С Дюкан на плажа смело ще се покажа - 275

• 66 729
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
V.r.i., не знаех ,ако говориш за прясното мляко де,  не съм виждала, че е до една чаша на ден, явно съм го пропуснала, въпреки че четох преди това.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=589897.msg … 98285#msg19198285 - пише го в списъка на толерираните продукти, подробно можеш да го видиш в тази статия от страницата на smileys  Peace

Последна редакция: пн, 01 дек 2014, 17:24 от v.r.i.

# 661
  • UK
Sivi- фитнеса и изобщо движението колко важно беше за твоето отслабване?

selsha- в предните страници почти във всеки пост пишехме какво ядем за деня.
Аз ям по 3-5 пъти. 3 основни и две леки похапвания.

Момичета, купих си крем на NIVEA. Води се стягащ и анти-целулитен, основната съставка е L-Carnitine. Обещава резултат след 2 седмици, без масаж.

# 662
Teriyaki искам да уточня, че преди да започна режима почти нямах движение. Ползвах колата и за най-кратките разстояния  Whistling. В момента, в който реших, че започвам режима си купих едни топли, ниски боти и започнах да се движа само пеша. Когато свалих половината килограми, а може и малко повече от половината, започнах да ходя на фитнес, като в началото единственото, което ползвах там бе пътеката за бягане. Определено това движение, което вкарах по време на режима доведе до бързите ми резултати, както и до това, че постоянно свалях и нямах периоди на задържане или покачване на килограмите. Предполагам, че ако си карах по старому без никакво движение щеше да ми отнеме поне двойно повече време, а и може би и кожата щеше да ми бъде в по лошо състояние, защото сега от 20-на масажа се прибра изключително много и се стегна.

# 663
Sivi- фитнеса и изобщо движението колко важно беше за твоето отслабване?

selsha- в предните страници почти във всеки пост пишехме какво ядем за деня.
Аз ям по 3-5 пъти. 3 основни и две леки похапвания.

Момичета, купих си крем на NIVEA. Води се стягащ и анти-целулитен, основната съставка е L-Carnitine. Обещава резултат след 2 седмици, без масаж.

Аз използвах няколко опаковки   Confused

# 664
. Горе-долу ми се връзваше по едно пиле на ден (говоря за дните с пилешко) + 3-те суп. л. трици + половин кофичка кисело мляко.
Най-накрая да видя, че някой се доближава до моите количества храна. Ако не се наям порядъчно, вия като Кумчо Вълчо на луната, спане няма!!! Лакомията ми голяма, не мога да изям половин кофичка нещо си, ще изям ЦЯЛАТА  ooooh!. То и затова съм на това дередже де, едно време, като бях по-млада, не ми се отразяваше, ама сега...
Сетих се какво ще хапвам утре - пилешки бутчета с подправки в плик на фурна. Мозък стават Crazy

# 665
овесено човече аз за това го харесвам този режим. Само тук можех да си се наям порядъчно и да не изпитвам чувство на глад. Спазвала съм много други диети и падаше голямо мерене на порции, лъжички и какво ли още не, а пък си оставах гладна и не издържах дълго. Само когато бях сита можех да не мисля за изкушения.  Crazy

# 666
Здравейте мили дами,
аз продължавам да ви чета и да диетувам. Моят отчет до тук за 14 дни е минус 5.3кг. Силно се надявам да продължавам така. Относно спорта както казах по-рано от 01.01.15 започвам с фитнес. Бих желала да помоля някоя от вас да даде една примерна тренировъчна програма ако имате.
Също така ако може някой да сподели някой сполучлив и лесен десерт, който сте правили и се получава, че аз пробвах две кремчета, но нещо не успях да ги направя.
И един последен въпрос (може би малко глупав) тиква не може да се яде, нали правилро съм разбрала, че я срещам в някой рецепти за втора фаза.
Лека вечер и хубав, усмихнат и слабеещ ден утре!

# 667
Моят отчет до тук за 14 дни е минус 5.3кг.

Чудесно се движиш, браво!
Най-лесните десерти форевър Laughing - желирано кисело мляко и фалшивото мляко с ориз. За млякото - в една кофичка 0.1 процента мляко разбъркваш половин степче и добавяш един разтопен на водна баня желатин. Оставяш в хладилника за няколко часа. За млякото с ориз - 0.200 мл. прясно мляко, подсладител и 2-3 супени лъжици трици се кипват на котлона, после можеш да добавиш и жълтък, и след това да се охлади. Отгоре канела.
За тиквата не съм сигурна, сладурке. newsm78

# 668
 Здравейте,
   много се радвам, че сваляте бързо, въпреки че и аз имам 13кг, нещо не се получава.
Дори и овесените трици са ми по 1л. най-много 1.5 дневно, не ям никакви палачинки, хлебчета и т.н.
Днес пак се мерих 6 ден, вчера свален 1кг за 4дни днес 1 качен, това е лудост. Даже не съм вечеряла. Яла съм омлет сутринта без мазнина, на обяд пилешки дробчета с кисело мляко и горчица. След обяд кисело мляко, малко след това печени чушки. това е. Видимо корема го няма, паласките също, усещам се. Дали кантара нещо не си играе с мен, мже би ми трябва нов.
Хайде пишете как се справяте.
Целувки .

