Отговори
# 645
охо, Слън4ице Hug Hug Hug появи се по време на пълнолунието Heart Eyes Heart Eyes

# 646
  • София
охо, Слън4ице Hug Hug Hug появи се по време на пълнолунието Heart Eyes Heart Eyes

Тъкмо щях да те викам да слизаш от балконя Мими Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Ами да, аз малко на обратно изгрявам Mr. Green Joy

# 647
  • У Диспансера ...♥♥♥
Йо  Heart Eyes Hug Жива ли си ти  #Crazy

# 648
  • София

Ирчеееее Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Е ти къ мислиш Mr. Green Mr. Green Joy Направо се затрих аз ooooh! ама няма беее, от есента като се почна с тая работа и сега цялото лято на морето и пак няма да ме имааа smile3518 ама нищо, така като имам време минавам, кажете вие  как стее, какво правитее, аз от време на време при татю засичам я Габи, я Павлинка и ми казват

# 649
  • У Диспансера ...♥♥♥

Жената, кръстосала краката  hahaha hahaha hahaha
Ми как да сме, лудеем си, ама ей така като ви няма другите луди и не е същото  Sad

# 650
  • София
Ауууууууу Ирче и аз гледам при татю някви снимки на тия двамата олигофрени, постоянно пускат и слухове се носят, че били заедно #Crazy Sick Sick Sick Sick пък събраха се да ти кажа Wink

А, кой друг липсва Shocked Thinking

# 651
  • У Диспансера ...♥♥♥

Само дето Леголас, е по -хубав  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 652
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ми Жани, Джейно е рядко, Звездито, Елито, Гъбака сега е на почивка в Турско, та хептен оредяхме  Crossing Arms

# 653
  • У Диспансера ...♥♥♥
Йо, аз си лягам вече, че ми падат кепениците, лека поне едно здрасти през тела минавай да казваш  Hug Hug Hug Hug

# 654
  • София
Лека Ирче Hug Hug Hug Hug Ще минавам, ако при татю винаги можете да ме намерите, че там ми е по-лесно и бързода си следя нещата Peace

Ами сега почивки, ала бала, нормално, ще видиш как есента всичките ще си се приберем Mr. Green Абе я аз да кажа
Скрит текст:
че ще съм на Созопол цяло лято, та ако някой минава да свирка Mr. Green

Айде и аз май ще се ориентирам, ще мина пак, когато мога, ама ще гледам да е утре Mr. Green Лека и от мен и целувки за всички, които не засякох нощес Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 655
  • София
Добро утро,поспаланчици Hug.
Йо, Hug се появила Party Party Party
Вече и аз мога да кажа,че Чачако и Аталайчо са братя,ми то носове,ми то уста,ми то очи,вежди всички им еднакво,само формата на лицата по-така различни Mr. Green.
Нали съм ранобудна булка,тъй и тъй съм станала ,да ви сервирам и закуската с кафето и да ви пожелая хубав ден Hug
Скрит текст:

# 656
Добро утро!

Линче  Hug
Прочетох последните 4-5 странички.Разбрах,че на Мира джама си е останал цял .........Селим бей напускал сериала...........Много  добро  решение на актьора. Peace
Братя Улусой много си приличат . Mr. Green

Слънчицето  Hug се е разписало  снощи. Party

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug ви всички.

# 657
Охо, има и кроасан4ета и торти4ка за закуска smile3508 Благодаря Heart Eyes Heart Eyes
А, добро утро  Party Party
Лин4е Hug Heart Eyes Лава Hug Heart Eyes
Хубав, слън4ев ден Hug Hug

# 658
  • София
Лава, Hug,Мимчо, Hug гюнайдън Heart Eyes Hug Laughing

# 659
Лава, Hug,Мимчо, Hug гюнайдън Heart Eyes Hug Laughing
Лин4е, как е малката русалка, Боби Heart Eyes Хубаво ли ви е времето newsm78

Общи условия

Активация на акаунт