Лятото дойде, а ФЕВРУАРЧЕТАТА мечтаят за слънце и море.

• 26 498
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте момичета  Hug
Един поздрав от Мони за вас и лягаме да спинкаме  smile3524

# 361
  • NE
Дуче Браво на вас за мерките. Hug Борянка истински боец като така юнашки е понесла двойната ваксина. Hug
Педи ти е казала да даваш комбинирано защото чист картоф не ядат. Laughing За сокчетата сама прецени. Peace
Кръстева Браво на Мони как сладко хапва. Peace И ние имаме същият лигавник, подарък от родилното. Wink Днес чакам да дойдат и от онези триъгълни лигавничета, че сменяме по 3 на ден. Crazy

Айде и ние папахме 10 лъжички тиква. Grinning

# 362
Flower-че  Heart Eyes - и нашият е подарък от родилното /един от многото подаръци/
Трябва да видя и аз нещо ново и интересно от триъгълните лигавничета. Радвам се, че се харесаха на всички Hug

# 363
  • NE
Кръстева И ние сумати подаръци получихме тогава. Дори повечето ги използваме или купихме цели продукти. Peace
Видях, че мацката прави разни промоции през уикенда. Аз се възползвах от -10% отстъпка за края на месеца. Peace

# 364
Надявам се да вие  от ползаhttp://detskakuhnia.start.bg/#b_54746
Как правите ЦЪК и да се клипа върху "цък"-а за да отвори страницата? newsm78

# 365
Кръстева, как сладко-сладко хапва Мони  feeding
Искам и аз от тези триъгълните лигавници, но повече ми харесват десените "за момченца" и все се чудя какви да поръчам  Simple Smile
Забравих да кажа... Боряна си има ново забавление.А то е ПОСТОЯННО да прави ето така  smile3534 и всичко става в лиги.Вече го прави и докато я кърмя иии става весело  Joy Другото, което прави е ей това

, вкарвайки въздух навътре и прави така и после кашля  Laughing Laughing Само ме стресира с тея звуци  Laughing Laughing

# 366
duce  Heart Eyes - къде се беше загубила Hug
Да да, и Мони така прави /не това като на клипа със страшния звук/ ами с плюенето, или както му казвам аз - пръцкане с уста" Joy

# 367
Здравейте и от мен,
Да се 'похваля' и аз с първото ни падане от леглото Simple Smile То не бе въртене от гръб по корем и обратно,като пумпал и пълзене на заден ход обаче. И накрая туп на земята.Разминахме се само с рев от уплаха,без наранявания.
Другото ново е,че се захранихме. Е, силно казано захранване,то голямо 'пръцкане с уста'падна,както казва Кръстева.Започнах с картофеното пюре на Слънчо,но днес като втори ден изяде по малко, от колкото първия.Ще видим какво ще се получи в крайна сметка.
Ето нещо интересно за успокояване на венците при никненето на зъбките
http://www.zajenata.bg/%D0%B1%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%88%D0%BA%D0%B … -recepta7474.html
Връщам се да ви прочета.Усмихнат ден на всички мами и бебенца!

А,че се сетих да питам, някой да е получил пари за юни месец?Аз не съм получавала нищо от месец и половина. Звъня на телефона на НОИ, но няма никой.

Последна редакция: вт, 01 юли 2014, 16:57 от mery_mery

# 368
!!!

Flower F,  За бг бебчовци: Да издава се паспорт, който е валиден две години,въпреки че за това време снимката сте абсолютно не актуална Simple Smile. Ако бебчо ще пътува само с един родител или без нито един, трябва да се направи декларация пред нотарюс в два елземпларя и да се фотокопира два пъти. На излизане се оставя едно копие на границата и на вдращане друго. Трябва да се покаже и оригинала. За бебета с двойно гражданство и за бебета с чуждо гражданство на бг мама също мога да ви кажа каква е процедурата от бг страна. Ама за да не разтягам локуми, питайте на лична.
За пътуване със самолет също добавям че на всички летища има стаи за преобуване и кърмене и т.н. И само на едно летище сам виждала и колички за багаж със детско столче за малко бебе закачено отгоре. Много е важно да се пътува с малка и лесно сгъваема количка! Аз си купих специално и не съжалявам. Съвсем евтина е а е идеална!!! Sunglasses

Иначе и нашите крачета са потни нон стоп.  bowuu

Друго, Аби взе да заспива придърпвайки чаршафчето си на лицето . Много ми е страшно да не се задуши. Подпъхвам го под дюшечето за да не го дърпа, но пак му намира цаката. Извърта се тя... Confused

Иначе ние още см на само карма, но гледам ще е забавно да се учиме да ядем Simple Smile Crazy

# 369
  • Варна
Здравейте,

С Тими сме добре, научи се да прави нови физиономийки, смучи си долната устна и издава звуци все едно ти праща целувка. Пръцкането с уста го усвои добре  Crazy Продължаваме със захранването - тиквичка, картоф, морков. Предимно това на обяд, а следобед ябълково пюренце.
Миналият уикенд си ходихме насело и два дена му беше много добре покрай бабите. Постоянно го разхождаха напред назад, вниманието добре му се отрази. Дори за 10 мин не го оставиха да си полегне докато е буден. Като се върнахме във Варна това дете като каза, че няма да лежи и да си играе, в чудо се видях. Сега си спинка сладко, но ще го будя, че довечера как ще го приспя незнам.

Лек ден на всички Simple Smile

# 370
Здравейте Simple Smile
Вчера бяхме на консултация- 6.800 и 62 см. на 4м. и 1 седмица. Днес вдигна малко температура, но бързо я свали с Нурофенче, дано за днес да е това.
Започнахме да се захранваме с домашно картофено пюре. От начало се мръщеше после се разяде, дано и утре да си го похапва.
Е това е май за сега от нас  Hug

# 371
  • Англия
Паспортът е валиден 5 години, поне на моето дете. И декларацията-съгласие е необходима само при напускане на България, не и при влизане.

# 372
  • NE
Мерси за отговорите. Питам защото трябва да сме подготвени при излизане до Румъния. Другата седмица ще питам и в паспортно. Peace Ние сме без брак и може да е трудност.

# 373
Мерси за отговорите. Питам защото трябва да сме подготвени при излизане до Румъния. Другата седмица ще питам и в паспортно. Peace Ние сме без брак и може да е трудност.

Паспорт трябва. За издаването му искат, заявление, документ за платена такса, удостоверение за постоянен адрес, акт за раждане и присъствието на двамата родители.(.Няма значение дали сте бракувани или не)

Поправям се давноста е 5 години, благодаря Анаана, но на мен един чичко полицаи ми каза изрично да съм си направила повече копия на декларацията, за да да представя на властите...Няма мнoгo смисъл, но нищо не коства така че за всеки случай бих носила.

# 374
  • Англия
Да, хубаво е да имаш повече копия от декларацията, иначе може да ти задържат оригинала. Но тя е нужна само, ако детето пътува придрижено от един родител. На нас ни поискаха само акт за раждане, но не и адресна регистрация.

Общи условия

Активация на акаунт