Re: ♥ GB - В очакване на слънцето ♥ Тема 101 Аз без теб съм НИКОЙ !!!...

• 18 249
  • 748
  •   1
Отговори
# 45
  • У Диспансера ...♥♥♥

Туй Зъбатото, като го видя и се изприщвам  ooooh!
Терзи Heart Eyes Hug, как я сложила в скрит текст  hahaha hahaha hahaha

# 46
HugТерзи Hug

Като я видя тази саблезъбата и се изривам на едри блънди Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

И това не е заради ролята и в сериала или за това,че била гадже на Керем.Просто има нещо във физиономията и,което ме отблъсква,нещо гадничко,лукаво и грозно,особено устата и./мое мнение!/

# 47
  • Керодиспансера
Скрит текст:
Снимката от снощи на Зъбла и Кирето, е от тука, по завесите познах, какво снимат в дома на Аксел, че са събрани там  newsm78
Явно не е трябвало снощи да я пускат въпросната снимка, защото много бързо изчезна от страницата  Mr. Green

# 48

Туй Зъбатото, като го видя и се изприщвам  ooooh!
Терзи Heart Eyes Hug, как я сложила в скрит текст  hahaha hahaha hahaha

Ми ко да ва прая...кат знам, че удар ще получите... Joy Joy Joy Joy

# 49

Лини  Hug  Терзи  Hug

Güneşi Beklerken ekibi kansersiz yaşam derneğini ziyaret etmiş.
Fotoğraf yaklaşık 20 dk öncesine ait.

Снимката била отпреди 20 мин, екипа били посетили организация за живот без рак, нещо такова, ...Зъбла  Mr. Green
От снощи си мисля, каква е тая смелост при този рейтинг да пуснеш снимка на К и Я, заедно с Али Балджъ
Една от админите на фб страницата написала
Да ви го начукат под тази снимка
Друга писала - каква е тая смелост така да подклаждате огъня
Трета - много смело
Четръвта писала - стига те да са щастливи и така
Аз мисля, че си играят с огъня, излез и кажи, признай си, и всичко ще се свърши
Пак влизаме в чаршафите им, но поведението им не ми позволява да се сдържа

Ох пак я погледнах тая снимка, мисля, че съм на такава възраст, в която не ми се играе на тука има тука нема, детска работа, хайде ние не сме в час, ама тоя Али Балджъ, имаше снимка как отправя молитва за Зейкер, и сега това, циганска работа направо

# 50
Терзи, аз ти прощавам, понеже е в скрит текст
Но на Алито - неееееее , играе ......... номера

# 51
Скрит текст:

Лини  Hug  Терзи  Hug

Güneşi Beklerken ekibi kansersiz yaşam derneğini ziyaret etmiş.
Fotoğraf yaklaşık 20 dk öncesine ait.

Снимката била отпреди 20 мин, екипа били посетили организация за живот без рак, нещо такова, ...Зъбла  Mr. Green
От снощи си мисля, каква е тая смелост при този рейтинг да пуснеш снимка на К и Я, заедно с Али Балджъ
Една от админите на фб страницата написала
Да ви го начукат под тази снимка
Друга писала - каква е тая смелост така да подклаждате огъня
Трета - много смело
Четръвта писала - стига те да са щастливи и така
Аз мисля, че си играят с огъня, излез и кажи, признай си, и всичко ще се свърши
Пак влизаме в чаршафите им, но поведението им не ми позволява да се сдържа

Ох пак я погледнах тая снимка, мисля, че съм на такава възраст, в която не ми се играе на тука има тука нема, детска работа, хайде ние не сме в час, ама тоя Али Балджъ, имаше снимка как отправя молитва за Зейкер, и сега това, циганска работа направо

Лени, абе те сами се закопават...Направо ще мечтаят за втори сезон... ми се струва...

# 52
  • У Диспансера ...♥♥♥
Лини  Heart Eyes Hug
То има и снимка с Зейно, вероятно там , защото вижте с униформите са  newsm78

# 53
  • Керодиспансера

А ръката му къде е -лявата  Mr. Green newsm78

# 54
  • У Диспансера ...♥♥♥

Ох,ама как са я нарисували, изкривена само  hahaha hahaha hahaha

# 55
    То , че има снимки с Ханде сигурно е така , но Ханде и Керем Б с децата по този начин няма да видим  Peace И това е доста отдавна

Аз от снощната снимка си мисля , че нарочно го правят от екипа , не е възможно да не знаят реакциите на и колкото гледащи са останали
  Но само не си обеснявам защо се лансира ЯТ , толкова ли Д-Апим има недостиг на артистки , че са упряли да нея

# 56
Успокойте се и се насладете на това видео,което доказва,че има искри м/у Керем и Ханде  Heart Eyes

# 57
  • Керодиспансера
Успокойте се и се насладете на това видео,което доказва,че има искри м/у Керем и Ханде  Heart Eyes
Скрит текст:

Илина, имало е , в това сме убедени, но... е било преди да се намърда ЯТ между тях  Mr. Green #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 58
Скрит текст:

Илина, имало е , в това сме убедени, но... е било преди да се намърда ЯТ между тях  Mr. Green #2gunfire #2gunfire #2gunfire
дай да я стреляме  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Знаеш ли в това клипче ,там където много,много не се виждат Ханкер,не знам кой ги закрива,къде да го намеря ?

# 59
  • Керодиспансера
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт