Отговори
# 480
  • София
Аз съм в чуденка за педиатъра  newsm78. Говорих с лекарката на каката, от която съм доволна и тя прие. Проблемът ми е, че е в кв. Гоце Делчев, навремето живеехме там, а сега сме в Младост. Притеснява ме това, че всеки месец трябва да се вдигам до там, в началото и по-често, а и винаги има навалица при нея. Обадих и се, за да имам резервен вариант, защото още не съм се наканила да обиколя педиатрите наоколо. Та дилемата ми е , дали да сме при нея, добър лекар е, умерена, не изписва току-така антибиотици, вярвам и и пр. или да се доверя на някого по препоръки от форума основно /ако не съм закъсняла вече/  Thinking

За чувалчетата - много съм за. Осигурява завито бебе, поне първите 1-2 годинки, докато не нахитреят после. За началото съм взела много тъничко, ако е голяма жегата може вътре само по боди да го слагам. Аз също смятам, че е хубаво още от началото да се ползва, нищо че не се отвива, за да свикне и после да не се сърди ако тепърва на 6 месеца започнеш да го слагаш.

Днес бях нас лекция на 9 месеца. Е, няма такава досада. От една страна основната част беше реклама на Мустела, пък после се включи гл.редактор на списанието по разни теми, от типа ЕЖК, нищо общо с обявената. Мисля че няма да повторя повече  Stop.

Последна редакция: пт, 20 юни 2014, 15:45 от Elika

# 481
Здравейте маменца моят корем е по същият начин от сутринта съм ходила 2 пъти та незнам сигърно ни наближава момента но аз пък с тези подготвителни контракции не съм много в час първият път ми бяха силни изведнъж изтекоха води и родих ама сега ,,,,,,, незнам

# 482
Здравейте,
Отчет от днешния преглед - беб е вече 2700 гр. Имаме си дата за секцио - 11.07. Всичко е в норма, но ми препоръча да лежа повече. Няма как да стане обаче тая работа.  Дано бебето да си изчака датата, въпреки моето галопиране през деня.

# 483
Относно чувалчетата: баткото се роди на 08.08. и спинкаше само по боди с къс ръкав и чорапки. А през останалите сезони при всеки опит да го сложа в чувалче изпадаше в нервна криза. Но аз съм накупила две летни и две зимни от мадъркеър. А това бебче сега отново няма да го слагам лятото в чувалче. Не ми се иска да го претоплям.

# 484
Днес ходих до https://www.facebook.com/nenios?fref=ts да си поръчам одеалце- пелена за изписване. Казах и всичките си идеи и на 29 ще е готото. Ще се опитам да го обясня ама по-добре като стане да дам снимка. Ще изглежда като картинка най-отгоре небе с птици след това има една лента, която ще е Савана. Само като сиуети ще са показани жираф, лъв един боабаб от който ще тръгва ръкописно името на бебето. Основната линия която ще е като макро обектив - зелени тревички в който има куче , калинка ,щурче жаба, пчела.
И моите приятелки казаха, че искали те да ми поръчат от там, но аз им казах ,че от тях ще са стикерите за стена https://www.facebook.com/pages/BuBuB-wwwbubub-shopcom/200618883287375?fref=ts Тях още ги мъдря. Първо чакам да боядиса таткото детската и тогава стикерите

# 485
  • Телиш/Плевен
Чакаме предложения за заглавие на новата тема. newsm03

# 486
Много интерсни и подробни статии за раждането http://www.moebebe.com/wp/category/rajdane/

# 487
Здравейте мами  Hug ние сме вече при мама,ама нещо вместо да се успокоявам май ме хвана пред родилната паника.към 3-4ч се събуждам вече втора вечер и ме обзема паника,като каустрофобия,тъмнината,тясното пространство,въздуха....търча към терасата.Дишам дълбоко,пия вода ,самоуспокоявам се и после пускам ТВ и заспивам.Има ли и някоя друга мама в такова положение?Иначе се запознахме с нашата си док,харесахме я,имах контракции ,кито тя засече може би от тия 500км път и по-интензивните движения навън които мисе налагаше да правя дори с клата.Сега ще пия магнерот и хапченца за хемогл че е паднал и да избегнем кръвопреливане.Имаме си дата и дано дребния се успокои и я дочакаме  Praynig .

Аз съм същата в последните 2 нощи, направо е ад и не мога да спя. През деня съм ок, но стъмни ли се и изпадам в луда паника. Ставам посред нощ, мокра, задъхваща се, без въздух , тясно ми е и започвам да обикалям из апартамента и терасите, а мъжът ми след мен и само ме успокоява. И неговия сън разбивам, само ме гали, гушка, говори ми нежно...аз заспивам според него и в мига който ме пусне и скачам с рев и в истерия. Адски е мил и внимателен, но аз се чудя дали не полудявам...не знам дали е симптом за нещо или съм "луднала"?
Иначе беба е добре, вече е 3000 кг, лекарката каза, че е едро бебе и ще е голяма пък да видим. Даде ми да пия още за желязото и хемоглобина и така..във вторник пак съм на запис на тонове и преглед.

DiyanaChar
и аз като теб се моля да тръгна да раждам вече. Доста ми тежи вече всичко, а и за последните дни съм качила +2 кг и вече съм 78, а започнах от 62 Blush

sweetpie
, на мен лично Лилия ми харесва повече, но вие си знаете най-добре Peace

Avencis, ти хареса ли си вече педиатър? На кой се спря ?

# 488
  • Ямбол
Момичета мен не ме изписаха,та ще полежа още Cry. Поне контракциите спряха,ама пък кръвното ми ooooh! .Правиха ми кардиограма,ама нищо няма,урината добре,та освен с-ми и ми дават допегит. Така ми се иска вече да съм си вкъщи...
Мамчета нали лентичката като покаже 35+1 означава,че съм в 9- я месец? Само си я надничам Blush
Пивал ми е куража,че тя ми е герой и щом стиска  bouquet   Райка и тя  bouquet
Говоря му да изчака 37 г.с и да си призная аз самата нямам търпение,а и с това кръвно,така се притеснявам за него

# 489
Вестителска новина - Днес Namiby е станала мама в 13ч. на малката Катерина 3кг., 48см чрез секцио добре са, но още не са и я показали. Да е жива и здрава малката и много щастие на мама и тати. Съжалявам че така набързо ви го съобщавам но е от телефона и не мога да добавя никакви картинки!

# 490
Здравейте момичета   bouquet

Първо да си призная не съм чела назад- ще наваксвам после.

Днес ни изписаха и се прибрахме - много съм щастливаааааааа.

Честито на Моник и Namiby - да са ви живи и здрави дечицата Simple Smile

гушки връщам се да чета Hug

Последна редакция: пт, 20 юни 2014, 20:39 от MAMA_SANCHO

# 491
  • Варна
Честито на Намиби. Да е жива и здрава Катерина!  Hug Hug Hug

Sweetpie, на мен Рада повече ме грабва. "Здравейте, аз съм Рада Богомилова." Запомнящо!!!  Party

Мама Сънчо, радвам се, че вече сте си вкъщи. Хубави моменти ви желая.

# 492
  • Пловдив
salji4ka надявам се всичко да се оправи с теб  Hug
Namiby честито и от мен живи и здрави ти и бебето  Hug
MAMA_SANCHO радвам се за вас че сте си у дома вече и се надявам да пишеш как сте с бебчето Hug
Avencis и аз си търся педиатър Simple Smile

# 493
  • Бургас
Здравейте в тази свежа вечер!

Честито бебче на Namiby! Пожелавам им да са здрави и спокойни и двете скоро да се гушкат у дома!
Честито изписване на Мама Санчо   bouquet

Сълзичка, надявам се скоро да можеш да се прибереш у дома! И все пак, колкото и да е тягостно в болницата, поне имаш спокойствието, че си под наблюдение и няма да се случи нещо страшно. И хубавите мисли свалят по-бързо кръвното  Heart Eyes

На Пивалчето нямаше ли днес да й свалят серклажа  newsm78 Дано е минало без болки и проблеми!

Райка днес приключи с прането и гладенето Party Толкова много дрешки получих от дружките си, че почти ми идва да се оплаквам как съм останала без кръст от гладене, въпреки че то не е за оплакване, а напротив. Остана ми само да си набавя превръзки, козметика и шоколад и ще стегна чантите. Подозирам, че съм навлязла във фазата на гнездене, защото покрай бебешките дрехи изпрах и одеялата и завивките на децата, всички сакове, за да си избера за болницата и периодично мятам в пералнята къде-що изнамеря кални кецове в коридора. Папагалът ми се побърка да пее, защото той винаги приглася на пералнята като центрофугира, а тази седмица пусках по 3-4 перални на ден  Joy Помага пилето. Та мисълта ми е, ако гнездя, значи наближава раждането. Дано имам още две седмици да стигна 37-ма, само за това се моля  baby_neutral

# 494
  • Варна
Днес ходих до https://www.facebook.com/nenios?fref=ts да си поръчам одеалце- пелена за изписване. Казах и всичките си идеи и на 29 ще е готото. Ще се опитам да го обясня ама по-добре като стане да дам снимка. Ще изглежда като картинка най-отгоре небе с птици след това има една лента, която ще е Савана. Само като сиуети ще са показани жираф, лъв един боабаб от който ще тръгва ръкописно името на бебето. Основната линия която ще е като макро обектив - зелени тревички в който има куче , калинка ,щурче жаба, пчела.

Охх как звучииии - сигурна съм, че ще е прекрасна пелената. Искам обезателно да я покажеш. Удобно ли е да споделиш колко ще струва долу-горе. Аз си търся пелена в лилаво - жива да не бях, ама никъде няма..  Rolling Eyes Та, ако цената е разумна, бих си поръчала.

Namiby честито newsm30 ! Много, много да ви радва!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт