Лятото дойде, а ФЕВРУАРЧЕТАТА мечтаят за слънце и море.

• 26 383
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
Момичета, благодаря за пожеланията. Нещо се чувствам стара след толкова години брак Laughing

Дучето, Съни кис, напълно ви разбирам и ви съчувствам искрено Hug spoko Синът ми правеше така ама като беше на 2 години. Будеше се в 3-4 часа и ми викаше хайде да си играеме на нещо Joy

За обръщането много ви завиждам на всички, дето се обръщате. Вики не иска да повдигне това тежко дупе и тва си е. Sad Нито насам, нито на там... само с помощ става работата. Даже като я оставя по корем все си викам хайде ще се умори и ще се обърне, ама не. Един час може да я оставиш по корем и няма да мръдне Whistling

Да ви се похваля с една покупка, пък може да ви е полезна и на вас. Поръчах си калцуни за количката и вече ми пристигнаха newsm44 Много е удобно с тях. Няма да мия гуми като луда на всяко прибиране, а още повече, че излизаме и се прибираме по 2-3 пъти на ден. Ето тук ги шият, ако някой го интересува Peace

http://olx.bg/izrabotka-na-kalfi-za-kolela-na-detski-kolichki-i50592747

# 241
  • София
Здравейте малки и големи  Hug,
 ние днес си направихме чудна разходка в парка с почти безобидна.
Другия път взимам и фотото да снимам бебоците, че днес не се сетихме ooooh!.

Аз проходилка мисля да не взимам, но гледам тук в гадинката майките си носят проходилките и децата си щъкат на воля. Та колко му е ако имате градинка на близо да слагате бебоците там да прохождат ....макар че като се замисля ние ще прохождаме зимата, та май няма да можем да е по градинките  Confused  Направо ще им вземем ски и ще прохождат в снега със ските  Simple Smile

айде лека от мен, отивам да спя, че дундьо ме е дигнал  в 5 без 15 сутринта  #Crazy.

# 242
Привет на всички  bouquet
При нас положението е напечено и за това нямам много време....само чета,без да пиша.Последната новина е,че Аспаруховия мост може да падне #Crazy Cry #CrazyЧестно не знам какво да кажа...Май нищо най-добре
Мамчета ,имам един бърз въпрос-вие какви биберони и залъгалки ползвате.Аз само на авент купувам,но нещо не съм доволна-пълнят се с вода и проблема е,че няма как да се извади #Cussing outЧудя се къде отива стерилността в такъв случай,щом влагата се задържа и бактериите се размножават на воля......
Моята Ева е сънлива нещо тези дни,И да се похваля-вече познавам още една мама лично от форума,малко набързо беше ,но важното е,че се видяхме
Лека и спокойна от нас

# 243
  • София
nelly  и аз съм с биба на авент и на мен ми се пълни така, та я  натискам, тръскам доде изкара водата , но ние много не я харесваме. Взимах една на чико дето може да се дъвчи цялата- неяграм не иска. По препоръка на едни майки взех една на МАМ и честно казано тя му допадна. Други не съм тествала.

нямам думи за моста. нямам думи за всичко което се случва и как все природата им е виновна.... Дано няма повече такива неща.

# 244
Elefteria :
 Четох че бебчовците се обръщат от гръб по корем първо и по късно от корем на гръб. Даже може чак към 6тиа месец да схванат как да се търкулнат обратно по гръб. Сега ако се случи е случайно, защото им пречат ръчичките с които се подпират. От гръб на корем е по лесно защото се подпират с краченце, което е по силно.
 Спокойно и вие сте усетите къде е номера, а после ще видиш как се сменят наакани памперси в тази поза Crazy  hahaha

# 245
  • NE
Добро утро!

Гери, Безобидничка Радвам се че се намерихте за разходки и кафенце. Hug
По този повод нали аз не съм много по приятелките (имам си, но коя в Търново, коя в София, коя в Канада) и щом си намерих дружка за разходки с колички и двете ни диванета решиха да реват в синхрон все път щом излезем. Crazy
Нели Как ще падне моста? Виждала съм го отдолу и ми се видя много надежден.  33uu
Аз имам една торба биби и всички се пълнят с вода. Най-доволна съм от МАМ и от NUK
Скрит текст:

Последно Нук го ползваме за игра при возене с колата.
Елефтерия Честита придобивка. Hug
Кръстева Голям джакпот си спечелила с това кротко Мони. Hug
Дуче Слава богу бързо ни мина мерака за среднощно гукане. Дано мине и при вас този период, че после целия ден е на никъде. ooooh!

Вчера от зор заман се обърнахме от гръб по корем. Heart Eyes Технологията бе търкул на една страна и после по-голямо търкул та баш по корем. Laughing Беше си съвсем случайно за Вили. Вчера пробвах и домашно картофено пюре,ама НЪЦ от към поемане на храна.

Последна редакция: вт, 24 юни 2014, 09:17 от Flower Fairy

# 246
Добро утро и от нас мами и бебчовци Simple Smile За бибите ползваме само на нук,че другите не и допадат нещо.Ние бяхме на консултация вчера...вече сме 64см. и 7.360кг.Обаче ваксини не сложиха заради хъркането в носа..било заден ринит и каза да пръскам еуфорбиум.Ще се захранваме след една седмица Simple Smile Лек ден засега от нас Simple Smile

# 247
Здравейте. Редовно ви чета, но чак сега пиша, че нещо с малчо е кисел тези дни, явно е от зъбките.

Елефтерия, с голямо закъснение честита годишнина. Много семейно щастие ви желая!
Гери, Безобидна, много хубави разходки си правите. Браво на вас. Завид, завид /благородно завиждам  Simple Smile/
Ели, тъкмо се чудех как е минало пътуването при вас. Браво на бебка, че е слушала. А щом и до Прага сте отишли, значи много е слушала. Ех, Прага...любим град  Grinning
Феичке, Вили как е? Спинка ли?
Дучето, ох, много неприятно това безсъние  Sad За съжаление от опит знам какво е. И мен ме притеснява това неспокойно спане, все едно все бълнува малкия. На всеки 20мин. през деня е буден и приспивам наново. Може зъбки да е мъчат Бугубу. Да покажеш пак снимка на сладкото и шкембенце  Heart Eyes

Малкият вчера ме изкара извън нерви, само мрънкаше и чешеше толкова настървено венците си. Така смуче и хапе, че всички имаме синки по ръцете.  ooooh!
Проходилка не смятам да взимам, но кой знае какво ще ми хрумне, има още време. Ако взема ще са от ТОЗИ ТИП.
Столче за хранене съм си харесала, но ще е дървено и да може да се ползва и като детето е по-голямо. Eто такъв ТИП. Имат като стълбичка и детето може само да се качва на него като е по-голямо. Табличката и горната седалка за бебе се махат и си става "нормален" стол. Но и за тази покупка има още време.

Хубав ден ви пожелавам. Аз няма с кой да миткосвам по улиците и ми е малко скука в това хубаво време.

# 248
  • София
привет на всички.
Flower Fairy мерси за закуската.
ние преди там колко време беше се обръщахме и по двата начина и сега го мързи. от дъжд на вятър се обръща по  корем, но като го сложа по корем и не иска. Почва като риба на сухо да се движи и това е  Laughing.
Вчера лютата чушка питаше за дъвченето на долната устна. после и почти безобидна ме пита правим ли го и аз викаам ми неее. Е от тази сутрин да не останем по назад си дъвчем устната като луди , все едно ни чу вчера като си говорехме  Joy

ние направихме вече една разходка от 8 до 10. Сега мушваме едно мляко и бягаме пак , че днес пак сме на  разходки с мацки. Абе кой  е кат нас тези дни все  с мацки се  разхождаме  Party

хубав и усмихнат ден на всички  Hug

# 249
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Добро утро, мацки  Hug

Мечтая за безалкохолно ..., а може и друго  Joy ... коктейче на морето ...

