С Дюкан на плажа смело ще се покажа - 275

• 67 383
  • 747
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте и от мен, дано приемате нови /повтарачка съм правих режима преди 6 години/. За мен накратко на 39г. съм 84 кг,висока съм 175 см.,  искам да достигна отново 66-67кг, та това са 15кг. Започвам от 7 дни ударни, като първият е днес. За да не се изкушавам вчера напазарих доста от разрешените продукти, че гадния навих да похапвам честичко .... #Crazy ме докара до тези килограми.

Специално за режима, това даже си е много хубав навик. Laughing Трябва да се яде често, но разрешени храни и да се пие вода. Успеха е гарантиран. Макар, че втория път, при мен поне, нещата се случват една идея по-бавно, въпреки, че съм абсолютно стриктен. Така, че дръж здраво и успех ти желая.  Simple Smile

# 451
Добро утро! Днес в денят за избори, за мен е ден за отчет  Laughing. За мен е 7 ден ударен /днес последен/, но не издържах и се качих на кантара - резултатът -3 кг, не е зле, никак даже  Simple Smile особено като се има предвид, че съм повтарачка, вярно че първият път за 7 дни ударен свалих 5кг, но сега и годинките са повече. Режимът не е никак труден, проблемът е че трябва да се отделя време за приготвяне на храната. В работните дни менюто ми не е кой знае колко разнообразно, но вчера приготвих храна за 3-4 дни, а и от утре включвам зеленчуци. Все още се чудя дали да продължа 5/5 или 1/1, приемам съвети имам да свалям повече от 15 кг.
Това е. Хубав и слънчев ден от мен   bouquet

# 452
gal4eto1975 много хубав резултат имаш Simple Smile щом имаш да сваляш 15кг е по-добре да караш 5/5,но ако не можеш да издържаш и 1/1 дава много добри резултати Simple Smile ти си прецени Simple Smile

# 453
Добро утро! Един бърз отчет от мен : 10-ти ден резултатът е -4 кг.. Бавно, но с удовлетворение  вървя по стълбичката на килограмите надолу  Simple Smile.  Виждам други не пишат тук, май сама ще се подкрепям  Laughing, дано не сте се отказали, а само да нямате време да пишете.
Хубав ден!

# 454
Добър ден и от мен Hug

Стартирам от 66 кг/163 см.Целта ми е 57 кг.Но и на 58 кг ще съм доволна  Grinning И преди съм спазвала Дюкан, даже доста бързо успях да си сваля кг.Но бях на 27 г, сега на 34... Ще видим.Мисля да направя поне седмица ударен режим.Ако мога и 10.

Успешен ден на всички.

# 455
  • София
Аз стигнах 62 и после без да сменям нищо в режима се върнах на 63 и вече 10дни се боря с този килограм. Днес кантара показа едва 62,7кг. Може би е време да се откажа, но все още не ме задоволява този резултат. А и искам да имам едни 2кг аванс , ако при запазването на теглото кача нещо. Иначе при само 2кг нагоре и ще излезе , че за 3-4 месеца ще съм свалила само 5кг.

# 456
Трифи и при мен се получи нещо такова като при теб.Свалих до 61-62 и после изведнъж стигнах 64,500 и започнах вече треи ден друг режим да излъжа организма малко и смятам,че като разнообразя и ще има ефект,ще видим де надявам се:)

# 457
  • София
Аз отначало до сега съм 3/3. Освен да мина малко 2/2 или направо 1/1. За повече от 3 дни няма да успея, освен това след 3тия ден забравям колко дни какво съм яла  Mr. Green

# 458
Аз отдавна минах в четвърта ,но напълнях с 2 кг и затова затова започнах нещо различно,за да не повтарям режима и да стоя на едно място.

# 459
Здравейте, искам да попитам мъфините с риба тон и лук от страницата с рецепти на смайлис дали са подходящи за първа фаза, както и рецептата за бял шоколад - за втора?  Laughing

# 460
  • Плевен
Момичета и едно момче (май се беше появило), нямам никакво време и затова нищо не пиша, че и рядко даже влизам при вас. Но искам да ви кажа колко много ви обичам и мисля за вас! Жалко, че не мога сега да се включвам, но ще дойде и това време. С тези темпове на писане в нашата тема...лесно ще ви догоня! Не мога с нищо да се похваля! Не можах този месец и свястно да спазвам режима, затова - никакви резултати надолу нямам, а даже и покачих около 1 кг. Но ще го сваля! Хайде, мили, впрегнете всички сили и се отървете от излишните килца! Спорен режим!
Ври ( и кипи)... ако продуктите са за първа фаза - значи ще може. Спази количеството трици - 3 с.л. за деня и другото си е по режима!

# 461
Точно това ме притеснява, в рецептата с мъфините има лук, а рецептата за белия шоколад ми се струва направо някакво малко чудо, та чак не ми се вярва да се позволява във втора фаза. Впрочем, плодовете май са забранени във втората фаза, а какаото?

