Децата на АРТ технологиите - размисли и страсти №7

• 20 697
  • 742
  •   1
Отговори
# 45
Ма Надеждо, едвам открих темата ма  ooooh!
Търся да започва с Р, много съм проста  Whistling

Ма остави ма, и аз още не съм се събудила и търся темата с Р hahaha hahaha

Мойте още спат - от снощи от 20 часа Shocked Shocked Чакаме ги да станат, да ги оправям, да ядат и да ги водим на разходка, само да не стане жега докато се натуткаме.

Фиксче, явно и на мен ми е ден, то такава тишина не е била Laughing

За протокола - протоколчика не е внимавал.

Последна редакция: сб, 14 юни 2014, 07:58 от Надежда :)

# 46
По-големите дечица- кога махнахте нощното хранене?
Колкото и да я изчаквам най-късно пет часа е скокнала да пие мляко.

Вигантол лятото давате ли?

# 47
Преди няколко месеца махнах нощното. Вероятно доста закъснях, ама пък беше кърмене и не ми се налагаше да ставам и да се занимавам.
Вигантолът ни го спряха май преди годината. Индивидуално е май, питай вашата педка.

# 48
Добро утро.

Сигме, на мен педито ми каза като съблека по къси ръкави и да го спирам. Тъй като ние не излизахме често пиехме по 2 капки. Преди 10 дена почнах да давам по 1 и го спрях.

Наде блазе ти, ние в 6.00ч ядохме, големия заспа в 8.00, малкия не е лягал изобщо. Всичко каквото можеш да се сетиш е свършил, като за капак се насра и пак не миряса  Whistling

# 49
На моя му давам по 3 капки вигантол от както си е в нас. Няма да му ги спирам поне до другата пролет.
Вие кафе сте пили, а ние не сме спали. Цяла нощ малкия рева, мрънка и крещя  Tired  сега продължава,  аз едвам гледам.

# 50
Слънчева казва лятото по една, зимата по две.
Педито ми вика да го спирам.
Свекърва ми, нали и тя е педиатър и тя вика да не стане много, пък и ние сме доста навън newsm78

Джудже, явно зъби го мъчат мъника.

# 51
  • София
нощното хранене май около годината го махнахме, просто спря да се буди, после пак почна, но само го взимах при нас и заспиваше, явно не е било от глад.
хубаво е да се спи без прекъсване  Simple Smile
макар че последната седмица две заради сополите си е с доооста прекъсване.

# 52
Моето дете от както се е родило не е спало цяла нощ непробудно. Всяка нощ се събужда по няколко пъти  newsm78

# 53
  • Пловдив
добър ден Simple Smile
нашите младежи снощи грам не ни оставиха да спим Tired
ние започнахме не вигантол, авитамин д на джеймисън, че го нямало напоследък вигантола, така каза педито  Rolling Eyes по 2 капки ни предписаха  Rolling Eyes
кажете нещо за гурелясало и залепващо оченце, слагам отвара от лайка, но няма ефект  Rolling Eyesявно ще трябва на преглед да ходим  Rolling Eyes

# 54
Аз ги чистех с тампон напоен в преварена вода няколко дни по много пъти. После изчезнаха сами.

Зъбите да да. Като хишник е, налита на всичко и всички и ръмжи. Вече не знам какво да го правя.

# 55
Джиджи, каквото и да правиш нищо не помага. И капки на Бах давах и Дентокинд по 6 на ден, няма братче от детето си зависи. Малкия тихом мълком вади зъби и не протестира.

Гуге, по-добре го заведи на лекар, че е много мъничко, те още не виждат да не се повреди оченцето нещо.

# 56
Бамби, ти май си объркала датата на теста  tooth Иди сега обяснявай, че нямаш сестра  Joy Joy Joy

# 57
  • София
щоо  newsm78

# 58
# 59
Гуги, лайката бавно действа. Ако ще помага поне 10 дена. Ако не се оправи изписват капки торбрекс обикновено. Възможно е и да е запушен слъзният канал. Тогава пък се прави всекидневно масаж на каналчето и се оправя за 1-2 месеца.

Дайчо смуче ледени близалки от сок, голямо мазало и голямо щастие.
Две години рано ли е за пресни малини? Дадох му одеве с кисело мляко, дано не съм сбъркала  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт