С Дюкан на плажа смело ще се покажа - 275

• 66 711
  • 747
  •   1
Отговори
# 720
  • София
   Моля да споделите какво ще хапвате на Бъдни вечер? На Коледа е по-лесно.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg23891243#msg23891243

Идеи за празници: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg18951781#msg18951781

Много благодаря! Чела съм много от рецептите ти, но това съм го пропуснала.

# 721
Здравейте мацки, няма да споменавам всички, защото са много пишещи за два дни, но ви целувам всички Simple Smile
Вчера мина добре, казах, че няма да ям млечни, за да видя как се движа, обаче вечерта хапнах малк повече от половин кофичка със стевия, защото ми се ядеше нещо сладко.
Днес на зкуска тричаво хлебче, обяд пиле със салата печени чуки с копър, домати и лук. Следобяд пак пилешко, вечеря да си призная малко ядох от непозволеното, но го направих с цел, целта ми беше да активизирам метаболизма си, защото си мисля, че имам застои. Правих месо със зеленчуци на тиган с олио, т.е. олиото е забранено. Пих и чаша мляко с инка.
Да видим утре, даже няма да се меря, корема го няма, кантара не го показва. По повод прясното мляко, бозайниците спират да бозаят много бързо, защото не им е нужно, доказано е, че прясното мляко не се разгражда в организма и няма нужда да се пие, но с него засищам глада. С години не бях пила мляко
Купих си витамини, защото без плодове ме е страх, взех си Дита, 21лв, скъпи, но предпочитам да набавям витамини, няма витамини много ,толкова колкото при другите комплексно, но се предполага, е са махнати тези, от които се пълнее.
Дано сваляте така както и до сега, е и аз да започна като вас.

# 722
Момичета, снощи ми се преяде сладко, та сдъвках две какаови зърна, но после се сетих, че не съм сигурна дали са режимни  newsm78

# 723

Таа новата ми страст е да си сваря за обяд или вечеря /а защо не и за двете  Laughing/ пилешки долни бутчета, с малко сол. Хапвам си ги за норматив, супер са ми вкусни така просто сварени. В комбинация с някое дюканско сосче стават чудесни.
Ммм, как ме подсети, отдавна не съм яла бутчета, все  кайма и филе готвя. Като хвана някаква рутина и... Аз пък им махам кожата, ръся подправки и в плик с малко водичка във фурната. Стават лесно, крехки и сочни, разкош! Утре ще поогледам дали в някоя верига не са на промоция и ще се заредя.
Радвам се, че диетата ти върви лесно и вкусно newsm10!
Аз пък забелязах нещо много странно - от известно време имам минуси не след П или ПЗ, а след овесени ядки. Аз нали съм си на вечна втора плюс, та овеските си ги водя направо гала вечеря Joy. Някой има ли обяснение за това newsm78?
Лека ви нощ, сладурки Heart Eyes!

# 724
Овесено човече, благодаря за идеята, ще я пробвам със сигурност Hug Аз днес съм на рибка - скумрийка печена на скара.  Party
Teriyaki, смятала съм си реално достижимото тегло по калкулатора на Дюкан, но това колко трябва да свалям на месец май нещо съм го пропуснала или недовидяла  newsm78
alinnna, аз точно заради ситуации, в които по никое време ми се прихапва сладичко, си правя дюканските бонбони - хем режимни, хем удовлетворяващи желанието за сладко  Peace

# 725
alinnna, аз точно заради ситуации, в които по никое време ми се прихапва сладичко, си правя дюканските бонбони - хем режимни, хем удовлетворяващи желанието за сладко  Peace
Какви са тези дюкански бонбони? Рецепта, моля.

