). Други избират готовите храни, защото се чувстват по-сигурни, че са подбрани екологично чисти продукти. За трети важно е удобството на бурканчетата.
, с пюрето е особено забавно,но това си е в реда на нещата мисля:) И като гледам май ще ми трябват още около .
....10-15 лигавника 

Започвам едно по едно да изпробвам нещата, които ми препоръчахте 

Дано сега да сте по-спокойнички и да спинкате повече 
честито зъбче на сладурчето
и нас ни мъчат тези зъби.Ние днес бяхме на консултация-66см.и 7.850кг.според този доктор тук(нали сме в провинцията) била много повече от колкото трябвало да е бебе на 5 месеца.Не му обърнах внимание...за мен си е добре детето.Инъче погледна обривчето по бузките и изписа елоком...дано да помогне,било уж от времето.Каза че мога да продължа със захранването въпреки обрива...та се чудя да го послушам ли или да изчакам да мине.Вие как мислите?Лека и спокойно нощ
честито зъбче на сладурчето
и нас ни мъчат тези зъби.Ние днес бяхме на консултация-66см.и 7.850кг.според този доктор тук(нали сме в провинцията) била много повече от колкото трябвало да е бебе на 5 месеца.Не му обърнах внимание...за мен си е добре детето.Инъче погледна обривчето по бузките и изписа елоком...дано да помогне,било уж от времето.Каза че мога да продължа със захранването въпреки обрива...та се чудя да го послушам ли или да изчакам да мине.Вие как мислите?Лека и спокойно нощ 

Давам капки Лефакс и уж внимавам с какво се храня,но миличката ми принцеса се превива и пръцка много...
Представям си какво ще е като се захранваме след месец... Какво провокира тези колики не знам!!!

Аз взех от големите лигавници на Лорели по 7 броя и пак не спасяват положението. Вчера с морков бяхме омазани буквално до главата. Редовно се къпем след обядването. 

) и ще яде бой 
ЛЛ ми даде направление за кръв и урина - правят се на 6 месеца; и направление за физиотерапия - каза, че всичко е ОК, но е лято и има малко хора, та няма да й навреди да има един курс упражнения с рехабилитатор-физиотерапевт - още повече, че е родена хипотрофна и един месец по-рано ... Та - от понеделник сме и на таквоЗ чудо и ще ви докладвам как е 

връзвам едно червено конче и продължавам да бутам каквото приеме - хем пюрета хем кърма, няма да замествам докато не реши сама. А вода и сок се надявам поне да й стане любопирно по някое време, че сега пкюе всичко, което се дава от шише.
май трябва да сменя времето, ама някакси ми се иска месно пюре да е наобяд а не в 16:00...За лигавниците, не ми се и коментира - направо ще взема да прежаля 4-5 бодита и да се приключва
а колкп отдавна ми се струва времто когатп я преобличах, само за да си носи дрешките преди да й умалеят
))) Препоръчани теми