Re: ♥ GB - В очакване на слънцето ♥ Тема 101 Аз без теб съм НИКОЙ !!!...

• 17 973
  • 748
  •   1
Отговори
# 690
  • Дъблин
Без да знам езика предположих какво ще му каже!Ау дано не се поддаде Зейно.  Crossing Arms

И на мен ми прилича където Ханде(Зейно) има снимка

Няма да се поддаде, погледът й беше такъв, все едно замисля нещо.

Точно там Зейно имаше снимка в гръб и беше с червен потник.

Ама пък тя ко ще прави там, Зейно/ханде?
Или снимката е от друго място, или не е Ханде

# 691
Мъжа с ризата не може да е Ахмет! Видяхте ли му ръцете, те са като на младо момче, мъж на около 20-30 години, не на мъж на 50-60.Прекъсна ми точно преди целувката и ще се изям от яд!!!

Това може да е Корай... newsm78

Може и Аксел да е...да е пратил СМС нарочно...

# 692
(Simple Smile), ani06, anitto, bogi77, Boika Boqnova, borum58, Cece7o0, chankovi1, gaboff, geri stefanova, gospodinova54, Helen49, ileni, Ivalina G Ivanova, iv_ka, koleva999, lenes, leonia, LoVeni, mariel444e, mv1302, Nitta, pepy54, renetadencheva, rori_kat, rossii_kh, sofia26, tatarova, terzieva76, vesit0o0, Zaribena Simple Smile, ziki1964, zlataleks, Манка Мързеланка, мики 04 (+ 17 Скрит/и) и 50 Гости преглежда(т) тази тема

# 693
  • София
Серията свърши-Зейкер още са разделени newsm78

И ще продължават да са. В МОЛ-а Зейно се караше на Керем и стоеше на "Ф". Мелис също не си е признала. Керем се чувства виновен, Зейно няма да му прости лесно.

Гери, Зейно ще помага на Керем за фалшив паспорт на Ахмет. Вероятно Керо ще я извика.

# 694
  • София
(Simple Smile), ani06, anitto, bogi77, Boika Boqnova, borum58, Cece7o0, chankovi1, gaboff, geri stefanova, gospodinova54, Helen49, ileni, Ivalina G Ivanova, iv_ka, koleva999, lenes, leonia, LoVeni, mariel444e, mv1302, Nitta, pepy54, renetadencheva, rori_kat, rossii_kh, sofia26, tatarova, terzieva76, vesit0o0, Zaribena Simple Smile, ziki1964, zlataleks, Манка Мързеланка, мики 04 (+ 17 Скрит/и) и 50 Гости преглежда(т) тази тема

Това е да си некадърен.  Mr. Green

# 695
  • Керодиспансера
Да не е Гюнеш, и после той да.се обади на Зейнеп newsm78Гюнеш ще ги събере Peace

# 696
  • София
И на мен ми се видяха ръце на млад мъж.  newsm78

# 697
  • София
Той Керем има само на нея доверия, че няма да издаде баща му, за това ще се довери на нея, а после ще се сдобрят.

# 698
  • Дъблин
Серията свърши-Зейкер още са разделени newsm78

И ще продължават да са. В МОЛ-а Зейно се караше на Керем и стоеше на "Ф". Мелис също не си е признала. Керем се чувства виновен, Зейно няма да му прости лесно.

Гери, Зейно ще помага на Керем за фалшив паспорт на Ахмет. Вероятно Керо ще я извика.

Да да това за МОЛа го видях, ама Ханде какво прави там. Керем да вика Зейнеп - няма начин...

# 699
  • Дъблин
На тази снимка да не е Ямур???

# 700
Дайте да видя тези снимки  Peace Там ,ако има от МОЛ-а и за тази ,която говорите  Hug

# 701
  • У Диспансера ...♥♥♥
Бе може и Гюнешката ги събере, като каже какво е било, а може и тая смотана Мела(къде не ми се вярва хич) да бъде човек за малко поне, и като вижда че губи Аксел, да си признае, тя сега почна да го обича много, а като и викаше бебе, и че я обича, мълчеше като риба  #2gunfire #2gunfire

# 702
  • София
Гери, грешиш! В трудни моменти Керо винаги търси Зейно. Той й има огромно доверие. Точно нея ще потърси и тя ще му помогне за Ахмет.  Peace

Това е Зейно с червения потник. Носеше го и в Голиязи.

# 703
На тази снимка да не е Ямур???

Ханде е ,дори са я тагнали,с къдрава коса е  Peace

# 704
Зейно мисля,че има такава блуза.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт