Лятото дойде, а ФЕВРУАРЧЕТАТА мечтаят за слънце и море.

• 26 498
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
Минавам да се разпиша, че съм тук. Чета ви, но не редовно, нещо не стигам до форума. При нас нищо ново и затова не се разписвам. От две нощи малкия ни прави диви и щастливи. Тази нощ 4 пъти съм го кърмила, за да се успокои. Заспива и след 5 минути е буден и така докато се умори. След 1 час пак се повтаря процедурата. Не знам какво е това чудо. Тази нощ малко се свива и имаше газове, чудя се дали е възможно да е от зъбоникненето. Голямо мъчение пада.

Тачи, много е хубав бебко  Grinning
Феичке, много сте сладки с Вилито. Защо така и той е в групата на ревливите тези дни?
Гери, от къде тези колики?  И аз се учудвам някой път, че ни навестяват. Ще ми е интересно какво си намерила за захранването.
Ели, как беше в Прага? Летяхте ли дотам?
Безобидна, честит празник на патерици. Да сте живи и здрави и много късметлии с мъжО ти Grinning
Кръстева, сега вече ще си починете от ваксините малко. Броиш ли дните до идването на таткото  Simple Smile

Извинявам се, че не споменавам всички. Времето ми изтече  Laughing
Дучето къде се губи?

# 346
Thea  Heart Eyes - а не бе  newsm68 6 месеца не бях сънувала, че си идва, а последните дни и вечери на всяко заспиване го сънувам на вратата, че ми прави изненада. Утре ще закача лентата "ДОБРЕ ДОЛЪШ ТАТЕ" , че да не ме изненада наистина  hahaha Определено много се вълнувам newsm03 hug

# 347
  • NE
Кръстева Много вълнуващи и щастливи моменти ви предстоят. Hug Мони сега ще си гука по мъжки с тати. Hug
Браво и за захранването. Аз мисля също да меша с нещо вече вкусно. Вие бяхте ли стигнали до морков по-рано?
Теа Ох миличките. Hug Дано се успокоите, че много ви се натрупа. Hug
Гери И на мен ми е интересно да видя схемите за захранване. Ще ти пиша. Peace
А за картофите съм давала готов на HIPP и Слънчо или пресен варен картоф.
На мен ми се губи Елефтерия. Blush

# 348
  • София
кръстева слагай верно надписа , че вместо той да се изненада от посрещането да не станеш ти изненаданата Simple Smile.

пратих преди малко табличките на Thea, дано успее да ги побликува,че са много удобни поне за мен.
Flower Fairy ще ти го пратя и на теб, няма проблем.

ta4i74 много сте сладки. Ама всички сте много готини бебоци, как ги правихме тез деца незнам, ама са все едни сладурииии всичките Simple Smile

още не си ядем краката, ама нещо ги заглежда та ще видим тези дни  Grinning

ние му ударихме един сън с малчо. Мушнахме едно млеко сега и отиваме на разходкааа Simple Smile

# 349
guerry  Heart Eyes -  rotfImao има една такава работа Hug и аз мисля да се приготвя за всеки случай  Whistling
Flower-че  Heart Eyes - да, стигнахме до морковче и сега дадох морков и картоф /вчера и днеска/ облизва се пак горкия, но този път ще е на ден + 1л.  Crossing Arms
Вие как сте със захранването?  Hug

# 350
Извинявам се за вторият ми пост, но не ми дава вече да редактирам предния.
Имам наблюдения, че на Мони крачетата му са постоянно мокри - с чорапки или без, топли или студени newsm78
Никога не съм жалила пари /специално за него/ и чорапките му повечето са бамбукови или с модал - все хубави и качествени материи. Но сега се потресох като го пипнах, защото от 16.00 часа е само по боди и е бос, а краката са потни newsm78 що за чудо е това?
При вас случва ли се, да не се филмирам излишно? newsm78

# 351
  • Варна
Кръстева , при нас крачетата са винаги потни  и леко студени . Има моменти когато е с чорапки  са му сухи крачетата , но когато махна чорапките за час и са мокри , само когато спи са напълно сухи и топли .И аз съм притеснена .......
Момичета ,  колко време след ваксина мога да започна със захранване

# 352
djoia _80  Heart Eyes - значи не съм само аз, дано да не е нещо притеснително.
Иначе по твоето питане - знам, че най-добре да има 6-7 дена след ваксината и тогава да се започне захранването  Hug

# 353
Примерни таблички за захранването от Гери

Скрит текст:

И като линкове, защото така по-лесно могат да се уголемят с лупата.

https://cdn.bg-mamma.com/gVRQ/eeca2e2e.jpg
https://cdn.bg-mamma.com/gVRQ/e0a18c53.jpg

Кръстева и на малкия крачетата са все потни и влажни. Изкарвам го без чорапки да го напече слънцето и тогава са сухи. НО и мен това ме притеснява.

