.
. 
. Луда работа. После искам кротко дете, ми то с такива луди родители какво да ми е детето
.
. Дано по бързо всичко се възстанови там и да няма повече жертви и подобни трагедий.
. А то нищо не прави, само опразва портмонето на мама и тате

Без това педиатърите винаги ги мерят. 
Още не съм го показвала на Вили, но се мачкаме и носим и ние навсякъде. В магазините сме или на ръце или с раницата и има мир.
Ще се разправям със съседи.
а тия съседи с кеф да ги утрепаш 
Е колко требе да си проЗ да застанеш до бебешка количка и да крещиш
С това спането ни приключи, разбира се
В неделя правим 11г откакто сме женени и решихме да си направим двудневна екскурзия. После ще разказвам как и се е отразило на малката

В такива моменти човек би трябвало да се радва ,че е жив и здрав,че има дете,покрив над главата,че живее в мирна страна и т.н.
Уважавам избора на всеки да вярва в която религия да е,щом се чувства добре.Все пак нуждата от вяра ,според мен ,е основна човешка потребност/примерно аз вярвам в чудеса от както ми блъсна колата пистов мотор с 217км/ч и се отървах с насинени колена,също и след раждането на детето ми,при условие,че дори доктора беше песимист по едно време. В петък вечерта едно ромче се удави точно до нас,майка ми живее в същата сграда на първия етаж и го е видяла,в момента в който случайни хора са му правели изкуствено дишане.За съжаление-не са успели да помогнат.После стоя до късно през нощта на улицата,покрито с одеало,а един полицай с чадър стоеше донего
Честно казано,още ми е пред очите безжизнената му ръчичка ,която се подаваше.....Слизах по-късно до майка ми да я успокоявам,че беше пила успокоителни и всички бяхме много разстроени.Дано няма повече таки ва черни петъци 

, весела почивка 
аз да ви кажа, че моята маймунка вече два дни хапва по 15-тина мл оризова каша с кърма, колкото да свикне да гълта и да не плюе и пу пу пу няма някакви проблеми - само дето започна по-рядко да ака, но пак си е всеки ден 

- Честита ви годишнина и весело изкарване 

не знам дали ще ми е от полза или ще стои като паметник /на племенницата не влезе в употреба въобще/ и ще дам един куп грешни пари, с които може да му купя нещо друго. НО - не съм решила все още категорично, мисля, че имам още малко време до евентуалното купуване на столче 
- нямам за какво да ти се обиждам, въобще не се притеснявай
Аз съм вярваща, но не вярвам на поповете, на монасите и т.н. - шепа боклуци и Богохулници! Важното е всеки да вярва - аз вярвам в Бог, друг в Природата, друг в Съдбата и т.н.

- аз проходилка имам и мисля да я използвам, но не за да се учи да ходи, а по-скоро за разнообразие на детето. Така като гледам децата около мен, май повече използват проходилката за забавление и засилване от единия край на стаята до другия
Препоръчани теми