СЕДМОКЛАСНИЦИ - заявления за класиране - седмична (13.06-19.06)

• 46 570
  • 889
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Отчитам се и аз с подадени заявления . Бях ги разпечатала едностранно и попълнила барабар с кодовете. Сравниха ги само,  събраха набора от документи , направиха сверки с оригиналите, подписахме се  и готово... Не сме се бавили повече от 15 мин. общо за две деца Simple Smile

# 451
  • София,Младост 3
Жена ми е  подала в гнездото в 39 СОУ "Петър Динеков" - София и са я карали да попълва на ръка!!!!! newsm78 #2gunfire

Сигурно е имало нещо объркано, Дор, защото нашето го взеха разпечатано, върнаха ни заради НФСГ, но пък заедно с нас подаваше един татко с разпечатано, което го приеха и го оформиха и не са го връщали.

върнали са го само защото бил попълнен входящия номер #2gunfire

# 452
  • София
Кой входящ номер, този на детето от служебната бележка ли?
Нашият също беше попълнен, както и на всички преди и след нас.

# 453
  • София

Опитаха се да ме накарат да попълня цялото Заявление на наново, защото единственото желание за НПМГ с География, което съм писала- не било с точното описание и последователност, така, както го пишело на листа пред нея ...
Тоест ти се размина преписването?  Simple Smile
А как беше попълнила въпросното желание? ПрМ-Г;АЕ  или с цели думи?
Да. Размина ми се. Simple Smile
Точно така си бях попълнила, както си е в официално пуснатият документ, но жената каза, че в нейният екземпляр имало още едно М накрая? newsm78
Викам-вижте какво. Паралелката с география в НПМГ е една единствена, така, че няма друга и не може да има разминаване. Помислиха, попитаха се една друга и накрая вписаха кода.

# 454
  • София,Младост 3
Кой входящ номер, този на детето от служебната бележка ли?
Нашият също беше попълнен, както и на всички преди и след нас.

да точно той

# 455
Точно така си бях попълнила, както си е в официално пуснатият документ, но жената каза, че в нейният екземпляр имало още едно М накрая? newsm78
То това М символизира мъката на майките при подаване на документите.  Mr. Green
Важното е, че си се оправила.  Peace

# 456
  • Варна
За Варна  не мога да открия кодове на паралелките  из сайта на РИО  или пък няма  Blush

# 457
  • София
На нас НПМГ ни фигурира в списъка с желания, макар и не в първите позиции. Написах абревиатурата точно както си е в документа на РИО и никой не ме закачи за нищо. Peace

# 458
Честито на подалите заявления, както се казва Simple Smile
Ние още се помайваме, да не говорим, че не сме подредили желанията. И на трите места, които иска, ще го приемат (водейки се по миналогодишния бал) и затова му е трудно да определи кое желание да напише на първо място... Явно ще сме последния ден, в 16,30 в училището-гнездо  Joy

Съобразявате ли се с това колко ще пътува детето до училището? За едното от желанията трябва да пътува поне час-час и 10 мин и да сменя 2 автобуса... Притеснява ме това, честно казано, не е 2-3 седмици, а 5 години...

# 459
За Варна  не мога да открия кодове на паралелките  из сайта на РИО  или пък няма  Blush

За Варна изрично е написано в сайта на РИО, че кодовете ще ги попълват служителите при приемане на заявлението.

# 460
И ние сме така още. Ще го приемат навсякъде, където иска и сега е една чуденка... Ама то не остана време. Довечера ще го питам какво е решил и утре или в четвъртък действаме.

# 461
  • Пловдив
 mishelaa
За пътуването - ами не е толкова страшно. Има деца, които 5 години пътуват с влак или автобус от село или малкия град до по-големия, понякога това прави по 40-50 км + градски транспорт. Ами оживяват.

# 462
и ние утре ще подаваме, че много държах да си сканирам удостоверението за 7 клас и да го пазя за семейния архив, а и ксерокс вечер из квартала няма как да търся

снощи пак ги пренаредихме Laughing ако някой види как еклектично сме подредили училищата и паралелките, ще се смее много (но вчера се зачетох в темата за 2 АЕГ и някак ми се прииска да я изтласкам по-назад)

последно реших да разпечатвам заявлението на 1 лист двустранно  - пустият ми песимизъм ме кара да се тревожа какво ще стане ако се разкачи телбода баш за страницата с желанията  ooooh!

# 463
  • София
Съобразявате ли се с това колко ще пътува детето до училището? За едното от желанията трябва да пътува поне час-час и 10 мин и да сменя 2 автобуса... Притеснява ме това, честно казано, не е 2-3 седмици, а 5 години...
Разбира се!
Както моят син каза- важно е на мама да и е удобно да ходи на родителските ми срещи. Joy Joy Joy Joy

# 464
  • София
Днес подадохме за 15 минути в Професионална гимназия по текстил и облекло - Триадица. Бяхме с попълнено заявление с кодовете - само ги свериха, провериха данните в заявлението и това е. Отидохме в 9.15. Имаше доста хора, които попълваха там на място. Направи ми впечатление, че за час и половина бяха приели едво 12 заявления. Иначе са много любезни служителите и с нас не са се заяждали за нищо. Носех копия и оригинали на всички документи и те взеха само копия на удостоверението и служебната бележка.
Супер! И ние ще ходим там, но утре или на 19ти. Благодаря за инфото!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт