Сега, на тази възраст се развиват различно, но в един момент всички ще ходят, всички ще говорят и всички ще ядат всичко.

Нали това му е работата 
само до градината и обратно поне 2 месеца 

НО!!! винаги малко спорт е по-добре, и то МНОГО по-добре от нищо:) И като добавим фактора "Бебе"-тренирай си в къщи винаги,когато имаш време и желание-кростренажора е много по-добър вариант за мен от велоергометъра.Вторият натоварва предимно краката и то прасците,а много малко жени имат нужда от оформяне там,за сваляне пък да не говорим
И още нещо-повечето започват с висока скорост и като се изморят,минават на ниска.Правилното решение е точно обратното-всяка тренировка започва със загрявка,успех и смело напред!Аз самата направих няколко опита за домашна тренировка,ама моето гущерче реши по средата да реве,да иска да яде и т.н.Така че форма /някаква/поддържам с разходки с количката за сега.Планирала съм да се връщам на работа на есен,но ще видим как ще тръгне със захранването и всяко планиране е предпоследно май... 

Изкарах си акъла, че каточели сега нещо ме страшнее сама с него да се возим.
Това обяснява раздразнителността му от преди няколко дни. А от два дни детето ме учудва много. Спи! Спи странно много. Между храненията спи по около час, час и половина. И нощем си спи.
Много странно, при все, че до момента ми е спал по 3 пъти на ден за по 30 мин. Взех да се вкарвам във филми, че му има нещо. Мерихме Т - няма. Пипах, барах, нищо не го боли. Храни се и малко по-вяло. Веселичък си е, иначе, когато е буден... Дали не е от времето? Едно такова е тук, мрачно, превалява. Малко по-хладно е даже, в сравнение с предишните дни. Или просто си наваксва със съня..? А за захранването... Мамите, които вече са започнали, с какво започнахте? На мен педито ми вика морков (понеже не съм давала сокове, а морковът бил важен за развитието на очния нерв), едно друго педи казва тиква, друг картоф... обърках се вече. Мисля от другата седмица да започнем и ние да се захранваме. Ще видим как ще се справяме, тъй като и режим още нямаме установен, храним се на поискване. Включително и веднъж нощем, към 3,4, или 5 ч. Всичко ми изглежда много страшно с това захранване, но няма начин, трябва да се започва... 

Чак не мога да повярвам. Даже преди 2 дни на лекар я водих и педи каза аз да се прегледам 
Аз съм със суха коса, на баща и е нормална, от къде взе тая мазна коса не знам 

Опитайте, ако искаш, да видите как ще понесе на вас.

но струва ми се, че ще го използваш за сушилник на дрехите 

))
)) ихууу
имахме преди няколко дена Т педи каза, че е от зъбките
и е станал милия по неспокоен проревава на сън .. докато избият зъбките ще е такаа 

имам кростренажор, ее както бяха писали няколко мами ползвам го за закачалкаа !! Качих се няколко пъти и това беше наи добре както писа Кръстева да се тича сутрин

Препоръчани теми