и поздравления за резултатите 

Потърсих материал на български и най ясно ми се струва това. Ориентирано е за мъже,но техниката е същата. Упражненията нямат странични ефекти. Изглеждат малко шантави в началото, но не са досадни, нито трудни. Пробвах за да съм пробвала и съм много доволна. Аз ги правех в легнало положения докато преспивах Аби.
) Та вече от две седмици някъде, приготвям с вода на стайна Т. Няма проблеми за сега. 
От вчера кашляме. И то така кашля, че чак се събужда от сън. Днес го водих при педито, чисти гърдичките били. Кашлицата била от нослето (тече му носа от няколко дни) и от слюнотделянето. За щастие поне няма Т. Та, сега пием сиропче.
!
Сама си отваря устичката като глътне и дори ми побутва ръката с лъжичката да и давам по-бързо
.От друга страна-пак започна да протестира за сучене от дясната гърда,върти си главата и не ще ,,и не ще
Ще прилагаме "лявата схема"май отново
...За лигавниците вече не се притеснявам,купувам утре няколко гумени/силиконови и проблема е решен.
/За справка -на 5мес. -5800гр и 62см.,а мама е 166 и 55кг/
, включвам се набързо ...
, а във второто имаше малко урина, но успя да покрие дъното на чашката и от лабораторията ми казаха, че е достатъчно. Държа се геройски малко само плака, като й вземаха кръв, а при ехографа и беше по-скоро интересно и я забаламосваха сестрите с гъди, гъди по крачетата и така мина и замина. Остана да покажа резултатите на ЛЛ.

и ако вади 
Детето си е весело, не изглежда гладно...обаче трябва да се дохранваме, което е мисия невъзможна. Тя отказва да приема каквато и да е течност, ако не е от гърдата. Та, някой да сподели опит как се учи 5 месечно бебе на шише? А иначе пюрета яде, всякакви, даже колкото по-гъсти, толкова по-добре ... но вода и сокове не иска...че даже и мляко и кърма ако е от лъжичка или биберон. 

Препоръчани теми