Отговори
# 495
Честита Рожба на  НАМИБИ, ДА РАСТЕ ПРЕКРАСНА, НЕЖНА, , ДА Е МНОГО ЗДРАВИЧКА И ДА РАДВА  РОДИТЕЛИТЕ СИ

# 496
  • Варна
Честита дъщеричка на мама Намиби! Да ви е жива и здрава!
Чесито изписване на Мама Сънчо! Вече сте четиричленно семейство.'Как с държи малкия със сестричката си?

# 497
Честита радост, Намиби!
Мама Санчоо по-хубаво от вкъщи няма.
За пелената понеже са мо много претенцийте и има много картинки и апликаций абее бая работа- 59лв. Джобарника, които бях поръчала за приятелката ми беше 39лв. Не знам защо така на 0 окончават newsm78. Мисля, че ще е добре да попиташ девойката. Може да е дус лилаво и да има един по-тъмен кант и да е изписано името на бебето. Ама ти си знаеш. Аз от толкова подарени неща, направо ми стан агадно,че мишонка си няма нищо, което аз да съм го замислила. А какви платове имат тези девойки, аз направо се шашнах..страхотнииии

# 498
  • Телиш/Плевен
meggle, според мен ТМ е прав и наистина като родиш, ще избереш правилното име. Hug

sweetpie, на мен от вашите имена ми харесва повече Рада. Heart Eyes

1905vv, браво за хубавите новини и стискам палци бебчо да си изчака датата. Hug

salji4ka, нека си под наблюдение още малко, щом така са преценили докторите. За деветия месец - да, точно така, когато лентичката покаже 35+1, си стигнала заветната цел. Hug

Честита принцеса на Namiby, да й е жива и здрава и да носи щастие на цялото семейство. mamma

MAMA_SANCHO, честито ви изписване. Представям си какво щастие изпитваш в момента. Heart Eyes Hug

raika, браво за прането и гладенето. Сега е време за почивка.  Hug Стискам палци бебчо да почака още две седмици. Hug

# 499
Namiby Честита радост! Да е жива и здрава малката принцеска и нека много ви радва

Knick_knack, Иванела Не съм се спряла на никой педиатър, но реших да е във 2ро ДКЦ понеже ми е най близо до квартирата а и чух че там има доста добри педиатри. Препоръчаха ми д-р Христова,но после Mashiana ми каза че много народ имало при нея. Другата е д-р Карафезиева, която пък е хомеопат също и това ми се струва хубаво. Но така като се замисля то един доктор ако е добър винаги ще има много хора при него, пък и аз докато не видя как работи няма как да знам дали го харесвам така че може би ще избера една от тези двете и ако се наложи после ще сменям. В крайна сметка няма как да знам предварително, колкото и добри и съответно лоши отзиви да съм чула. Другата седмица ще ги прозвъня да видим какво ще ми кажат.

# 500
мамита днес цял ден ме боли корема и сега съм в майчин дом с 3см. разкритие. Казажа ми че за първескиня 3см са доста и затова ме приемат. Стискайте ни палци всичко да е ок . Лека вечер

# 501
  • Телиш/Плевен
mimi121, успех и стискам палци всичко да е наред!!! fingerscrossed

# 502
mimi121 успех и стискам палчета  fingerscrossed   bouquet newsm17

# 503
knick_knack, Звездичке, да ви минава момичета. Страшно ви съчувствам. Изпадала съм в подобни състояния, по друго време и знам, колко е ужасно и плашешщо, особено като не можеш да си дадеш обяснение или да упражниш някакъв контрол над състоянието. Споделяли ли сте с докторите си? Има вероятност да могат да предпишат нещо - това е просто химията в мозъка ни. Може и да има неща, които сега да могат да се взимат. Лошото е, че в подобни случаи, човек изпитва срам - чувства се глупаво и не може да го обясни и гледа никой да не разбере... Сериозно - не сте единствени - попитайте си лекарите за съвет.
Пайче, аз съм за Рада - харесвам по-силните, звучни и по-български имена. И това ми беше сред фаворитите този път, но отстъпих на мъжа ми - негов ред е за името Heart Eyes
Сълзичке, добре да се грижат за теб. Ти само почивай.
Намиби, честита рожбичка - безгрижно детство, щастие и здраве да има   bouquet
Мама Самчо, добре сте се прибрали  Hug
mimi121, спокойно и успех Hug