# 462
  • Варна
Точно това ме притеснява, в рецептата с мъфините има лук, а рецептата за белия шоколад ми се струва направо някакво малко чудо, та чак не ми се вярва да се позволява във втора фаза. Впрочем, плодовете май са забранени във втората фаза, а какаото?

Тази рецепта за мъфини не съм я правила конкретно, но предполагам, че е аналогична на рецептата за хляб без трици с риба тон... Не трябва да те притеснява лука в нея, защото количеството му е малко, по-скоро като подправка, а не като зеленчук. Всъщност сега се сещам, че в рецептата за хляба беше посочено, че лука трябва да е на прах...  newsm78
Ако е друга рецепта и в нея има и трици, трябва да си разпределиш количеството мъфини така, че да ти се падат по 3 с.л. трици на ден. Например, ако за една доза в рецептата се използват 9 с.л. трици и от тази една доза излязат 12 мъфина, можеш да ядеш  по 4 мъфина на ден.

Относно рецептата за шоколад, било то бял или кафяв, напълно режимен си е за 2-ра, че и за първа фаза. ОБАЧЕ, ако ще правиш кафяв, какаото трябва да е наистина колкото за цвят и лек мирис.
И малко да те подготвя предварително за лошата изненада...
Този "шоколад", далеч не е на вкус като истински шоколад. Аз лично подходих към него със същия ентусиазъм и еуфория, но го направих два пъти и не потретих...  Sick Но пък вкусове разни. Пробвай - имаше момичета, на които им харесваше.

Относно последния ти въпрос - да, плодовете са забранени във втора фаза. Включват се чак във трета. За какаото стигнахме до консенсус, че може да се използва в съвсем малки количества, защото в България няма обезмаслено какао. Води се нискомаслено това, което е 12%, но това далеч не е достатъчно нисък процент. По едно време една съфорумка "хвърли бомбата", че си купувала какао с 4% масленост от магазин ЦБА в Добрич (бивш Бурлекс). Аз се заех с мисията да открия това какао, защото съм бивш служител на Бурлекс, но така и не направих нищо... Или съфорумката се е заблудила или го е имало за малко и са го спрели.

v.r.i., сега случайно забелязах, че детето ти е по-малко от 4 месеца... Ти не кърмиш ли? Пропуснала съм, ако си казала, но не знам някой каза ли ти, че режима не е подходящ в стандартиния си вид за кърмачки? Naughty

# 463
Момичета, присъединявам се към вас. Правя режима от 1 седмица, смъкнах 3 кг. Преди около 6 години с него смъкнах близо 17 кг. Междувременно пробвах и други диети, но не са така ефективни за мен. Сега съм в Брюксел и си купих 2 книги на Дюкан в оригинал (чела съм ги на български) и виждам някои разлики.
Тук си купувам ширатаки (коняк), уникално вкусно е и го намирам за около 1.60евро за 400 грама в азиатските магазини. Като видях цената в Амазон, останах без думи колко е скъпо! Някой път му добавям аромат на масло и шарена сол и е като току-що изпечен хляб. С риба тон и соев сос е по-различен начин. Тук чета и френско/белгийския форум на дюканките. Някой път ще споделя с вас идейки!  Тъй като обичам аперативчетата вечер, тук намерих концентрат на аператив с вкус на алкохол с 0 калории и 0 алкохол. Изобщо няма разлика. Разрежда се с вода 1/5 и е около 6 евро за 1 литър. Определено тук има по-голямо разнообразие на продукти. Успех на всички ! Отивам да ви чета.

# 464
Kali_tod, много благодаря за съветите  Hug А откъде намирате по-рядко срещаните съставки, като например обезмаслено прясно мляко, т.нар. маисена и др.?
Лично аз усещам, че този режим е изключително подходящ за мен, досега съм пробвала много диети и режими, но в този се чувствам някак "в кожата си". Което е странно, защото аз по принцип не съм толкова по месото, предпочитам повече зеленчуци, но ето на, за моя изненада, месото, млякото и яйцата ми понасят много добре. Започнах режима на 02.10., днес ми е деветия ден на ударната фаза, утре я приключвам, а изобщо не я усетих, сякаш мога и още. Но няма да си правя експерименти с тялото, ще започна след това втората, защото и зеленчучета ми се прихапват вече  Laughing
Не, не кърмя, затова и си позволих да започна режима, имам много, ама много кг да свалям, натрупани и от преди бременността. Няма да се заричам какво ще постигна, макар че знам колко искам да сваля, поради простата причина, че не искам да се проваля от прекален ентусиазъм и свръхамбиция. Ще се старая да го карам спокойно, равномерно и с необходимото търпение  Peace Вдругиден ще направя отчет на ударната си фаза и се заканвам на всеки десет дни да го правя, защото мисля после да мина на 5 П / 5 ПЗ.
Прегръщам горещо всеки новоприсъединил се член в групата, виждам, че преди е била много активна, а напоследък нещо е позатихнала, а ми се струва, че трябва да е точно обратното  Naughty Сърдечно благодаря и на редовните дюканки тук, в това число ArhMih i Smilyes, именно вие вдъхновявате такива "блудни души" като мен   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт