СЕДМОКЛАСНИЦИ - заявления за класиране - седмична (13.06-19.06)

• 46 570
  • 889
  •   1
Отговори
# 435
  • София,Младост 3
Току що говорих със съпругата ми, подали са заявлението.(исках аз да отида, но вече 11 ден лежа с гипсиран крак и ми е трудно придвижването Sick).По нейни думи е ставало много бавно. Одидоха в 8.20 и е имало около 5-6 човека преди тях. Бях им подготвил 2 бр. заявления готово разпечатани едно с кодове , едно без кодове, ОБАЧЕ са ги накарали да попълват там техен екземпляр на заявление, което допълнително ги е забавило.

# 436
И аз с инфо от Пловдив - както и предполагах, преписахме заявлението, на тяхната си хартия - леко жълтеникава. Свършихме за 10 минути, но чакахме повече от час, защото масите за попълване бяха пълни с хора преписващи неколкократно объркани заявления. Наистина акт за раждане не ни беше нужен. Представихме копие и оригинал на удостоверението, показахме листа с оценките от НВО само за сравняване. Гледайте в ръцете служителките които попълват кодовете!!!!!! Три пъти спирах нашата която подаваше грешен код към колежката си. Особено в Пловдив, където изписването на двете ЕГ е почти еднакво. Нкрая ме успокои, че ако има разлика между код и изписано учебно заведение ще ни звъннат да ни попитат кое от двете е вярно.....нали се сещате, че ако ми звъннат с такъв въпрос доста ще ме притеснят

# 437
  • Пловдив
 dara, в кое училище подаде? Че вчера съм подготвила заявления на две майки, да видим дали ще преписват. Едната ще се справи, а и има само 5 желания, но другата  ooooh! и е със 17 ... На всичкото отгоре трябваше първо да минат през училището, че нямаше печат на гърба на удостоверението, забравих да я предупредя и това да гледат, че в това село са уникални, и учители, и директор.

# 438
  • София
"Много популярен език, но никак не е лесен. Струва си всеки час да се инвестира в него." - ИСПАНСКИЯ или РУСКИЯ ?
Испанският. Peace
Руският е от групата на славянските езици и е много по-лесно проговоряем език за нас българите, отколкото испанският. Граматиката на испанският и наклоненията му са препъни камъка там. Wink

Бях в 8,10 в гнездото и „излетях“ в 8 и 30 от там.
Бях с напълно подготвено Заявление, така, че беше чиста бюрокрация останалото. Имах пълният набор от документи, като само за Медицинското се наложи синът ми да отиде до ксерокса и да направи копие.
Опитаха се да ме накарат да попълня цялото Заявление на наново, защото единственото желание за НПМГ с География, което съм писала- не било с точното описание и последователност, така, както го пишело на листа пред нея ooooh!. Обясних и, че  списъкът, качен на страницата на РИО ми е бил основният документ, по който съм се водила, попълвайки Заявлението. 'Ми не било точно така и аха-да ме изкара в коридора да попълвам 28 позиции наново!!! #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Това, което хич, ама хич не им беше приятно –бе, че ТЕ трябваше да попълват кодовете! #Cussing out Направиха ми бележка няколко пъти, че другите родители попълвали кодовете предварително в коридора.
Обясних и, че над 5х на РС в училище ни бяха казали изрично –ДА НЕ попълваме кодовете!
Освен това в самото заявление т. 4 в поясненията казва още веднъж изрично същото.
Проверката и вписването на самите кодове на място отне повече време. А си представям както имаше разминаване в текста на паралелката по география в НПМГ, която е една единствен, какво щеше да бъде ако имаше разминаване в кодовете!
Така или иначе, бяхме вписани с входящ номер 1 в книгата на подалите днес Заявления. Hug Flutter

Последна редакция: вт, 17 юни 2014, 09:55 от kopche

# 439
  • Стара Загора
Предполагам ,че днес навсякъде ще е блъсканица .Дали да не изчакаме със заявлението ден- два?? newsm78

# 440
  • Пловдив
В СОУ "Св. Климент Охридски". И аз също гледах в ръцете дамата, която попълваше кодовете, но тя нито веднъж не сбърка. Акт за раждане не съм носила, никъде и никога /и предишните две години/ не са искали. Не дават отделна бележка с номера, а го пишат на гърба на оригинала на служебната бележка. Заявлението ми беше разпечатано на две страници, а не двустранно.

# 441
  • Пловдив
dara, там ще ходят и двете мами, имат шанс да минат бързо  Peace

явно в "Райна Княгиня" още живеят не в 20, ами в 19 век ... както и цялото РИО-Пловдив де, понеже на сайта им пишеше изрично, че заявлението се дава на място.

