СЕДМОКЛАСНИЦИ - заявления за класиране - седмична (13.06-19.06)

• 46 539
  • 889
  •   2
Отговори
# 570
Утре ще подаваме заявлението и ние, но ме е обзела паника, а детето казва да му имам доверие в избора от паралелки,които е направила. Защо ли ми трябваше да ровя в статистики от 2012г. Установих,че през 2013 балът се вдигнал спрямо 2012 с 0.634, 0.482, 0.378, 0.304 за някои от паралелките, които сме писали и за които уж спрямо миналата година има шансове. Дали и тази година ще се запази тенденцията за такова сериозно покачване на бала? Ако е така забравяме за езиковите гимназии /София/.....Иначе сме включили и паралелки с близо 1.00 по-нисък бал, но те са  от "план Б".
Желая на всички деца успех и удовлетворение още на първо класиране.

# 571
Здравейте!

Въпрос към подалите вече заявлението: Как попълнихте имената на училищата и паралелките - както е в списъка на РИО или искаха пълно изписване?

# 572
  • Sofia
както е в списъка на РИО

# 573
както е в списъка на РИО

Благодаря!

# 574
Още един въпрос: Когато се посочва пола ( мъж/жена) със знак X ли отбелязвате и вярното или грешното се зачертава?

# 575
  • София
Според мен с Х се отбелязва вярното.

# 576
  • гр. София
Някой подавал ли е в 44-то? Една майка ми каза, че са ги накарали да преписват. Само не разбрах дали са такива изискванията или е имало грешка.
 Моля за малко помощ! Мойта госпожица написа 2 и 1 АЕГ и каза, че не може повече да пише.После дописа по една паралелка в 133-то,18-мо,31-во и 33-то.А аз дописах 32-ро,7-мо и 22-ро. Някакви отзиви за тях? Не знам в каква последователност да ги напиша.  newsm78

В зависимост от желанията за водещ език на детето. Май руски искате - в такъв случай 32-ро, 22ро, 7мо. 7-мо винаги накрая обаче. А 33-то защо?

# 577
  • София
Още един въпрос: Когато се посочва пола ( мъж/жена) със знак X ли отбелязвате и вярното или грешното се зачертава?

При нас заградиха буквата, съответстваща на пола.

# 578
Към 15 ч. подадохме в 88-мо. Носех една претъпкана папка с оригинали и копия на какво ли не, засилих се към стаята за подаване, като че ли ще ги прескачам и ... забравила бях разпечатаното и попълнено заявление  Party... смяха ми се... всички ми се смяха...
Нищо страшно, де. Написахме си ръчно всичко, излетях да снимам медицинското (понеже бях напълно подготвена, та най-важните неща бях забравила) и общо за 40 мин. приключихме. Много любезни и отзивчиви госпожи. Имаше 2-3, които сновяха между пишещите родители и помагаха при нужда.
Успех на дечицата!

# 579
На мен ми е интерсно как се обработва тази информация, въвеждат се данните на всяко  дете поотделно ли, това е много работа .

# 580
  • София
На мен ми е интерсно как се обработва тази информация, въвеждат се данните на всяко  дете поотделно ли, това е много работа .

Въвеждат се всекидневно подалите заявление деца.

# 581
Само моето дете ли не се интересува как ще подреди желанията си и какъв втори език иска да учи. Вдигам ръце вече - ще ги пиша поред както са подредени по бал. Май и на мен ми се вижда все едно дали ще учи в 127 или в 7. Ужасих се от местоположението на 32-ро училище- на най оживеното кръстовище. Баща му най спокойно каза - ми той отива да учи, не да диша. Добре че няма да му стигне бала за там.
Доколкото разбрах в най - близкото ни гнездо /39 СОУ/ е било лудница по обяд.

Интересно ми е с какво забавлявате вашите деца. Моето дете не слиза от компютъра. За пореден път се чуствам провалила се като родител.

От вчерашния концерт си дойде възхитен. Много яко било. Завидях му малко.

Последна редакция: ср, 18 юни 2014, 00:15 от Акулска стръв

# 582
Според вас ще паднат ли баловете в 73СОУ, заради допълнителната паралелка? Балът на детето ми е 34.500 и е на кантар дали ще влезе. Мислите ли, че ще успее?

# 583
kumchowalcho, как беше вчера на концерта? Моят момък се прибра изтощен от емоции и беше супер доволен, независимо че му се наложи да навърти доста километри в рамките на един ден.  Grinning

Беше... и аз не знам как да го определя. Озвучаването не беше на ниво. Не се чуваха добре вокалите, много силни високи и басове. Детето и той с противоречиво впечатление остана, но след "Fear of the dark" и няколкото последвали го биса, заключи: "Беше яко!"  Laughing

Я вярно кажете какво се пише там за "пол", ако си попълваш бланката на компютър? Аз май задрасках "Ж"-то с хиксче, ама утре ще проверя за всеки случай.

# 584
аз лично задрасках Ж-то и оградих М-то, което освен това е болднато Grinning не смятам, че ще възникнат някакви съмнения - нали си има име отгоре и ЕГН

Общи условия

Активация на акаунт