Снимки от вчерашната разнодка ...нЕма ... Как не се сетихме да снимаме - не знам  Embarassed
Иначе, Фейчке, и аз много се радвам, че се намерихме с Гери - много позитивен, усмихнат ... "луд" (като мен Simple Smile) човек  Wink Много си я обичам Simple Smile, но ... много работи милата, а и много далеч от мен живее, та рядко отделяме по 7-8 чАса време за шматкане Simple Smile

За бибите: на НУК сме.
За обръщането: не го влядеем още тоЗ номер - на ни една страна  Joy

Елефтерия, честита придобивка. Много практично ... Ще се замисля и аз за такива "калцуни" ... Благодаря!
nelly ... пффф ...  Hug Hug Hug-ки и дано всичко е наред ...
Кръстева ... вЕрно си случила с дете ... То и аз де, ама Ше си търсим "вироглав" момък като Влади на Гери, че и ние сме послушни като вас и ще им е скучно  Joy
duceto, дано да кротне и да не си играете по нощите Simple Smile Въпреки, че аз например ставам в 5,30-6 ... Просто съм се наспала и ставам, за да си изпия кафето на спокойствие Simple Smile, че после ме чака: хранене на най-дребната; изпращане на у-ще на най-голямата ... и най-голямото връткане - будене, обличане, говорене/успокояване със/на средната, защото всяка сутрин плаче и не иска да ходи на градина (като влезе няма проблем, ама докато тръгнем и стигнем са милион уговорки  Crossing Arms) ... и след този епически труд излизаме в 7,30, с количката и малката кака за градината ... Стигаме след 30-40 мин. и после една бърза разходка в парка и в 9 сме "кацнали" с дребуса у дома - да се къпем, храним ...  newsm79 wash hang 1dishes  food002 ... уф  Joy
museto86 и на моята й "хърка" нослето ... пръскам физ. р-р, ама секрет не изкарва ... Ще пробвам и аз този хомеопатичен спрей Simple Smile

Вчера си купих, ей това:
Скрит текст:
- родих се ...
А днес купих на дребната ей това:
Скрит текст:
- надявам се да й е добре, че нещо много започна да й се изсушава кожата ..., а и слънцезащитния крем на Чико:
Скрит текст:

Така ... извинете, за дългия пост  Embarassed

Лек и усмихнат ден!

# 250
Elefteria :
 Четох че бебчовците се обръщат от гръб по корем първо и по късно от корем на гръб. Даже може чак към 6тиа месец да схванат как да се търкулнат обратно по гръб. Сега ако се случи е случайно, защото им пречат ръчичките с които се подпират. От гръб на корем е по лесно защото се подпират с краченце, което е по силно.
 Спокойно и вие сте усетите къде е номера, а после ще видиш как се сменят наакани памперси в тази поза Crazy  hahaha

Дългогодишният ми опит с бебета показва, че не е съвсем така. На всички бебета около мен, включително и на мойто голямо бебе от корем по гръб им беше по-лесно, защото едно леко побутване на ръчичката помага да превъртят дебелото дупе. Докато от гръб по корем трябва да обърнат по-голяма тежест, а и ръчичките им пречат на обръщането. Някакси техниката е по-сложна. Лактите на ръцете оказват съпротивление.
Иначе наакани памперси и в права стойка мога да сменям, не ми е проблем това, но до тогава има мнооого вода да изтече Peace

Като стана въпрос за смяна на памперси - вчера ходих за един час до майка ми, която изяви желание да и смени памперса. Смени го тя, като аз не съм гледала какво прави. Прибрахме се, тръгвам да сменям аз памперса и гедам, че лепенките нещо ми ги няма. А тя наща го монтирала на обратно Shocked Е видя ми се в пъти по-сложно да го сложиш на обратно,  не знам как е успяла, но задната част беше отпред, а лепенките - на гърба Joy

За бибите, имам 9 биби в нас Laughing Авент, Чико 2 модела, Нук 2 вида, Нуби, Томи типи, Др Браун. Единствено зацоква на canpol една чугунена. Ето такава

Силиконовите хич не ги уважава, не че тази и е любима, ама поне се задържа в устата известно време. Между другото всичките ми се пълнят с вода. За това след изваряване изтисквам и предния край, дето се цока го топбам пак във врялата вода.

