Ти предлагай мляко, а Дари ще ти покаже как иска.

, ние се кърмим в 6:30, после към 9:30 и след това прибутвам около 100 гр пюре зеленчук с месо, после към 15:30 идва млечна каша пак около 100 гр, и след това още две кърмения. Така ми каза педиатърът
...и аз си мисля че тези 100 гр си заместват кърменето и само се цедя, за да не спре млякото. То, така или иначе и като я кърмя не изяжда достатъчно и се мъчим да прибутаме и малко АМ, но все още без особен успех. Казаха ми и плодово/зеленчуково пюре да давам като междинно преди обед, ама не ми остава време - то на нас всяко хранене ни е по един час

Ама тъй кашля, милото, че чак се дави от слуз и гадости. Къса ми се сърцето. Изписаха ни и Фенистил капчици. ВЪЛШЕБНИ!
Накрая, ще вземе сам вилицата и ще бодне някое кебапче 

).Не всеки път иска мляко след това..един път въобще не иска,друг път все едно не е яла пюре,а трети -чак след час иска мляко
Тя си знае
) Другоо..сменяме количката с лятна,че много взе да тежи старата
Ооо ,да - цяла нощ дежурствам да я обръщам в кошарата,понеже се обръща по корем да спи,но не може после да се върне по гръби само мрънка и се оглежда посред нощите в кошарата 

Остава ми много време за четене и обикновено избирам да е по актуалната тема със захранването. Избрах ЗВБ и се надявам да потръгне. Има две свдмици до 6 месеца и ще карам само на мляко до тогава. Все още кърмя вечер или сутрин, когато е сънена, а другите хранения са АМ.

сега остава да почне да се върти, засега само обикаля в кръг по гръб, но пък поне започна да ми се смее на глас - то детето си има заложби, ама майка му като е темерут, как да ги развие

Но пък си го яде
Също припяваше с Бионсе вчера

Ако това ще те успокои, миналата седмица моя ММ ме снабди с още 2 деца да гледам, че явно много добре се оправям с мойте 2 и са ми малко, та за 3 дни бях с 4 деца ама какво да се прави, мина и това. От тогава се чудя многодетните как се оправят, ако тия 4 деца трябваше да ги гледам постоянно - да съм си теглила куршума отдавна 
Тия баби трябва да са на ясно, че никой не е длъжен да им гледа внуците 
Даже се усещам вече как си ги правя без да влагам мисловен процес
E, естествено резултат още няма, но пък наистина нищо не коства като усилие. Та, по този въпрос намерих още една вариация на вакуумките, която е дори още по-неангажираща, като обещават разултати за по-малко от 3 седмици
....
Препоръчани теми