Синът ми правеше така ама като беше на 2 години. Будеше се в 3-4 часа и ми викаше хайде да си играеме на нещо 
Нито насам, нито на там... само с помощ става работата. Даже като я оставя по корем все си викам хайде ще се умори и ще се обърне, ама не. Един час може да я оставиш по корем и няма да мръдне 
Много е удобно с тях. Няма да мия гуми като луда на всяко прибиране, а още повече, че излизаме и се прибираме по 2-3 пъти на ден. Ето тук ги шият, ако някой го интересува 
,
.
.
Честно не знам какво да кажа...Май нищо най-добре
Чудя се къде отива стерилността в такъв случай,щом влагата се задържа и бактериите се размножават на воля......

Технологията бе търкул на една страна и после по-голямо търкул та баш по корем.
За бибите ползваме само на нук,че другите не и допадат нещо.Ние бяхме на консултация вчера...вече сме 64см. и 7.360кг.Обаче ваксини не сложиха заради хъркането в носа..било заден ринит и каза да пръскам еуфорбиум.Ще се захранваме след една седмица
Лек ден засега от нас
/
За съжаление от опит знам какво е. И мен ме притеснява това неспокойно спане, все едно все бълнува малкия. На всеки 20мин. през деня е буден и приспивам наново. Може зъбки да е мъчат Бугубу. Да покажеш пак снимка на сладкото и шкембенце 

... коктейче на морето ...
) човек
Много си я обичам
, но ... много работи милата, а и много далеч от мен живее, та рядко отделяме по 7-8 чАса време за шматкане 

-ки и дано всичко е наред ...
Въпреки, че аз например ставам в 5,30-6 ... Просто съм се наспала и ставам, за да си изпия кафето на спокойствие
, че после ме чака: хранене на най-дребната; изпращане на у-ще на най-голямата ... и най-голямото връткане - будене, обличане, говорене/успокояване със/на средната, защото всяка сутрин плаче и не иска да ходи на градина (като влезе няма проблем, ама докато тръгнем и стигнем са милион уговорки
) ... и след този епически труд излизаме в 7,30, с количката и малката кака за градината ... Стигаме след 30-40 мин. и после една бърза разходка в парка и в 9 сме "кацнали" с дребуса у дома - да се къпем, храним ...
... уф 

Не знам какво да кажа просто, дано да е само слух 

Моята количка си няма, пък аз много обичам да пия кафе "с кофи" ... и се радвам, че се сдобих с такава
Може да ви се струва смешно, ама аз се радвах като "просяче на сладолед" като видях, че става на моята количка и я купих

Утре с оризова каша ще го пробвам и се моля да почне да яде.
отдавна не съм се включвала и аз. За проходилка мисля да взема ще я ползнам като започне добре да сяда, но си мисля че ще му е интересно на детето да се врътка из къщата, и столче за хранене мисля да взема. Четох че е хубаво детето да се слага на масата с другите когята се хранят да свиква. Иначе до къде съм със захранването вече давам тиква - тя се приема най добре. До сега данах картоф и морков. Само морков не се хареса но морков с картоф по мина. Но разбрах че моето пиле му е по лесно през биба с голям отвор ся яде нали напряво гълта. Мъча се първо да давам с лъжичка но така изяжда мн малко а през бибата си го изцоцва. Но и с лъжичката съм упорита и малко по малко се отпуска всеки ден да хапва повечко от нея. За бибите съм с биба на нук силиконова и само нея харесва имам и каучукова така си седи. За обръщането от гръб по корем прави го понякога сама понякога с помощ и ние провим набирания и се мъчи да ми стигне ръцете за да ги налапа
. Лек и хубав ден за сега от мен
Препоръчани теми