Лятото дойде, а ФЕВРУАРЧЕТАТА мечтаят за слънце и море.

• 26 498
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
Добър вечер и от нас,
И ние днес бяхме на дк:8,600 и 69 см:)За кръв и урина изследвания се правят след 6 мес за да се установи общото състояние на детето,прави се и коремна ехография.Оф тази вемер нещо го притеснява,голям рев.
Лека!

# 511
Ох, още не мога да дойда на себе си след градушката. Колата ни е като руска каска. Както каза един човек по телевизията, само предна и задна броня са здрави, всичко останало е като след война, а при застрахователите да не ви казвам какво е. Записахме си час за оглед за 17-ти Shocked

Настава рай за джамджиите  Joy

Безобидна, искрено ти съчувствам за прозорците.  spoko
У нас такива поражения няма, но имаме друг апартамент, даден под наем и там има доста щети, та днес с това се разправяхме цял ден и се чувствам малко виновна, че на Вики не и обръщах никакво внимание, освен да я храня и сменям памперси Sad Тя пък като че ли усещаше и се държа много добре, беше учудващо кротичка и не създаваше допълнително напрежение ooooh!

# 512
  • NE
Добро утро!

Елефтерия Много гадно. Hug Дано бързо пправят колата. Браво на послушничка Вики. Hug
Иначе как сте?
Кръстева Кажи как мина посрещането на татко. Hug
Ани Браво за страхотните мерки. Hug
Дидка Урина се взима с колектор от аптеката. При момиченцата е малко сложно и не мога да ти обясня как става. Ако някоя мама има опит да казва.
Иначе какъв ехограф се прави?

Ние имаме драма с венците. Давам вече Дентокинд (снощи заспа след това) и Дологел. Определено го успокояват. Praynig Отдолу са очертани две зъбчета по височина на венеца, но не знам дали са точно те.
Другото което ме тревожи е че сме почти затворили фонтанелата. Педи каза, че не е притеснително защото сме родили с малка фонтанела.
От другата седмица пристига една съседка с малкото си момиченце и ще е голяма забава цяло лято. Party

# 513
Малкият е станал такъв калпазанин тези дни, че нямам време да се разпиша....
Това дете ще ни вземе здравето, не стои мирен и за 2 мин. и е голям инат  Crazy Обаче не мога да си го представя кротък  Heart Eyes

Нямам идея кога какви изследвания се правят на бебето. При нас такова нещо няма. Но разбрах, че като изкарам бг акт за раждане, мога да запиша малкия тук при ЛЛ и ще видя какво се полага като прегледи.

Феичке, браво, че вече Вилито спи до теб, а не върху  Laughing Това си е нов свят направо, от опит говоря  Mr. Green Сподели, моля те за гелчето Вилито не се ли цапа с него, нали има вътре прополис?
Аз чета добри отзиви за Генгигел бебе.
На малкия също са му очертани зъбките по същия начин и то от доста време, а и не само резците, но при нас още няма зъбче. От седмица давам Дормикинд /заради съня/ и от форума на д-р Михайлов така препоръчваната калкареа фосфорика. Не съм сигурна дали е от нея, но виждам облекчение при детето Praynig

Кръстева, щастливи сте вие с Мони вече, а Simple Smile ЧЕстито завръщане на таткото!

НА всички от София  Hug Какво беше това бедствие не знам, дано не се повтаря, че е много страшно.

Май само аз не съм започнала със захранването. Ще чакам поне още 2 седмици, но имам питане. КАто захранвате с тиква сами ли я приготвяте? Ако е от бурканче, трябва да дам 1-2 лъжички и другото да го хвърля, нали отворени се консумират до 1 ден  Thinking
Аз май се ориентирах да започна с пащърнак, но не мога да намеря по магазините. Имате ли опит с него?

# 514
Феичке, не се притеснявай за фонтанелата. Аз имам "богат"опит с нея Laughing Баткото ни се роди с огрооомна фонтанела, направо отгоре на главата нямаше никаква кост. Затвори се на 1г и 8мес, но ходих на какви ли не лекари. Знам, че е опасно бързото затваряне на голяма фонтанела, ако е малка (с големина около или по-малка от 50ст) може да се затвори между 3 и 6 месеца. Щом ЛЛ не ви е спряла вит.Д, значи няма страшно, че е почти затворена. Чрез вит.Д се регулира затварянето. Ако е бързо го намаляват, ако е бавно го увеличават. Важното е главата да не спира да расте, а тя си расте и със затворена фонтанела. А понеже имам уплах от големи фонтанели, много си говорих с нашето педи и тя каза, че в последните години масово децата се раждат с малки фонтанели, които се затварят около 5ти-6ти месец Hug

Ние днес бяхме на ваксина. Първата от вторите двойни. Мина си нормално, бебка не плака и сега е спокойничка. След 12 дена ще сложим втората ooooh!
Премериха ни и сме почти 6 кила newsm44 За съжаление още не ни разрешават захранване, продължаваме да набиваме мляко.
Теа, не си сама  Hug Дори може би ще захраниш преди мен.
Баси, винаги съм била против захранването около гимназията, а точно това ми се случи. Дано до кандидат-студентските изпити започне да яде всичко ooooh!

Иначе за изследванията - при момченцата е много лесно, има едни стерилни пликчета в аптеките, в които се пъха пишлето и се залепват около него и само проверяваш кога ще свърши работата, но при момиченцата грам идея нямам как точно ще се случи.

Имаме доста мами, дето са с по-големи каки. Момичета, споделете как точно става номера при мацките newsm78

Иначе при нас пащърнак има в магазин МЕТРО, аз лично го харесвам много.

# 515
Здравейте, лл ми каза че този месец ще пуснем тези изследвания профилактични, няма нещо заради което да мш ги назначава. Днес щи излшзам и ще поразпитам из аптеките какви точно са тези пликчета и как става номера с тях.
Аз давам за сега само домашни пюрета тиква имам във фризера от  село а иначе др  продукти си ги купувам. Благодаря за инфото за пъщарнака, чудех се къде да намеря.

# 516
  • Varna
здравейте мами и бебоци!
Кръстева, да вземеш да ни разкажеш, че да ни е пълен филма с вас и таткото.  Hug
Thea, и ние още не сме почнали да се захранваме. Чакам навършени 5 месеца- т.е на 16 юли сме на старта. Аз ще се пробвам като начало с готови пюрета, само колкото да въведа зеленчука и после ще си готвим сами- набавила съм си чисти продукти тук от бабите. А пащърнак чист има на Ганчев от пюретата, а морков и тиква си взехме на Гербер малките бурканчета- те са за два пъти или макс. три като ги гледам.
Дано мамите от София скоро си оправят щетите от бурята.  Hug
Това е от нас. Лек ден!

# 517
  • Варна
Здравейте,

Да се разпиша и аз за деня Simple Smile Тими все така има обрив, дори мисля, че е малко повече от вчера. Снощи пак много се поти и му беше топло. Спи само по памучна тениска и е завит с чаршав. Той толкова много шава като спи, че едва ли бих казала "завит". Дадох му и съвсем малко млечна бананова каша. Дали може да е от това? Със захранването все така се мъчим. На нищо не си отваря устата да яде с апетит. Едва упява около 60 гр да изяде. Кога ще започне цяло бурканче, че и да не му стига незнам. Иска си млякото човека. Не мисля, че ще успеем да заместим за сега обедното хранене с пюре.

Приятен ден на всички Simple Smile

# 518
Eli мъжа ми януари месец замина за Афганистан на мисия и пропусна раждането на сина ни. Crossing Arms
Благодаря на всички ви за хубавите пожелания  Hug
безобидничке - прочетох на мъжа ми какво си написала, благодаря ти   bouquet
Момичета, веднага ви разказвам. Аз за това влязох Hug
Пристигнаха в 22.00 пред поделението. Моят мъж беше във втория автобус и го познах от воле Grinning
Ама като слезееее... че като го видяяяях.... РЕВ, ама РЕВ ви казвам, чак забравих да му дам  детето - стискам Мони и рева и той вика "ама няма ли да ми го дадеш да си го гушне татко" и аз още повече - давам му го и кълцам чак  Joy
Беше изключителен момент. Мони се сгуши в него и заспа /цял ден не беше спал, сякаш знаеше, че татко му си идва/ вечерта спа цяла нощ. Ние будувахме до 3 сутринта /аз съм с червени гости/ и викам поне него да зарадвам, но той заспа докато простра пералнята hahaha
Сутринта ставам гледам те си играят - поглеждам часовника 11.30  Joy друго си било да имаш мъж и да спиш до късно.
Заповядайте снимчица, благодаря на всички за подкрепата през цялото време   bouquet Hug
http://prikachi.com/images.php?images/108/7460108l.jpg

# 519
  • Варна
Кръстева - много се радвам за вас, очите ми се насълзиха като прочетох посрещането на тати. Бъдете винаги заедно и все така щастливи Simple Smile

# 520
 smile3502

И ние още сме само на мляко. доктора каза че ако детето е с нормално тегло не е нужно да му се дава храна, ако не иска... Ще прояде, никoй не е останал само на мляко Simple Smile

Тhеа, вие как се орявяте с ваксините в София?

У нас все още се мъчиме с това шише.... Рита, върти главичка, реве на ААААГГГГГГУ. Има малък напредък, но не смея да се похваля, защото миналия път на следващия ден беше кошмар!

А Маник и аз като завия моята девойка в следващия момент си вдига краката сваля и до там Simple Smile чакам да заспи по дълбоко за да я завия..

# 521
Кръстева, боже, боже, много емоционално прживяване,...

А колко радост ще е било сега!! #Milti  party006  party006  party006  party006

Чак ми се иска и аз да ви напрегръщам и тримата lovekiss lovekiss lovekiss

# 522
Ох, Кръстева, направо настръхнах, докато те чета.  Hug Вие тримата имате много да наваксвате.   loveuuu Обаче Мони много прилича на татко си, особено на тази снимка Heart Eyes

# 523
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Кръстевааааааа, много, много  Hug Hug Hug-ки за тримата Simple Smile

Момичета, погледнете, ако ви интересува нещо от тези неща, с които искам да се разделя Simple Smile Обяви са, та ако не ви интересува - не отваряйте  Wink

# 524
  • София
Здравейте!
Обривът на Алекс отшумява, явно е бил от претопляне. Жегата много го мъчи, поти се сериозно докато го кърмя, нервничи и имам чувството, че ще ми откъсне зърното.
Винаги когато му правя въздушни бани става много весело, но днес беше върхът. Докато се обърна да взема памперса бебешока се наака и то обърнат по корем Laughing.... на леглото извън протектора.
Кръстева, много емоционално и моите сълзи потекоха. Много щастливи моменти на всички ви. Момчетата ти много си приличат Simple Smile
Весел ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт