Re: ♥ GB - В очакване на слънцето ♥ Тема 101 Аз без теб съм НИКОЙ !!!...

• 18 072
  • 748
  •   1
Отговори
# 15
  • В света на мечтите... ❤
Гюнайдъъън,слънчица  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug

Ели,слънчице,честит рожден ден,желая ти желязно здраве,истински приятели,които винаги да те карат да се усмихваш,много успехи във всичко,с което се захванеш и винаги да си останеш такова добро слънчице  Hug Heart Eyes Hug  newsm51 newsm59 newsm51

Илинче  Hug ,това,което е писано в старите теми бяха разни фенски слухове,не мисля,че има нещо вярно в тях,защото историята с катастрофата и комата вече мина  Peace

Пожелавам ви прекрасен ден   Nature Sunny   Nature Sunny   Nature Sunny  ,а утре вечер ще се печееем  Party Party Party

# 16
Диди  Hug ,темата сега мисля,че е по-добре,остава само да се добавят и линкове за сваляне на епизодите  Peace

Също и линк към страницата,която направи Бу във фейса трябва да се сложи,защото все пак тази страница е един вид на всички в темата,понеже е качено инфо,което е публикувано в темите  Peace

# 17
  • У Диспансера ...♥♥♥
И на мен така темата ми харесва много повече, не е натрупано, а всичко събрано и сгънато прилежно, браво наистина, на всички помогнали да се стигне до този и вид, само как вика Дани линк към страницата във фейса и е шест точки  Hug Hug Hug

Да кажа, здравейте вече на всички  Hug Hug Hug Hug Hug

# 18
Привет,Ирче  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 19
  • Керодиспансера
Бабче Hug Heart EyesМише Hug Heart EyesВени Hug Heart EyesГери Hug Heart EyesДани Hug Heart EyesИлина Heart EyesТерзи Heart EyesИрка Heart Eyes

Благодаря ви,момичета,за хубавите пожелания, за милите думи,за разкошните букети.....Обичам ви!!!
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 20
  • У Диспансера ...♥♥♥
Дани, Ели  Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug

# 21
  • У Диспансера ...♥♥♥

Това казват, че е Кирето , стара е снимката, от началото на годината  newsm78

# 22

Това казват, че е Кирето , стара е снимката, от началото на годината  newsm78

Много му е черна косата нещо  Thinking Thinking Thinking

# 23
Открих една снимка,която показва,че сякаш появата на Керем с тази Ямур в този е мол е грешна.Имам предвид сякаш на снимката е Ханде,сега ще се опитам да кача снимката  Peace

# 24
  • У Диспансера ...♥♥♥

Тая мисля, че е нова, че има снимки от новия епизод с тази риза  newsm78
Дани, и аз така ми се вижда, ама така пишат, по тялото на него ми прилича, иначе  Mr. Green

# 25
  • У Диспансера ...♥♥♥

Снимката от снощи на Зъбла и Кирето, е от тука, по завесите познах, какво снимат в дома на Аксел, че са събрани там  newsm78

# 26

Денят е прекрасен!

Hug Ели, Hug           На хубавите хора Господ дава и хубав ден!Бъди щастлива!

# 27

Керем: -Знаеш ли,има такива момичета,които ще ти харесат,но ще разбереш,че тя никога няма да бъде твоя.Жалко,но факт!Ти също след време ще разбереш,че Зейнеб никога няма да бъде твоя,но не се разстройвай!

# 28

Амин!

# 29

Керем с фен  Peace

Общи условия

Активация на акаунт