# 504
  • Бургас
Добро утро   food010 Аз пак се ококорих в 5,30 Не мога да спя и това си е.
Така ми става едно хубаво като прочета за поредното родено бебче - и аз искааааам вече.
Страхотно е , че вече мама Санчо и малкият юнак са вкъщи.
Аз също нещо съм с разстроен стомах тези дни, но най-вероятно е от плодовете. Бебка продължава да се върти и да се намества. Все по-често усещам менструални болки и тъпи болки в таза. Все си мислех, че това бебче ще се появи по-рано, ама май няма да ме огрее.
Вчера изпрах и изгладих част от дрешките. Е няма такъв кеф, като че ли за първи път гладя такива ню-ню парцалки. За капак праснах и една поръчка от френския Ларедут с бебешорски бодита и блузки, постоянно ме сърбят сърбят ръцете да купувам.
Силно се надявам днес времето да е хубаво, че вече наредихме новия дом и сме в Бургас, та да си топна краците в моренцето   grinning039

# 505
Добро утро,

MAMA_SANCHO радвам се че вече сте си вкъщи. Как мина първата вечер у дома?
salji4ka знам, че не ти се седи в болницата, но поне си под наблюдение там и това се надявам да ти вдъхне спокоиствие и увереност, а да не те нервира и стресира  bouquet
Mur2 пеленката много приказно звучи, после има да показвате животни на нея и да разказвате измислени приказки навсякъде където сте. искам снимка после.

За чудещите се между имената, и аз си мисля, че като се види бебчето ще ти хареса повече едното име за него.

mimi121 как е коремчо, успяхте ли да задържите нещата? В добри ръце си там и да се ражда и да изчака всичко ще е наред.

Честито бебче на Namiby! Здрави и щастливи, бързо възстановяване.

Леле, ама то сериозно си валят бебета, май ще трябва да стягам багажа вече. Все има време, има време... Вчера си купих къси панталонки за бременни. ММ вика "за кога?" Ама нямам нищо, ей сега ще стане мор и жега навън. имам една рокля само, която ми става и другото са дънки. А на запис на тонове не е много удобно с рокля и да заголиш ..тъй де. Пък и за второто Joy да има. Спирам с покупките за мен.

misi77    sun топни ги и заради мен, пък аз довечера в легенчето ще си ги топна и ще си мисля за морето и крякащите чайки

# 506
добро утро мамчета   bouquet

namiby честита рожба , да ви е живо и здраво и много да ви радва

# 507
още съм тук момичета. С болки съм,но иначе съм добре,стискам краката.  Hug

# 508
Добро утро  Hug
Мими не се притеснявай аз като първескиня си ходих две седмици с 2см разкритие и паднала тапа преди каката да реши да излиза  Peace
Снощи ходих малко инцидентно при моя лекар, че от няколко дена съм с прилични контракции. Тоновете са добре контракции си имам + моите любими 2см hahaha док каза да си почивам повече да мине четвъртък, че тогава влизам в 37гс , но най вероятно до 10тина дена ще се ражда. Аз водя уговорки с малката да е на 29-ти ама да видим

# 509
  • Пловдив
Namiby честито Ви бебенце!!!! Много да Ви радва и слушка в къщи  Hug
Аз също чакам да вида на лентичката 35гс+1д и да съм по-спокойна, че съм влязла в 9ти месец Grinning макар, че до плановото секцио има 3 седмици  Sad
Много ми е тежко ставането, обръщането в леглото и движението повече от 10минути...........а какво е това моето уриниране по цяла нощ - ставам на всеки час и не мога да се наспя като хората .........или се събуждам, за да се завъртя, или за ходенето до 00.
Поздрави на всички родени бебнца и по една целувка и прегръдка от мен   bouquet

Последна редакция: сб, 21 юни 2014, 18:47 от dida771

Общи условия

Активация на акаунт