Абе нямате ли някой познат журналист да им спретне по един репортаж и да питат докога ще сме принудени да висим по опашки за нещо, което може да се върши много по-бързо и с хабене на минимум нерви.

# 442
Подадохме в 119то! Стана бързо и го приеха с попълнени кодове-само свериха Peace
Имаше и без деца, не видях да връщат!

# 443
  • sofia
Andariel, благодаря!
Ние подадохме в 21СОУ - приеха предварително разпечатаното заявление с попълнени кодове. Беше на 2 страници, имах и вариант без кодове, но жените предпочетоха готовото и само седнаха и свериха, че всичко е ок. Стана сравнително бързо, бяха любезни имаше поне 5-6 жени, които приемат и проверяват, така че се обработват по няколко кандидатстващи наведнъж Simple Smile Бях с детето и не знам дали биха правили проблем ако отиде само родител

# 444
  • Пловдив
...

явно в "Райна Княгиня" още живеят не в 20, ами в 19 век ... както и цялото РИО-Пловдив де, понеже на сайта им пишеше изрично, че заявлението се дава на място.

...

Аз подавам трета поредна година документи. Първата година в СОУ "Софроний Врачански", а миналата и тази в СОУ "Св. Климент Охридски". НИКОГА не съм попълвала тяхно заявление и НИКОГА не съм го правила на място в училището гнездо. Винаги съм била с предварително попълнени документи, изтеглени от Интернет. До този момент не са ме връщали.

# 445

Опитаха се да ме накарат да попълня цялото Заявление на наново, защото единственото желание за НПМГ с География, което съм писала- не било с точното описание и последователност, така, както го пишело на листа пред нея ...
Тоест ти се размина преписването?  Simple Smile
А как беше попълнила въпросното желание? ПрМ-Г;АЕ  или с цели думи?

# 446
  • София,Младост 3
Жена ми е  подала в гнездото в 39 СОУ "Петър Динеков" - София и са я карали да попълва на ръка!!!!! newsm78 #2gunfire

# 447
  • София
Връщаме се от подаване в 39 СОУ - макар че синът ми учи в 119-то и съм сигурна, че там организацията е на ниво, 39-то е до нас и исках да ги огледам с тайна мисъл за бъдеща първолачка.
Имахме попълнено заявление и можехме да минем с него (и с кодове и без кодове беше ОК), но за жалост не бях се сетила, за за НФСГ трябва медицинско и го бях сложила за пълнеж, така че се наложи да преписвам. После видях, че вчера сте го обсъждали, ама .. имала глава да пати.
Имаше и тук много родители с деца, попълващи на място, обикаляха дами и помагаха, даваха съвети за попълването и проверяваха, за да няма върнати.
Вътре работеха доста бързо и професионално дамите, единствено синът ми се подразни от тази, която ни оформяше заявлението, че направи коментар как ще съжалява за японската, че си пропилява високия бал (ние у дома в крайна сметка се споразумяхме да сложим поне двете немски пред нея и сега аз се надявам на второ класиране да се закрепи за 2 немска, а той се надява да не се Simple Smile). Така или иначе, аз казах, че дори да съжалява после, и това е житейски урок, пък той не се сдържа и въпреки смъртоносните ми погледи, каза, че ако всеки път му давали по левче, когато някой му го казвал, щял да е много богат  Laughing).
Та дамата после дойде при нас, каза, че ни стиска палци за немската и че според нея ще успеем, тя самата имала седмокласник, гледала статистиките, изобщо бяха ведри и добронамерени.

# 448
  • София
Жена ми е  подала в гнездото в 39 СОУ "Петър Динеков" - София и са я карали да попълва на ръка!!!!! newsm78 #2gunfire

Сигурно е имало нещо объркано, Дор, защото нашето го взеха разпечатано, върнаха ни заради НФСГ, но пък заедно с нас подаваше един татко с разпечатано, което го приеха и го оформиха и не са го връщали.

# 449
Днес подадохме за 15 минути в Професионална гимназия по текстил и облекло - Триадица. Бяхме с попълнено заявление с кодовете - само ги свериха, провериха данните в заявлението и това е. Отидохме в 9.15. Имаше доста хора, които попълваха там на място. Направи ми впечатление, че за час и половина бяха приели едво 12 заявления. Иначе са много любезни служителите и с нас не са се заяждали за нищо. Носех копия и оригинали на всички документи и те взеха само копия на удостоверението и служебната бележка.

Общи условия

Активация на акаунт