# 726
Самоцитирам се  Peace

Обожавам ваниловата есенция на д-р Йоткер, уникален аромат има. Що се отнася до сладичкото, аз гледам все да имам нещо направено из хладилника, обикновено това са бонбонки - бял и тъмен "шоколад", хапвам по няколко на ден и не се изкушавам за сладко извън режима. Белите с тази есенция на д-р Йоткер стават страхотни   chef Правя бонбоните по тази рецепта от страницата на смайлис - http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=589897.msg … 22066#msg19122066.

# 727
Мерси, ще ги пробвам, особено белите бонбони изглеждат страхотно.
Гледам, препоръчано е да се маже като течен шоколад и върху дюкански хляб.... newsm78
Само да не е върху протеиновия хляб с риба или пиле, че.... Sick

# 728
Аз си правя шоколада от тази рецепта единствено под формата на бонбони, не съм го опитвала по друг начин. Но като се има предвид колко вкусно си става (все пак аз станах специалист  bowuu), предполагам, че и за мазане ще е добре. Може би само трябва да се прибави малко повечко прясно мляко, за да е по-течно. И, разбира се, тъй като все пак са толерирани продукти, аз не си позволявам повече от 3-4 бонбона на ден  Peace Съдейки по кантара, това ми идва добре като "доза" и не ми пречи на отслабването  Party

# 729
  • UK
Момичета, снощи ми се преяде сладко, та сдъвках две какаови зърна, но после се сетих, че не съм сигурна дали са режимни  newsm78
Какаото трябва да е обезмаслено и без захар. Дюкан продава ''органик'' не забелязах да е обезмаслено обаче. Аз имам ''органик'' и покрай ПЗ пийвам ''горещ шоколад'' заради магнезия.

За скумрията ще ме светнете ли как да я приготвям.  newsm78

Моят кулинарен експеримент вчера бяха бисквитки без трици и млечни. Познайте от какво  Wink

# 730
Скумрията си я купувам приготвена, не мисля, че е проблем. Тя си е печена на скара.
За кулинарния експеримент чакаме да чуем подробности  Party
Пак да питам, къде на калкулатора на Дюкан мога да видя по колко трябва да свалям на месец?
Хубав режимен ден, дюканки  Hug

# 731
Момичета, задържате ли вода, когато сте в овулация?
От вчера до тази сутрин съм с 1.7 кг. нагоре при режимен ден newsm78.

# 732
  • UK
v.r.i.- калкулатора не ги показва, аз си ги смятам. Броя на месеците във втора фаза делено на килограмите за сваляне.

Бисквитките бяха от ширатаки, пюрирани в блендер. Ядат се, но самата мисъл, че е някакво желе е  Crazy. Предпочитам триците.

овесено човече- задържам вода понякога, особено ако ям захар или повече сол. Обикновено ми излизат и пъпки така, че знам кога се случва. Стомаха ти редовен ли е?

# 733
v.r.i.- калкулатора не ги показва, аз си ги смятам. Броя на месеците във втора фаза делено на килограмите за сваляне.
Сметнах ги, само че разделих кг на броя на месеците, и ми показа, че на месец трябва да свалям по 4,2 кг. Ако е така, значи идеално ми върви режима, защото свалям точно по около 4 кг на месец. Така или иначе си мисля, че е доста относително, и е възможно един месец да свалиш малко повече за сметка на друг и обратното. Важна е крайната цел Peace Само, че като гледам юли 2017 г. като край на третата фаза и ми призлява  #Crazy
И да питам - правили ли сте си изследвания, по-конкретно за състоянието на бъбреците и нивото на холестерола, от както сте започнали режима? Нямам конкретни оплаквания, но си мисля, че е добре да се следи, предвид това, че противните на режима изтъкват като свои най-големи съображения това, че режима действал не добре именно на бъбреците и холестерола.

# 734
Третата фаза, като свикнеш, след първите две-три седмици, става навик и е много приятна. Все пак там си хапваш доста повече неща. Няма да я усетиш как ще мине, споко. Дано си вече близо до нея.

Общи условия

Активация на акаунт