Надявам се другия месец и ние да получим зелена светлина да папкаме манджички

Иначе - не 
Може и да не обичам много запарени, здравословни зеленчуци ..., но децата ми ядат такива постоянно
И друго - все казвате, че някакво пюре не се е харесало ... Ами, мисля си, че бебетата нямат база за сравнение и да не харесват ... просто правят муцки, защото е нов вкус за тях ...
Но, така се случи.
Ужасно малко, при все, че храненията ни до сега са били 6 по 130-140мл.
Пием си сиропа за кашлицата, пръскаме в нослето - не е запушено. А и сякаш не огладнява това ми ти дете бре. Хранила съм го по своя инициатива, колкото да хапне нещо. Сутринта се събуди много гладен. Обнадеждих се.
Тикам шишето с млякото, жадно засука и така - пак 60мл. Категорично отказва да поеме повече. Не настоявам, но ме притеснява тази липса на апетит. Някоя мама да е минала през такова нещо? И как се справихте?
Водих го пак на лекар. (При друг лекар) Много хъркат и свирят тия гърдички. И той твърди, че са чисти и това било секрет от нослето, който дразни в гърлото и за това кашля и "ми се струва", че има хрипове. Липсата на апетит пак била от зъбоникненето, защото го болят венците детето. И като добавим и хремата и резултата бил такъв обикновено - не искали да се хранят децата. И дали наистина зъбоникненето е причината? Имам чувството, че всяко нвразположение се приписва на зъбите, просто ей така...Егати и зъбите и чудото. Да се свършва вече, да пониква каквото има да никне и да се приключва вече 

На нас ни изписаха един спрей, който е пак физ. р-р но под формата на спрей. С помпичката за носле постоянно дърпам и аз, но малкия вече сама като я види и започва да плаче. Милото, измъчи се и то. Пробвах да го храня, както си споменала, през по-малки интервали. Абсолютно не желае да поеме каквото и да е в устата.
Даже и гризалките не иска вече. Гледах го, няма гъбички в устичката. Направа вече и аз не знам. Дано да е само период и да отминава по-бързо... 
и от малка е овладяла муцуна тип кокоше дупе

.Разбира се,кризите бяха вечер-20-23ч.Реване и пищене на макс 

Следва задължителната циркова програма от нас двамата,носене на ръце на смени,накрая я сложихме на спалнята и легнахме от двете и страни да я приспиваме уж.....В крайна сметка се приспахме ние,родителите ,а бебето беше приспано от.....котката
Та така,баба Бела/тя е на 19г/ легна до главата на будуващото мъниче и мъркайки я успокои и приспа за 5-10мин
Сега с Вики съм постоянно на щрек да не се случи същото, имаме още 3 мисеца до онзи момент и макар че това няма как да се предотврати, всеки ден се моля да не стане така 

Дано и това е период. 

Та, от днес пишем дребуса захранен и с каша 
.
.
, къде гълта , къде не. С 300 зора хапваме по няколко лъжички. Как ще я бъде незнам.
. Дано не ми спре само кърмата така.

Ще видим ние как ще сме след 2 седмици,дано и на нас ни хареса.Момичета,вие до кога смятате да давате мляко след всяко хранене и кога смятате изцяло да замените хранене - нали според СЗО до годинка е желателно на всяко хранене да има мляко,а много мои познати заменят направо хранене.То верно е въпрос на личен избор,но все пак.Аз мисля да се пробвам домашни да правя,да видим как ще потръгнат нещата.Вие кои зеленчуци ще давате в началото?Моето дете от 2 дни пак не иска да спи следобед- явно се разсейва като аз и ММ сме си вкъщи и не иска да заспи.Инъче сутрин си откарва до 11:30 ч,получават и се 12 часа нощен сън с 1 будене към 8 за папане,но тя веднага заспива още докато суче.Днес през деня изобщо не е спала и е едни викане,пискане,мятане в кошарата
Препоръчани теми