Нели, как ще падне моста Sick Не знам какво да кажа просто, дано да е само слух Praynig

Безобидна, това първото черното какво се води? За какво е newsm78

# 251
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
...
Безобидна, това първото черното какво се води? За какво е newsm78

Това е поставка за чаша за количката  Joy Моята количка си няма, пък аз много обичам да пия кафе "с кофи" ... и се радвам, че се сдобих с такава Simple Smile Може да ви се струва смешно, ама аз се радвах като "просяче на сладолед" като видях, че става на моята количка и я купих  hahaha

# 252
  • NE
Теа Почнахме да спим до половината нощ в кошарата,а остатъка го изкарва върху мен с цица в уста, обаче аз свикнах и дремуцам и той с мен. Да не дръпна дявола за опашката, но от близо 10 дни се събуждаме към 7-8 и то наспали се. Grinning
При нас обаче няма зъбчета, само много лиги и плюнки. Crazy
Дано ви избие скоро зъбчето и да се укроти Валерчо. Praynig
Елефтерия И при нас обръщането от корем, а не от гръб бе по-лесно. Peace
И вие сте с притенции от към бибите като нас. Laughing
Безобидничка Честити придобивки. Hug

Нашата педи е решила да ме тормози и сега сменяме пюретата с каша. Всъщност Вили днес с поглед изяде всичко що сложих в устата си, обаче неговото не ще. Thinking Утре с оризова каша ще го пробвам и се моля да почне да яде. Praynig

# 253
Здравейте мили мами   Hug отдавна не съм се включвала и аз. За проходилка мисля да взема ще я ползнам като започне добре да сяда, но си мисля че ще му е интересно на детето да се врътка из къщата, и столче за хранене мисля да взема. Четох че е хубаво детето да се слага на масата с другите когята се хранят да свиква. Иначе до къде съм със захранването вече давам тиква - тя се приема най добре. До сега данах картоф и морков. Само морков не се хареса но морков с картоф по мина. Но разбрах че моето пиле му е по лесно през биба с голям отвор ся яде нали напряво гълта. Мъча се първо да давам с лъжичка но така изяжда мн малко а през бибата си го изцоцва. Но и с лъжичката съм упорита и малко по малко се отпуска всеки ден да хапва повечко от нея. За бибите съм с биба на нук силиконова и само нея харесва имам и каучукова така си седи. За обръщането от гръб по корем прави го понякога сама понякога с помощ и ние провим набирания и се мъчи да ми стигне ръцете за да ги налапа  Joy . Лек и хубав ден за сега от мен

# 254
  • Varna
Здравейте, момичета! Ние се поразходихме малко с Бобо и сега релаксираме на хладно в къщи! А към 17.30 ще чакаме таткото от работа и пак малко разходка! Обаче Почти безобидна и gerry, искрено ви завиждам, че се разхождате двечките! Аз тук направо съм в скука отвсякъде! Много ми е тъпо като съм самичка и вече почвам да полудявам, щом говоря на Бобо и като се возим- отстрани погледнато все едно си говоря сама или със слънчобрана на количката. Убедена съм, че съм общителен човек, по принцип лесно завързвам познанства, но нещо не ми се получава напоследък. Другия месец ще се родя като си ида на Ловеч- там отсега съм с график за излизане сутрин и следобед.
Почти безобидна, още едно завиждане- за поставката за чаша- ако подскажеш и къде може да се намери такова нещо! Аз иначе съм се оборудвала с термочаша, обаче я слагам в чантата на количката и кога ли ще станем само в кафе Joy
А на Thea идеята за столче е невероятна!

Общи условия

Активация на акаунт