Лятото дойде, а ФЕВРУАРЧЕТАТА мечтаят за слънце и море.

• 26 382
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
  • Англия
Проходилките са изключително опасни, в Канада например са забранени, в други държави също има дебати и е въпрос на време също да бъдат извадени от продажба. Бях чела и едно изследване, че не само не помагат на прохождането, но дори го забавят.

# 226
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Добро утрооооооо  Hug

# 227
Добро утро,мами  bouquet
При нас почти се оправи времето,само дето бурята се измести вечерта,а не следобяда.Е,напразно пропуснахме партито,но пък поне дишах по-спокойно като не поех излишен риск с пътуване надалече с детето при настоящата ситуация при нас Rolling Eyes
За столчетата-хм,определено ми се струва,че детето трябва да има место ,където  да се храни докато не може да сяда стабилно.От друга страна не мисля да правя безсмислени инвестиции в скъпи столчета щото едва ли ще ни дадат в централната емисия новини като си вземем еди каква си марка за баснословна сума newsm78.Важното е да е практично и също съм на мнение ,че трябва да е разглобяемо или по-малко за да се събира при нужда в килера примерно
Тачи-честито за интернета,сигурно откачи без него толкова дни SadПри нас поне с комуникациите всичко беше ок,говоря за тези ,които не изискват ток.Но пък си имаме кал и прахоляци в изобилие,да видим как великите политици,които дойдоха в квартала да се уверят колко е трагично положението лично ,ще помогнат.....
Ана,надявам се положението с изхождането на бебето ти да е по-добро.Вие още само на кърма ли сте?
Кръстева,радвам се ,че не се сърдиш.Хубаво е да има и широкоскроени хора във форума.Иначе ако почнем да се сърдим тука кой какво казал и написал,ама той пък като не е като мен значи ,не е човек и т.н .....то ще стане махленска работа.Аз вече не пиша в един друг форум именно по тази причина,включиха се някакви хора,дето май нямат друга работа освен да обиждат и да дават акъли
ОТносно проходилките-определено ще си вземем,все пак не мога да подпирам бебето постоянно като се опитва да се закрепи някакси на пода.НО може да е втора употреба,то ще се ползва съвсем кратко,поне като гледам племенниците ми колко ги ползваха Joy
Иначе моята принцеса пак беше нервна снощи,развалихме режима с дългото спане окончателно и явно ще си сучем от едната гърда до захранването newsm78 #Cussing out
хубав ден от нас  bouquet

# 228
  • NE
Безобидна  Разби ме Joy Joy Joy

Проходилка не мисля да взимам, но като е по-стабилен ще вземем Уолкър да си играе прав. Peace

# 229
Привет мами Simple Smile

За проходилките - доктор Ефремов(ортопед) каза,че са опасни до толкова до колкто детето може да се препъне в някой кабел, да се бутне в някоя мебел, което да предизвика падане на друг предмет,който да удари детето и т.н.,също така детето губело способност за самосъхранение. Аз имам проходилка и мисля да пробвам да я ползваме поне мъничко.

Безобидна,много сладка картинка
Нели,радвам се,че сте добре.Дано бързо преодолеете шока и да се радвате наистина на това,което имате.Много подкрепям възгледите ти.И аз всеки ден се опитвам да благодаря на Съдбата за това,което ми е дала

Викат ме,до после

# 230
Здравейте момичета, много благодаря на всички за пожеланията Hug

Нели, много се радвам, че и вие сте добре  Hug съвсем сериозно, ако имате нужда от нещо казвайте, аз съм на мнение, че човек до човек опира и в такива моменти се разбира кой наистина е човек!