# 354
  • Varna
Уф! Тъкмо се изказах и ми избяга нета! Боря се с някаква флашка тук. Поздрави от Ловеч! Благодаря за милите думи за Бобо!
Дано успея да отворя таблицата за захранване, че мисля да почваме към 15 юли. Сондирах мнение тук-там и повечето са по схемата на педи на Безобидна, като всеки си почва със зеленчук по желание. 
За крачетата не знам трябва ли да се притесняваме  newsm78. И на Бобо често са така мокри и студени, когато са боси, обаче не знам защо- а и не се сещам да питам педи. Иначе с чорапки всичко е ОК. Мисля утре навън да сме вече без чорапчета, че тук е доста горещо още от сутринта.
Момичетата с неспящите бебоци - идвайте насам. Сигурно е от смяната на климата, но Бобо спи цяла нощ непробудно и почти по 1,5 ч между храненето. На Варна вярно, че си спи през нощта доста спокойно, но за сън през деня му се събираха общо 1,5 . Аааааааааааа и грамажите на млякото качихме за два дена.  Grinning
Лека вечер и спокойна нощ!  Hug

# 355
Thea, Летяхме до Прага вече експерти в летенето!. На летището на връщане една симпатична баба се засмя на Аби и тя вежливо отвърна с усмивка. Бабата ни заговори и каза "Ооооо толкова мъничка ето и първия и полет със самолет, е вие се връщате значи втори" И аз поправих... Всъщност ще и е шести полет.  hahaha Joy
Всичко Ок, Прага красиво, хотела идеален, бирата вкусна...идилия за кратко.

Друго ново, на Аби започна да и пада косата, а се роди с доста коса поради което е доста скандално това косопадане. Нищо сте чакаме новата реколта.

Още новости, сменихме си бебешкото малко легалце до кревата на мама с голямо бебешко легалце с дървени пръчки. Мама не я виждаме директно, но пък заспахме за 5мин.

И една глезотийка,подариха ни памперси нарисувани като дънки с джобчета Wink

Айде лека вечер  bouquet  bouquet

# 356
  • NE
Ели Браво, че пътувате с Аби и сте добре. Това с легълцето е страхотна идея. Ние нямаме много място и затова директно между мама и татко. Mr. Green
Можеш ли да ми кажеш каква е процедурата за минаване на граница с бебе? Издава ли се паспорт?
Интересуваме за границите на ЕС.
Тачи И аз много си харесох схемата на Безобидничка. Peace Планината е страхотно приспивателно за мъници. Peace
Гери Благодаря и тук за табличката. Hug Само мога да допълня, че тиквичка, моркови, пащърнак и картоф се дават от 4 месец. Броколи по-нататък.

Ние от ваксината много трудно заспахме. Е пак дадох Панадол без температура. Tired

# 357
Здравейте мамита и сладки бебчовци  Hug Най-накрая намерих време да подраскам,а от колко време се каня да го направя.. Embarassed Влизам скоростно в новата темичка Whistling,както винаги чудесна Grinning Забелязах,че някои вече захранвате. И по този повод ми стана интересно,кога се включват плодовите пюрета,ако съм започнала със зеленчуковите и обратното newsm78 Мисля да давам зеленчуково на обед и плодово следобед.Реших,че една бърза консултациика с вас, няма да ми е излишна Peace С док не ми се говори по темата Crossing Arms Имам чувството, че е развалена грамофонна плоча и все едни и същи заучени отговори чувам.Моля ви кажете си мненията,че аз и сок давам,да не взема нещо да претоваря коремчето на беба Sad
Скрит текст:
Имаше и още неща,които исках да споделя,попитам обаче взех нещо да ветрея и...
Усмихнат и спокоен първоюлски ден   bouquet

# 358
  • NE
k_balu Аз давам зеленчуково пюре на обяд, после към края на 5 месец ще включа за следобедна закуска каша и чак към 6 месец ще добавя за десерт плод към обяда. Август ще има и пресни плодове за мое щастие. Peace

# 359
 Здравейте, момичета! Теа, ето намерих време да се разпиша и аз  Grinning Blush
Тези дни бяха много изморителни и за мен и за Бобче.В неделя пътувахме до София за ваксините и вчера се прибрахме.Бобчи беше дете-герой - издържа пътя,стоенето в столчето,смяната на обстановката,едночасова обиколка в Джъмбо,а ваксините- първата не я усети и се смееше на педи,а втората поплака съвсем малко  ooooh! Heart Eyes Вече е 7.900кг. и 66см.  smile3521 Започваме захранване,но педи каза с комбинирано зел.пюре (картоф и морков или тези двата+още нещо), което доста ме учуди.Също и сокчета (морков,череша,ябълка и праскова  newsm78). За 10дни трябвало да заместим обедното хранене изцяло с пюре. Ще видим как ще се справим  Simple Smile
Иветка88,Мъник 87 - Честити месечинки на Симона и Тими   ura
 Елефтериа, Вики е мнооого готина  Heart Eyes Heart Eyes
 Безобидна, честитя на патерици за каката отличничка,месечинката на дребната и вашия имен ден!Всички да сте живи и здрави  Tada
 Тачи, Бобо е страхотен!
 Феичке, много хубави снимки ви е направил таткото  Heart Eyes Честито ви захранване  eat Иии столчето,което сте избрали е много хубаво  Simple Smile
 Кръстева, радвам се,че Мони вече е добре и хапва  Simple Smile Хайде още малко остана да види тате колко послушно момче има (и каква добра мама)  Simple Smile Hug

Скрит текст:
Тук също има дрънкащи чорапи,но са термо http://vmzona.com/newsite/int.php?page=main&cat=31&subca … =3569&lang=bg  Peaceима и само гривнички http://www.toy.store.bg/p98938/zhiraf-i-kuche-komplekt-ot-2-griv … ta-my-first-.html

Дълго стана ,но като се губя тези дне така ее  Laughing Лек и слънчев ден (тук не е такъв  Confused )   smile3525

Общи условия

Активация на акаунт