Записвам си. 
Хемоглобина ви изследван ли е?
На мен вече раницата излезе от употреба защото много ми тежи Вилито (7500 гр.) и един ден бях със зверска мускулна треска. 

, после забавление с кака и /която е на 11мес./ и накрая беше на басейн Бобче
Изяде си пюрето и се отдаде на заслужена почивка
цък цък и цък /поорязала съм ги малко,че да не ни видят юнаците в групата по без гащи
Просто нямаше кой да гледа на сестра му децата и ММ предположи, че ми е скучно та хем помогнах, хем убих скуката 
И понеже съм в издирване на биба (поредната), която моята госпожица ще пожелае евентуално, ще ми кажеш ли вашата каква е? Гледам с нея се приспивате, може да ни хареса 

се повече да не се случва. Някоя мама знае ли някакви методи за предпазване от тези уроки /имаме само червено конче на лявата ръчичка/? Съсипаха го от уроки, направо вече не знам какво да го правя 

Ha Аби са и любими от началото, когато още и бяха големи и и влизаха в носа 

- ми аз имам цяло бурканче пащърнак от 190гр и като взема 4-5 лъжички от него какво да го правя другото? Направо ме замислихте. Ами сега? Иначе домашни съм замразявала с тях не съм имала проблем, ама като не мога да се сетя за купешките- все пак доста отдавна беше
Дано Аби свикне бързо. 

голямо мазало настана. Днес го нямахме този проблем .

Аз само премивам очичките (гледам след всяко излизане) ,червено конче не носим от около месец,че само и падат и ги връзвах по 16 пъти на ден 

А пък най -ни пречи лигавника..все го дърпа да го маха 

Засичам, че бебка трудно прави количеството мляко, посочено за възрастта й или килограмите й. Както и да го смятам, докарва ама най-много до 800 милилитра на денонощие. Мъчих се всякак - на режими по три часа, на режими по четири часа, на поискване - все едно и също, т.е. променя се количеството на самото хранене, но не и общото. Добре напиканите памперси са рядкост, а нааканите са един или два на денонощие. При вас как е положението? На жегата ли се дължи това или пък на зъби? Още правя две нощни хранения - в два и в пет, та се чудя кога се мъча да ги махам. Преди разчитах на тях заради повръщането - да има откъде да навакса липсите, но откакто намаля се замислям дали да не опитвам вече да ги спирам.

Препоръчани теми