Лятото дойде, ноемврийче в жегите расте - Тема 5

• 26 356
  • 732
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте момичета  Hug

Благодаря ви от сърце за подкрепата  Hug
Червенето цвекло го правя на  сок със сокоизтисквачката, слагам и морков, ябълка, лимон... каквото искаш можеш да добавиш и не му се усеща гадния вкус. Пия всеки ден по един литър, ама хемоглобина ми не е мръднал - 105 си ми стои, дано поне не падне под 100  Mr. Green За гъбичките ми изписаха Гиназол, дано вече ги уморя и тях, от една година ги боря, е  няма такива упорите гадини  Close
Във четвъртък съм при Марков за второ мнение, след него пак при Михова и след това ще мисля на къде.... ooooh!

# 106
Rapuncelll мен Гиназола ми уби гадините за отрицателно време, ползвах го преди 5, 6 месеца. От известно време имах проблеми с гъбичките, появяваха ми се през месец, два. С какво ли не се мазах, в какво ли не се киснах и вече забравих всичко, което правих да се отърва от тях. Даже се бях приготвила психически, че явно съм предразположена към гъбички и през бременността ще ме турмозят, но след лечението с Гиназол и... още нямам ни една гадина, да чукам на дърво!  Grinning
Надявам се и при теб да подейства толкова добре:)
Аз пукам от жега, а пък се готвя са сватба и трябва да ходя на фризьор пф, а и роклята ми е една по мен, със сигурност всички ще ме зяпат в корама и понеже не е много бременно оформен си представям реакциите... "Ама ти си много напълняла", "Ама не може така, младо момиче си..." Стискайте палци да не набия някой днес само!!!!

# 107
Рапунцел, прехвърлих постовете назад, но май нещо изпускам......аз също имам хемоглобин 106. Това опасно ли е и как?  Знам, че не добре, но ......до колко е опасно?Ти за какво ще тъсиш второ мнение?
Аз също имах гъби и сега след Гиназол ще пускам пак микробиология. Моя док спомена, че може да е от Утрогестана и честно казано и аз така мисля, защото не съм имала гъби година и повече преди това.

# 108
brumburi Честити розови гащи   bouquet За количките много зависи какво конкретно ти търсиш, по какъв терен ще я буташ, ще я превозваш ли в кола често, каква е колата, трябва ли да е качваш по стълби, малък ли е асансьора и още хиляди неща, които влияят на избора.

Диди не слагай вече нищо след като се е пукнал, само марличка за да не се замърси

Успех на чакащите за амнио и резултати от амнио

Гледам за гъби си говорите, и мен ме е нападнала някаква гад, ама не съм сигурна че са гъби, трябва да си запиша час за Аг-го но нещо не мога да се органицирам. Трябва и за Ендокринолог да си запиша час ама защо така все отлагам не ми е ясно

Момичета аз сутринта спечелих допълнителен сенник за новата количка, направо не мога да повярвам, че съм спечелила нещо, а тези сенници специално ги гледам от 1 година и все се каня да си купя.

# 109
Браво Rendence и честито! И аз го гледах конкурса, но ми е рано да мисля за колички още!

# 110
рано не рано аз и сега ще си го ползвам, баткото все пак е още полу бебе и си ползваме количката. Старата съм я пуснала да се продава и вече експлоатираме новата  Joy

# 111
Здравейте бременелки! Мен днес ме мори горещотот време, от сутринта съм се събудила с сърцебиене и ниско кръвно и не мога да го вдигна Sad Стегна ме коремчето за 3 мин и се притесних. Но сега всичко е ок, или поне си мисля аз така
На някоя от вас случвало ли се е? Званях на лекарката, но уви... днес е събота и не вдига!  Shocked

# 112
rendence и на всички отзовали се    bouquet Количката ми трябва за София ooooh!, значи почти като за оф роуд #Crazy, и освен това сме на 2-ри етаж, което изключва аснасьора и включва носенето й ooooh!

# 113
beberona, най-вероятно е от жегите. Пий повечко течности, айран със сол, малко шоколад или кафенце и хапвай редовно. Чака ни малко трудно лято,ама трябва да се справим  Laughing Сърцебиенето не е нещо кой знае какво,ако пулса ти разбира се не е много ускорен (примерно към 200). Нормално е при бременните жени да се усеща повече сърцето и да имаме пулс около 120 мисля, че беше. Иначе и на мен ми се случва, но или като ми стане много горещо, или като се изморя много. Така че, почивка,течности,храна и без лоши мисли  Peace

# 114
Здравейте, мами!

Някоя мама, беше казала, че фурмите имат много желязо. Благодаря й   bouquet
beberona за стагянето не знам (освен но-шпа или магнезий), но за кръвното - пийни нещо газирано (без кола) и хапни нещо сладичко. На мен много често ми се случва - кръвно 90/60 със сърцебиене (пулс над 100). И това винаги помага.   bouquet

# 115
beberona, най-вероятно е от жегите. Пий повечко течности, айран със сол, малко шоколад или кафенце и хапвай редовно. Чака ни малко трудно лято,ама трябва да се справим  Laughing Сърцебиенето не е нещо кой знае какво,ако пулса ти разбира се не е много ускорен (примерно към 200). Нормално е при бременните жени да се усеща повече сърцето и да имаме пулс около 120 мисля, че беше. Иначе и на мен ми се случва, но или като ми стане много горещо, или като се изморя много. Така че, почивка,течности,храна и без лоши мисли  Peace
Благодаря ти много мила. може би и работата вече ми тежи, но трябва да остискаме още 1- 2 седмици.
Здравейте, мами!

Някоя мама, беше казала, че фурмите имат много желязо. Благодаря й   bouquet
beberona за стагянето не знам (освен но-шпа или магнезий), но за кръвното - пийни нещо газирано (без кола) и хапни нещо сладичко. На мен много често ми се случва - кръвно 90/60 със сърцебиене (пулс над 100). И това винаги помага.   bouquet
Ще пробвам с газирано, въпреки че не ми е от любимото, но ... сега не съм важна аз както искам Simple Smile А за кръвното на мен 90/60 ми е нормалното кръвно  Embarassed и може би сега съм го свалила още повече. Ако до довечера не се оправя ще отива до болницата,там би трябвало да ми помогнат (Дано не се налага  Praynig)

# 116
beberona, ако имаш излишни 20-30 лева може да идеш до МЕТРО ( видях,че си от Бургас) там винаги има електронен апарат за кръвно за китката. Поне ще може да се следиш редовно. Аз си купих още преди да забременея, че и аз винаги съм с нормално 90/60,ама от както съм бременна взе,че се вдигна малко 100-110/60-70. АГ-то каза,че щом имам апарат е добре да си го меря всеки ден Grinning Наистина,ако имаш възможност си вземи-от полза ще ти е цял живот дето се вика. Нашият го купихме от МЕТРО за 26 лева мисля и вече си го ползваме 2 години. А след като не обичаш газирано- действай с айран със сол както казах и повече вода. Успех   bouquet
П.П Мисля,че и в ЛИДЛ пускат такива промоции от време на време на апартчетата.

# 117
Имайте предвид обаче, че електронните за китка мерят с около 10 по-високо. Можеш от аптека да си вземеш най-обикновен апарат с маншет за около 30 лв. Стига да има кой да ти го мери обаче, че сам е трудно  Grinning Много ви е ниско това кръвно, аз мислех, че моето не е добре  Laughing

# 118
beberona, ако имаш излишни 20-30 лева може да идеш до МЕТРО ( видях,че си от Бургас) там винаги има електронен апарат за кръвно за китката. Поне ще може да се следиш редовно. Аз си купих още преди да забременея, че и аз винаги съм с нормално 90/60,ама от както съм бременна взе,че се вдигна малко 100-110/60-70. АГ-то каза,че щом имам апарат е добре да си го меря всеки ден Grinning Наистина,ако имаш възможност си вземи-от полза ще ти е цял живот дето се вика. Нашият го купихме от МЕТРО за 26 лева мисля и вече си го ползваме 2 години. А след като не обичаш газирано- действай с айран със сол както казах и повече вода. Успех   bouquet
П.П Мисля,че и в ЛИДЛ пускат такива промоции от време на време на апартчетата.
Благодаря много за съветчето, аз имам такъв апарат в къщи но кой да се сети, седи си и събира прах  Embarassed След като се пребера от работа веднага ще си го примеря. И аз по едно време бях с някакво по нормано кръвн, от както стана горещо пада бързо. За айрянчето - днес вече изпих 2 големи, след малко мисля да пробвам с газираното. Определено се чувствам по добре от сутринта, но тук (на работното ми място ) работят климатици и може би за момента това ме спасява.
А как очивах само лятото и топлото време...  Sunglasses

# 119
Хемоглобина при бременност било нормално да е по-нисък, но не и прекалено, не бива да пада под 100 - така ми каза доктора, ако падне под 100 се взимат други мерки - ампули или  система с желязо за да ти го набавят, не е много безобидно, но има начини  Peace

На втората ФМ видяха нещо в аортата на сърчицето на бебко, което само по себе си не е проблем, обаче било показател за някакъв синдром на нещо си..., вероятността да има този синдром е 1. 5 %, тъй като никакви други данни за това няма, не се виждат и откриват, единствено тази специфика на аортата, което го имали много хора, без да е проблем. Предлагат ми амниоцинтеза, за да се изключи този 1.5 % риск, обаче ме предупреждават, че риска от амнито е много по-голям, от риска да се роди дете със синдром  ooooh! Това бебче е постигнато изклютелно трудно, след 18 г. борба, 5 операции - коремни и гинекологични, и е на 5 опит ин витро. Страхувам се от всичко, дали ме разбирате правилно - не знам  Cry Не знам и какво решение да взема, докторите и те не знаят, оставиха аз да решавам, а как се взима токава решение  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт