СЕДМОКЛАСНИЦИ - заявления за класиране - седмична (13.06-19.06)

• 46 518
  • 889
  •   1
Отговори
# 840
  • София
О, аз като старо куче няма да се шашкам. А и средният е от толкова голям набор, че сигурно ще си кандидатства за обикновено езиково училище.

# 841
  • Sofia
с какво си запълват свободното време?
С шляйкане, спане, ядене и чат-пат фитнес или каране на колело.
А, ей сега ми се обади, че иска да се запише на курс по рисуване... От няколко дни я гледам, че гледа клипчета в интернет за рисуване на скици. Не знам откъде я обзе това желание изведнъж. Някой знае ли за летни курсове по рисуване newsm78.

Както някой напред каза, все ми е на устата да я хокам, че не учи, после ми идва на ума, че свършиха засега.... Crazy

На моята й търся и аз курс по рисуване и май намерих. Намира се на Леге 3, "галерия Европа" май се казваше и мисля другата седмица да посетим на място и да видим за какво иде реч.
Доколкото разбирам, се плаща за 8 посещения, пък когато ги направи детето. Може и два пъти седмично да ходи и  да ги издуха за един месец, а може и по-нарядко.
Ще проверим и ще пиша пак.
ако разбереш повече за школата,моля сподели...
то моя цяла учебна година беше на този режим,много зор за учене не си даде...но взе да ме плаши дългата ваканция и му търся някакво занимание,спорт или езиков курс,поне за няколко часа дневно да е зает с нещо смислено...

# 842
Пловдивчанки , да споделят какво правят децата им по цял ден? някакви интересни курсове или занимания има ли в града?

Ще ходи на школата по танци , Акваленда, кино и най-вече спане до късно  Grinning

# 843
  • Sofia
До колко часа им позволявате да бъдат вечер навън?

# 844
  • София
малко off ...Бърди, Грета, mishelaa Simple Smile  ще се виждаме в седмокласните теми по веднъж/два пъти още Simple Smile)) Много готино ми стана като ви прочетох..

И в първокласните Simple Smile

# 845
Да похваля 118-то в Младост, в което подадохме преди малко. Бяхме с двустранно разпечатано заявление с попълнени кодове. Много се зарадваха на попълнените кодове. Организацията е перфектна, поемат те още от входа на училището. Любезни и експедитивни са. Всичко стана за 10 мин. Нямаше никакви хора newsm74

# 846
  • Варна
Да ти кажа засега минава номера, като й кажа да се прибере до 19.30-20 ч.  Grinning Всеки ден пита: "До кога мога да съм навън?" и ние с баща й леко вдигаме горната граница и се разминаваме с по половин час. Ако аз кажа до 19 той каже до 19.30.... Joy Онзи ден звъня със същия въпрос. Беше към 19.25 и аз й казах: Правя пържени картофи в Тефала и ще запека лионска наденица с кашкавал. Ще бъдат готови картофките след 33 минути. Ако искаш да ги ядеш топли се прибери дотогава.  Joy Прибра се в 19.55 Joy

# 847
  • София
Doli, Кафе с мед,  
ще рапортувам разбира се, само че до тогава темата ще се е сменила и ще се чудя къде да поствам, но нейсе, в краен случай и на лични мога да пратя нещо.  Laughing

Ще се опитам в Петък - 27ми - да имам вече яснота, тъй като така или иначе планирам да слизам до центъра да записвам/отписвам (живот и здраве да влезе там, където иска), та и от там мисля да минем.  
Ако не - следващата събота. Hug

# 848
  • София
Не й позволявам да се шляе по тъмно, освен ако не се налага (например закъснеят от тренировките).
На два пъти й се случи миналото лято да ми се обади, че ще се върне по-късно, но толкова строго я гледах после, че й се отщя да продължава да ме пробва.  Mr. Green

# 849
моето момче в някои дни седи до късно навън (21ч или малко след това), в други изобщо не излиза - както му дойде, но общо-взето и той прави обичайните неща - здраво Playstation и PC игри, гледа Световното, периодично фейсбука; като е навън - или кино, или ритат футбол в двора на училището, или се катерят в Южния парк, и определено спи до обяд Grinning

# 850
Мен пък няма да ме има на 27-ми и 28-ми. Ама като се върна в неделя на 29-ти, искам всичко тук да е подредено и систематизирано - къде трябва да се ходи, какво да се носи и т.н., за да си нямате проблеми! Ясен ли съм?  newsm62

# 851
моите хлапета не излизат. Молим им се, увещаваме ги... с топ не можеш да ги изведеш навън. Едно време излизаха, играеха мач, ходеха на тенис... сега -  нон стоп у нас.

# 852
  • София
Мен пък няма да ме има на 27-ми и 28-ми. Ама като се върна в неделя на 29-ти, искам всичко тук да е подредено и систематизирано - къде трябва да се ходи, какво да се носи и т.н., за да си нямате проблеми! Ясен ли съм?  newsm62

Малее, строи ни. Ако искаш, и детето да запишем в немската? Сериозно, гледай да не изтървеш записването.

# 853
  • Варна
моите хлапета не излизат. Молим им се, увещаваме ги... с топ не можеш да ги изведеш навън. Едно време излизаха, играеха мач, ходеха на тенис... сега -  нон стоп у нас.

Хлапетата са според настроенията. Моите като се застоят вкъщи, та само събота и неделя с нас излизат навън, но от няколко дни щерката излиза следобяд и нали е светло до късно, а и "вече е голяма" се радва на повечко свобода.  Grinning Засега не се е дънила и й пускаме края по малко. Като знам, че едно време като ни пратеха на село при баби и дядовци се прибирахме по тъмно към 22.30. Тогава обаче нямаше какво да се гледа по ТВ, нямаше масово компютри, а интернет, фейсбук, мобилни телефони и тем подобни съвсем... Събирахме се по 20-30 хлапетии и играехме на криеница, народна топка, ластик, дама, карти, а момчетата на футбол..... Joy Синковеца може и да излиза, може и пред компютъра да си виси.... Ако има баба или дядо вкъщи гледаме да го извеждаме всеки ден, за да не си разваля очите, а и да заяква - да бяга, да скача.... да хаби енергия, че после да спи блажено.  Grinning

# 854

Малее, строи ни. Ако искаш, и детето да запишем в немската? Сериозно, гледай да не изтървеш записването.

Мани. Представяш ли си?!?!!!

Общи условия

Активация на акаунт