)) А дрешките гладите ли ги? Аз понеже мойте ги гладя само при нужда, не знам на бебка до кога трябва - тя проблеми с кожата си няма пу-пу-пу...
ама все се надявам гладно и жадно да не седи от инат
Ние сме на вилата и времето нещо се посмрачи-да видим дали ще има буря,каквато е прогнозата... 
Вие какви чайчета давате?

В количката също има една глава чесън, червено конче също съм вързала
Дано не те засегне това, което ще кажа, но гледайки снимката си мисля, че Вилито май прилича на баща си
(това ми е болна тема, защото нито едно от децата не прилича на мен) 
Мия шишета и биберони с препарат за бебешки съдове и топла вода. Само гладенето не смея да го спра, че не знам дали е от дерматита или от друго, но постоянно излизат някакви пъпчици и след няколко часа се скриват. По бузките, по брадичката, по сгъвките на ръчичките и краченцата...За това не смея да спра гладенето, иначе баткото го гладих само 3-4 месеца и после спрях, ама той беше жилав, а това е кекаво отвсякъде 

Помагаше ни чая за кърмачки за HIPP, но аз ест го пиех и му влияеше.
За шишета и биби - повече от два месеца само мия с топла вода и препарат. Редувам Бочко с един на Нук. Бебка разглежда и върти в ръце всичко, което докопа, а после го мушва в устата, за да види как е на вкус. Та реших да спирам със стерилизацията, че иначе трябва да пусна цялата къща вътре.
Нови биби и чаши изварявам само за няколко минути, колкото да си успокоя манията. Макар че от време на време имам силни пристъпи за чистота.
на вас със Вили, радвам се, че е по -добре.Страхотни сте 

И аз съм калпазанка и практикувам Топла вода -Бочко метода
Аз давах чая на хипп с копър и анасон, уж помагаше 
Пробвай
, дами 
Аз обожавам картофи под всякаква форма и свекървата се шегува, че е трябвало да си взема самоковец, за да ми смогне

Имаме още цяла страница да изпишем 
- зелено, зле изглеждащо и миришещо (както и карфиола), а тя отваря ли, отваря уста ...
Бебка ака през ден,което е обичайно за нея и акото е с нормална консистенция и цвят,ама знае ли човек... Струва ми се,че е леко слузесто,ама не знам дали не си въобразявам!
.Гърдите ми започнаха отново да се препълват и да стават на буци , гледам с отвращение към помпата ,
но няма как май ще трябва да се изцеждам то се видяло
. Искам си лятото . Още малко и в ескимоси ще трябва да ги обличаме .
и ядем картофи като луди.
. Давам му да си играе с шишето от водата като го изпия и той кеф голям. Ни го мия , ни бърша и нищо му няма.

Препоръчани теми