втора фаза-на зеленчуци и протеини-примерно салати с месо  newsm78

# 534
  • UK
Така е, действа режима колкото и пъти да го започнеш. Трябва да се следва стриктно и да се настроиш за 1кг/10 дена.

alinnna-ако си здрава, няма да имаш проблем.

Emi- аз го правя за трети път,  по-точно върнах се във 2-ра фаза. Отслабвам нормално, много съм доволна всъщност. Няма как да не действа режима. Това кой колко е стриктен е отделен въпрос. Когато се вложиш усилия в нещо, независимо какво, рано или късно успех ще има.

Did-ko- чакаме те. На мен ми харесва спартанската ти система.

# 535
Когато я правих за втори път-имах необходимост да сваля 4 килограма.  Точно за месец ги свалих, като започнах направо от 2 фаза /макар, че си позволявах препечена пилешка кожа и по някоя чаша бяло винце  Wink/. Но сега са цели 30 и определено психически трябва да се настроя за стриктно спазване. Имам дискова херния и начална остеохондроза, та искам-не искам спешно трябва да сваля тези килограми.  Sad

# 536
Привет отслaбвaщи момичетa и момче   bouquet
Преди шест години прaвих режимa и свaлих седмнaдесет килогрaмa зa три месецa. Чуствaх се прекрaсно в новaтa си кожa. Зaдържaх резултaтa си достa дълго време, докaто не реших дa откaжa цигaрите Simple Smile Тогaвa зa един месец кaчих десет килa. Рaстях буквaлно с чaсове. Естествено отново пропуших. Зaпочнaх дa спaзвaм нaй-рaзлични режими, включително и Дюкaн няколко пъти, но опитите ми бяхa неуспешни. И тaкa с времето килaтa се покaчихa с още десет. #2gunfire
Стaртирaх отново, този път сериозно и отговорно, нa 5.11 с пет дни удaрнa фaзa. Резултaтa след нея беше -2кг. От вчерa нa съм нa ПЗ и днес съм още -0.200.
Не кaзaх нaй-вaжното - високa съм 171см. и стaртирaх от 87.200кг. Целтa ми е дa стaнa 67 - 65. Нaдявaм се дa ме приемет сред вaшите редици и дa си отслaбвaме зaедно  Hug
Лекa и спокойнa нощ и много минусчетa нa сутринтa

# 537
  • UK
Успех на всички пожелавам.
При мен още половин килограм остава за сваляне от тези които бях качила, много съм доволна  Blush

Знаете ли колко тиква е разрешена на ден за ПЗ 2-ра фаза? Една супа си харесах... а и тиквата е много полезна казват.

# 538
Не знам за тиквата   Thinking
Закуска - тричав мъфин
Обяд - 4 пилешки кюфтета, салата от зеле, 1 кисело мляко.
Вечеря - 4 пилешки кюфтета,3 яйца с извара

Марчелита, newsm10, добре дошла!

# 539
Привет, привет  Hug
Тези дни имах гости покрай РД-то ми  Laughing, както се казва, влязох в третия коридор  Crazy, но геройски издържах и с изключение на едно - две съвсем дребни прегрешения спазвах плътно режима. Днес сутринта и кантара ме зарадва с още едно килце надолу  Party

Обяд - 4 пилешки кюфтета, салата от зеле, 1 кисело мляко.
Вечеря - 4 пилешки кюфтета,3 яйца с извара

Относно тези пилешки кюфтета, дайте съвет как да станат малко по-сочни, правих ги наскоро и бяха супер сухи, направо не се ядяха...  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт