Пазаруване от Aliexpress.com 31

• 36 478
  • 727
  •   1
Отговори
# 285
  • Sofia
панталонът 38 номер е с талия: 39,5; ханш - 53, крачол в най-широката му част - 27
Аз съм с талия 69, Ханш 88. Всъщност - 38 ми е широк основно в краката. На талия и ханш горе-долу става.

Леле, с тоя панталон стана голяма забава.
Аз съм със същите мерки - талия 69, ханш - 88см и си взех 34 размер, абсолютно ми е точен, стои леко свободен, даже се отпусна още малко при носене.  #Crazy На теб сигурно ти стои доооста по-свободно  Hug

# 286
  • Русе/Germany
панталонът 38 номер е с талия: 39,5; ханш - 53, крачол в най-широката му част - 27
Аз съм с талия 69, Ханш 88. Всъщност - 38 ми е широк основно в краката. На талия и ханш горе-долу става.

Леле, с тоя панталон стана голяма забава.
Аз съм със същите мерки - талия 69, ханш - 88см и си взех 34 размер, абсолютно ми е точен, стои леко свободен, даже се отпусна още малко при носене.  #Crazy На теб сигурно ти стои доооста по-свободно  Hug

Аз вече се обърках тотално!!! Sad Дайте реални снимки да видим на коя как и стои. Не знам кой номер да поръчвам, 36 или 38  newsm78  ooooh! ooooh! ooooh!

# 287
  • Sofia
Да не стане грешка само, нали за този панталон става дума:
http://www.aliexpress.com/item/NEW-Spring-Summer-Autumn-European … -s/939142616.html

Отивам да се снимам, дадох си мерките, взела съм 34, който иска снимки моля да ми прати мейл на лични.  Peace

# 288
  • Варна
Здравейте,бих искала да си поръчам тази чанта-www.aliexpress.com/store/product/2014-new-patent-leather-shoulder-bag-diagonal-fashion-women-s-handbags/1262283_1873954365.html
.Но за  продавача ,май няма отзиви.Ако някой си е поръчвал такава ще съм му благодарна ако ме насочи към коректен продавач.Благодаря ви.

# 289
получих ампулите за подмладяване  Crazy,на прима виста мога да кажа че много много добре хидратират  кожата http://www.aliexpress.com/snapshot/6096167693.html

и от гъбите Konjac съм много доволна но ги поръчах от друг сайт

Последна редакция: ср, 18 юни 2014, 07:34 от snow22

# 290
Какви бяха отзивите за това сако?
http://www.aliexpress.com/item/2014-New-Fashion-Women-s-Sexy-Bla … r/1675663903.html
Според Вас има ли разлика в модела между черното и бялото и розовото и зеленото?На мен ми харесва първия вариант и се чудя какво ще ми изпратят, ако поръчам.

Разлика между черното и бялото няма. Сега чакам да дойдат и другите два цвята.
Поръчах всички защото много ми харесва. Но имайте предвид, че е умалено. Тук съм S/M , от този модел поръчах XL, но ми е една идея тясно. А XXL ми е една идея широко. Него го поръчах за майка ми. Всъщност така се получи, защото първо поръчах едно черно за мен и една бяло за колежка XL. Като видях че ми е малко тясно, реших да поръчам следващия размер, а това да го подарявам. Но по-голямото ми стои по-зле от по-малкото и в крайна сметка останах с XL-а. Препоръчвам, за тази цена сакенцата са перфектни.
А сакото отговаря ли на размерите дадени в таблицата?

# 291
Момичета,споделете от кой продавач сте доволни за детски дрешки като качество и бърза доставка.Благодаря.

# 292
 Тук на Security Code какво се пише, последните 3 номера на гърба на картата ли?

# 293
Скрит текст:

Да, трите цифри.

# 294
Благодаря   bouquet Това е първата ми поръчка Embarassed

# 295
Относно форумския панталон : момичета изцяло гледайте размерите в таблицата за да се ориентирате с размерите.Моят е от този продавач http://www.aliexpress.com/item/NEW-Spring-Summer-Autumn-European … -s/939142616.html и си отговарят.Според мен не се позовавайте на 100% на размерите които тук пишем.Първо-защото си има точно определен начин и място където трябва да си измерим тялото,а не всички го знаем и "уцелваме" (от там идват разликите понякога).Второ-измерването на самия панталон понякога може да е леко набръчкан или пък леко опънат или пък сантиметър нагоре/надолу измерен...
Не ме разбирайте погрешно,но виждам мн момичета се объркаха с тези сантиметри и номерации.
Аз лично винаги чета отзивите за да си създам представа за самите материи и дали сте доволиа,а за размера гледам таблицата и коментарите ви до толкова,че да знам умалена или уголемена е дадена дреха.Така преценявам кой размер да си поръчам.
Защото после може да стане "Ама аз такива сантиметри прочетох като за моето тяло,а то ми е малко/голямо.Какво да го правя сега?"

# 296
  • Русе/Germany
Скрит текст:

Да, трите цифри.

Аз плащам също с Maestro, но нямам 3-те цифри и съответно полето не е със * така че не пиша там нищо.

# 297
  • Русе/Germany
Скрит текст:
Относно форумския панталон : момичета изцяло гледайте размерите в таблицата за да се ориентирате с размерите.Моят е от този продавач http://www.aliexpress.com/item/NEW-Spring-Summer-Autumn-European … -s/939142616.html и си отговарят.Според мен не се позовавайте на 100% на размерите които тук пишем.Първо-защото си има точно определен начин и място където трябва да си измерим тялото,а не всички го знаем и "уцелваме" (от там идват разликите понякога).Второ-измерването на самия панталон понякога може да е леко набръчкан или пък леко опънат или пък сантиметър нагоре/надолу измерен...
Не ме разбирайте погрешно,но виждам мн момичета се объркаха с тези сантиметри и номерации.
Аз лично винаги чета отзивите за да си създам представа за самите материи и дали сте доволиа,а за размера гледам таблицата и коментарите ви до толкова,че да знам умалена или уголемена е дадена дреха.Така преценявам кой размер да си поръчам.
Защото после може да стане "Ама аз такива сантиметри прочетох като за моето тяло,а то ми е малко/голямо.Какво да го правя сега?"

Кажи според теб за талия 77см и ханш 93 на кой да заложа  newsm78 От същия продавач  Naughty

# 298
  • София
А сакото отговаря ли на размерите дадени в таблицата?

По скоро не, умалено е.

# 299
snow22 гледах ампулите , но на снимката е с игла , а в обявата е като капкомер  newsm78 интересно ми е как реално се ползват и евентуално да пишеш след време за ефекта  Praynig Praynig
А за панталона и аз се чуда като давате размер талия - какво ще рече  newsm78 баш талия или ниска талия - сиреч колана на панталона ли мерите и приемате че е талия / щото той може да седи на 5см от самата талия / и тогава размера е грешен или поне подвеждащ . Аз затова не смея панталони да си поръчвам  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт