.Важното е да е практично и също съм на мнение ,че трябва да е разглобяемо или по-малко за да се събира при нужда в килера примерно
При нас поне с комуникациите всичко беше ок,говоря за тези ,които не изискват ток.Но пък си имаме кал и прахоляци в изобилие,да видим как великите политици,които дойдоха в квартала да се уверят колко е трагично положението лично ,ще помогнат.....

съвсем сериозно, ако имате нужда от нещо казвайте, аз съм на мнение, че човек до човек опира и в такива моменти се разбира кой наистина е човек!

- радвам се, че сте си изкарали добре, въпреки неблагоприятните метеорологични условия. Радвам се и че бебка е била послушна /едно спане предполагам си го преглътнала хихи/ 

- Честито ви обръщане
До онзи ден не си представях да живея другаде освен в Бургас, а сега не ми се остава там, защото вече имам друг дом, наш дом тук, в Ямбол. 

Аз още не мога да събера смелост да пътуваме с бебка,но пък планирам от юли да се пренесем на вилата на чист въздух! 

После,ако мога пак ще намина! ЛЕк и усмихнат ден (тук е страшна жега,дано и при вас се е оправило времето) 
Мен много ме е страх да не наруша съня, че става страшно. Именно затова не съм посмяла да мръднем още.

Препоръчани теми