# 669
SmileKERM, намаляването на количеството на триците няма да те доведе до по-бързи резултати, дори може и обратно действие да има. Както и намалените количества храна, за толкова много теми не знам как не го проумяхте, че тук се яде докато не се заситиш и ядеш по всяко време на деня, когато се усетиш гладен. Предполагам за това и "старите" дюканки престанаха да пишат в последните теми и вече една тема си върви за една година. Научете наизуст първа страница, ако искате прочете книгите на Дюкан и решете ще ли го спазвате този режим или ще си правите някакви интерпретации наподобяващи режима. Върнете се в темите от преди 2-3 години че и повече и ги препрочетете - определено ще ви е от полза.
Извинявам се за малко острия ми пост, но мнения от сорта на защо не свалям или защо имам покачване като аз намалих количеството на това, не ядох онова, не вечерях, не обядвах.. и т.н. не говорят за спазването именно на този режим, в чиято тема пишете.
Хубав и отслабващ ден ви желая момичета и се надявам да разберете идеята на режима, да го спазвате и да достигнете целта, която сте си поставили   bouquet

# 670
Sivi, аз съм си свалила книгата, чела съм я, не ги намалям или пропускам, просто не изпитвам глад това, е, аз не ям кой знае колко, даже мислех да вечерям и се усетих, че аз не съм гладна това е.
Мисля, че винаги съм се хранила здравословно и винаги съм внимавала какво слагам в устата си.    На мен това ми е бил режима преди години, без да съм знаела за диетата и се чувствах супер, но сега прост не става, предположих, че е от кантара, защото се вижда, че отслабвам, а кантара ми показва повече, това е .
Винаги ми е било интересно, даже исках да попитам овесено човече, защо ползва степче каква му е целта? Само оцветяването ли или и захарта? Знаеш ли, че малките деца си оцветяват косата със степче, чета го в много рецепти. По-добре го замени с нещо друго, според мен, но всеки си решава.

# 671
Степчето, разбира се, може да се замени със стевия и есенция по избор.Това за боядисването не го знаех, но току- виж утре си докарам цвят на узряла праскова Joy или пъпеш. Шегата настрана, казват, че стевията е безвредна, все ще дойде време да я пробвам. Вие каква ползвате?

# 672
SmileKERM явно нещо не съм чела, както трябва, за което се извинявам  Hug
Щом виждаш, че има разлика в обиколките то тогава няма какво да те притеснява. Използвай метъра предимно и по рядко кантара, за да не те демотивира. Както знаем сланинките са обемни, но леки.
А за степчето, аз някъде около месец си подслаждах млякото с триците сутрин, но после открих разните му питки, палачинки и печива с триците и спрях да прибягвам до степчето. А и после някак си свикнах с вкуса на триците, защото в началото въобще не ми харесваха на вкус, но след това, а и до ден днешен мога си ги ям във всякакъв вариант.  Grinning

# 673
Каквато истевия да съм ползвала, винаги ми мирише особено и ми променя вкуса на храната. Съпругът ми правеше експерименти с нея, та имахме на листа......ами не успях да свикна да я консумирам. Но иначе е чного полезна, ако ви е приятна на вкус си я ползвайте със здраве  Simple Smile.

# 674
  • UK
Аз използвах няколко опаковки   Confused
Ти ме уби направо  Joy

YaDYo-за тиквата четеш и сама преценяваш може ли или не. Сайта на Дюкан е пълен с тиквени рецепти.. Аз бих си направила една супичка в ПЗ, но не и тиквен чийзкейк. Т.е. движиш спред собствена преценка. Поправете ме ако греша. Peace

Sivi-споделям мнението, че интерпретациите на режима водят до провала му.

За сладките неща да кажа, нищо до сега не ми допада, освен бисквитките ореховки, които ме мързи да правя, млякото с ''ориз'' е форевър любимо Crazy и морковения кейк, който е най-хубавия от всички споменати, но само за ПЗ. Днес правих ''шоколадово-бананов кейк'' от английския сайт на Дюкан. Яде се, но не е нещо особено. Сладка палачинка ям най-често. 3сл трици, 1 яйце, една стевия, щипка канела. Бъркам, пека и ям. Понякога заливам с кисело мляко.

За стевията, намерила съм си една на прах, правена в Индия, която не повишава кръвната захар. МIXX се казва. Гледам да ползвам възможно най-малко. Напитки подслжда добре, но при печене вкуса се изменя.

За тренирането, ето моята програма за сега, написана от инструктор: 10 мин загрявака на крос-тренажора, минаване на всички уреди 3 серии по 20 повторения, усукващата машина за талия: 100 повторения, 20 мин. пътека. По-нататък ще правя бързо ходене на интервали за повече от 20 мин. и дано стигна и до бягане един ден..

Днес П:
закуска: режимен шоколадово-бананов кейк, кафе с 1сл обезмаслена сметана на прах.
обяд: печено телешко, кафе.
след тренировка: протеинов шейк със 100г кисело мляко.
вечеря: омлет от 2 яйца
ако съм още гладна: пилешка пържола на тиган

Последна редакция: ср, 03 дек 2014, 09:49 от Teriyaki

Общи условия

Активация на акаунт