Безобидна, много яка снимка Joy

Маги, и на нас Ефремов ни каза същото за проходилките Hug

Аз още не знам дали ще позвам, но от опит не мога да се съглася, че забавят прохождането. Синът ми проходи на 10 месеца, а ползваше проходика Peace

Да ви кажа, на Банско моята девойка се държеше много добре, изобщо не разбрах, че сме с бебе. Само смяната на леглото не и се отрази много добре, защото през нощта беше неспокойна. Спеше, но мрънкаше на сън, което естествено означава, че аз не спах Laughing
А там времето беше ужасно. Имаше някакъв ураганен вятър, който 2 дни не утихна. Токова беше силен, че не можех да си отворя вратата на хотела. Аз дърпам, вятъра бута...ужас ви казвам.

Но вече съм спокойна за пътуването до морето, ако и тогава Вики се държи така, всичко ще е наред Praynig

Скрит текст:
Между другото много се радвам, че всички сте такива, каквито сте. Не ви познавам лично, но ви чувствам близки. Не съм попадала на друга такава тема, като нашата, изпълнена с толкова топлота. Благодаря ви, че ви има!

# 231
  • Varna
Еlefteria, поздрави и от нас с Бобо! Включваме се със закъснение в поздравите, защото от голямата буря останахме без нет. Радвам се, че Вики се е държала прилично на почивката.
Ние да ви се похвалим, Бобо вече се обърна самичък от гръб по корем. А аз го бях оставила да спи. newsm78

# 232
Elefteria  Heart Eyes - радвам се, че сте си изкарали добре, въпреки неблагоприятните метеорологични условия. Радвам се и че  бебка е била послушна /едно спане предполагам си го преглътнала хихи/  Hug
Благодаря ти за мнението за проходилката, аз мисля да ползвам. Може би по скоро ще я използвам за занимавка на детето, защото ме съмнява вечно да си е тих и кротък, ще иска да беснее. ще му я предоставя не да се учи да ходи, а по скоро да се забавлява в нея.
Благодаря от свое име за прекрасните думи, на мен също ми е безкрайно приятно. Веднъж вече бях споменала, че преди да родя никак не ми харесваше темата /в определен етап от време и от определени хора разбира се/, но се радвам, че отново съм тук, с вас  Heart Eyes
ta4i74 Heart Eyes - Честито ви обръщане
Ние утре сутрин ще пътуваме до Бургас. Дано времето да е хубаво за да изкараме един хубав ден и вечерта се прибираме.
Какво нещо е живота  newsm78 До онзи ден не си представях да живея другаде освен в Бургас, а сега не ми се остава там, защото вече имам друг дом, наш дом тук, в Ямбол.

# 233
Привет мами,
Много много прегръдки на семействата изживели ужаса във Варна и Добрич. В такива дни май е по-добре да си помълчим и да се помолим, кой както и на когото намери за добре, това да не се случва повече. Сега можем само да помагаме кой с каквото може на хората там.

Аз се запилях с писането, но ви четях редовно. Бяхме на планина с Орангутанго, или в духа на световното - Бузиньо, а на него му се отрази чудесно. Поспа си доста на чистия въздух, започна да имитира движенията на мама и тати, а тази седмица предстои да видим как се движим нагре и настрани и накъде ръстът е по-забележим. Междувременно от 3-4 дни не спира да си дъвче езика и долната устна, чак на два пъти я разкървави . Надявам се да не е проблем. Ще питам ЛЛ тази седмица.
Бях писала, че първото ни обръщане от гръб на корем беше на 30 май, точно когато навърши 4 месеца... Преди седмица реши че повече не иска да се обръща... Или дупетоа натежа или не му е приятно да седи по корем. Започнах аз да го обръщам, а вчера от зор да н стои по корем съвсем сам се извъртя с доста прилична техника на гръб... Така де,  похвалих се... Хахах
Крещи много, чак главата ме боли, и  това е най- вече когато с баща му си говорим пред него, но не за него...
За преживявания тав колата по пътя ще пиша после, че вече се събуди...
Целувки и спокоен ден!

# 234
Добро утро мами и бебета!  Hug

Малката тази нощ реши,че в 3 часа през нощта е време за игра,ама бързо и мина ентусиазма,та успях да се наспя!  Mr. Green Обръща се вече от гръб по корем и започва да крещи-тооолкова е доволна от постижението си! хахах  Heart Eyes

Елефтерия,хубаво е ,че сте се разходили и сте отбелязали годишнината!  Hug Аз още не мога да събера смелост да пътуваме с бебка,но пък планирам от юли да се пренесем на вилата на чист въздух!  Crazy

Момичета,искам да ви кажа,че термина ми беше началото на март и по време на бременността съответно бях в мартенската тема-принцесата обаче си избра да се роди февруари и добре направи!!!  Laughing Благодарение на нея съм в най-страхотната група-ФЕВРУАРСКАТА! Всички сте страхотни и съм щастлива,че общувам с хора като вас!  Two Hearts

# 235
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Добро утро, мацки  Hug

Ние се готвим да прекараме с бебе Влади и Гери целия ден в Южния парк Simple Smile Ще съм вкъщи още 1/2 час ..., ако иска някой да ми прати тел. на ЛС или на Гери, че тя май ще има нет и в парка ..., и да се присъедини към "лудите"  Whistling

# 236
Леле за едно пътуване сте затворили старата и почти преполувили новата тема Simple Smile

Много се радвам да ви видя отново. Целувки на бебчовците!
Пътуването мина леко и Пътуването мина леко и събрахме кураж за да отидем с беба и на отпуска до Прага. кураж, за да отидем с беба и на отпуска до Прага.
Почти безобидна, снимката на кафето е просто страхотна , направо отивам за едно подобно  Heart Eyes
Sunny kiss и ние бяхме за март но избързахме за да сме в тази група Joy

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 237
Здравейте,мили дами и бебоци!  Hug Hug
 Първо : На Елефтериа,честита годишнина (съжалявам за закъснението) ! Още дълги години да сте голямо и щастливо семейство   bouquet family
Тачи,честито обръщане  newsm32
Съни кис,и ние в 4:30 сутринта си говорихме и си играхме до към 6 и нещо  Crazy

Нещо с тоя сън е голяма борба...докато заспи е страшно,а като заспи не спи спокойно..започна и по-често да буди  newsm78
За проходилките - у нас няма много къде да се засилва с нея и не знам дали ще взимаме.Може би като Кръстева да я ползваме за забавление на детето,не за прохождане  Peace
Столче за хранене и аз харесах това ха Фишър Праис,но още се чудя дали да не вземем нещо съвсеееем обикновено.Имам още време да мисля  Thinking

Друго не помня какво се обсъждаше Simple Smile После,ако мога пак ще намина! ЛЕк и усмихнат ден (тук е страшна жега,дано и при вас се е оправило времето)   Nature Sunny

П.П : Темата ни наистина е страхотна и пълна със страхотни хора  Hug Hug Hug

# 238
  • NE
Ехо и аз да се разпиша, че днес съвсем ме няма. Laughing

Елефтерия Браво на послушно Вики. Hug Мен много ме е страх да не наруша съня, че става страшно. Именно затова не съм посмяла да мръднем още.
Тачи Честито обръщане. Hug
Безобидна Искаме снимки от разходката. Hug
Люта чушка Браво за почивката на планина. Дали не ви мъчи зъбче?
Съни кис, Кръстева И аз много харесвам темичката в този вид и много сте ми близки всички разписващи се мами. Hug

# 239
Айде стига, че днес съм много емоционална и ще ревна /хихи шегувам се/ всички сте прекрасни и се радвам да си комуникираме  Hug
Ние преди малко се върнахме от Бургас. Отидох да оставя еди
н куп пари за данъците /за 2 години/ -обраха ме и си тръгнах. Е, хубавото е поне, че се видях със семейството ми. Дори остана време за кафе с близка приятелка  bowuu
Мончи беше много примерен /както обикновено/ и хич не се усети, че съм с бебе.
Пътуването мина леко и сега е време за почивка.

Общи условия

Активация на акаунт