Re: ♥ GB - В очакване на слънцето ♥ Тема 101 Аз без теб съм НИКОЙ !!!...

• 18 258
  • 748
  •   1
Отговори
# 150
# 151
  Веси  Heart Eyes Hug  , Данито го изтърва и той къде къде пак при Зейнеб  Joy Joy Joy

То май и майката на Аксел и Бегюм ще идва  ooooh!

Мише  Heart Eyes Hug

# 152
Много пъти съм си мислила,гледайки тази снимка,какво й казва Керем,та Ханде така весело да се е засмяла! Сигурно казва:"Чакай само,ще го направя и по-добре в реала!"Ако няма нищо между тях,всеки ще се отдръпне след заснимането и кой откъде е! А Керем продължава да я държи нежно.Така е и след басейна,и на Нова година!
Омагьосана, добре дошла и от мен в слънчевото семайство. Hug Hug Hug Hug
 Как предпочиташда се обръщам към теб така или по друг начин.
Казвай ми Насе. Хелен,благодаря за вниманието! помислих в един момент да се откажа от форума,за да не преча.

Много си права за това! В подтвърждение - снимките им извън сериала на  една и съща сцена са по-емоционални от тези в серяила.

# 153
  • Дъблин

Ханде е била с Тюленааа на това ревю. Чудех се с кой е отишла а то било с неяяяя... загадката е разкрита!

# 154
 Веси  Heart Eyes Hug  , Данито го изтърва и той къде къде пак при Зейнеб  Joy Joy Joy

Мише  Heart Eyes Hug

Ама се появява като умря Мехмед,да няма и тя намеса в смъртта му,а е точно пред колежа снимката Peace Peace Peace Peace
Дали и тя не познава Ахмед.Само и от там да не излезе някой таралеж.Някое от децата да е негово
 Peace Peace Peace

# 155
Майката  не е никак зле Peace Peace Peace Кирето нали си пада по руси да се пробва с нея по-добре Joy Joy Joy Joy

# 156

Миси,сопри малце,бе джанъм беним!И утре е ден! Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 157

Утре е ден за ГБ  не за чистене Joy Joy Joy Joy

# 158

Я,какво да очакваме утре  Heart Eyes

# 159

И още една  Heart Eyes Party

# 160
На Рижко много му отива синьо, но той си обича червено, не че и то не му върви. Абе готин си е, нищо че едното му ушенце е леко отдалечено от главата, някои казват клепнало, не е !

# 161
Здравейте  Heart Eyes
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Появих се и аз най-после  Mr. Green Днес излизах и трябваше пак да уча вечерта  ooooh! Та сега сварих да дойда.
Якер  ooooh!
Абсолютно не вярвам Окан да има нещо общо с тези глупости  Mr. Green

# 162
  • София
Скрит текст:

Утре е ден за ГБ  не за чистене Joy Joy Joy Joy

smile3521

Днес направо се преуморих, но искам утре да имам малко задължения, за да мога точно в 20ч. да съм free.  Blush

Керем защо така се зъби на снимката с децата?!  Shocked Да не е заразно това?  ooooh!
Ханде много хубава на новите снимки. На едната имаше много хубаво потниче.  Heart Eyes

Лени, това, което си превела не знам, дали е истина, но ми звучи логично.

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug на всички

# 163
Arkadaşlar bakın 54.Bölüm ya sezon finali olucak ya da final.
Kanal daha kararını vermedi verseydi zaten internet sitesinden duyururdu.
Ekip bile sezon finali mi final mi olucak bilmiyor.
Herşey 49-50 ve 51.bölüm reytinglerine bağlı.
Eğer bu 3 bölümün reytinleri iyi gelirse kanal senaristlere ''devam'' diyecek ve senaristlerde ona göre 52-53-54.bölümleri sezon finaline uygun yazacak.Ama eğer reytingler kötü gelirse kanal senaristlere ''tamam'' diyecek ve senaristler de ona göre final bölümü yazacaklar.

Всичко зависело от рейтинга на 49,50 и 51 епизод ,ако е добър ще продължат , ако не е 52,53,54 и финал
 Това разбрах аз де

# 164

Мише  Heart Eyes Hug

Ама се появява като умря Мехмед,да няма и тя намеса в смъртта му,а е точно пред колежа снимката Peace Peace Peace Peace
Дали и тя не познава Ахмед.Само и от там да не излезе някой таралеж.Някое от децата да е негово
 Peace Peace Peace
Веси, ти веднага спретна сценарий за втори сезон.
Тази артистка нещо ми е позната!

Общи условия

Активация на акаунт