Re: ♥ GB - В очакване на слънцето ♥ Тема 101 Аз без теб съм НИКОЙ !!!...

• 18 299
  • 748
  •   1
Отговори
# 60
  • Керодиспансера
Рени, специално за теб  Hug

# 61
  spam2 spam2

car003  :grinning039

Хайде всички на плаж във Варна!

# 62
  • София
Да не ви изгубя.  Hug

Темата става все по-хубава, изчистена и с подробна информация!

Благодаря на всички, които за допринесли.  newsm51 smile3525 newsm51

Снимките на Ямкер не ми се коментират, че се настройвам за серията утре.  Heart Eyes

Скрит текст:
Снощи мачът беше страхотен. Приятно изненадана останах от Холандия.  Peace

Бабче, още малко и варненци си идваме по родните места.  Wink

# 63
HugМиси Hug

Слагам кафето,да знайш!!! Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 64
  • В света на мечтите... ❤
Скрит текст:

Ох,ама как са я нарисували, изкривена само  hahaha hahaha hahaha

Сссссссссссссссссссс    hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 65
Утре май няма да мога да гледам с вас серийката  Rolling Eyes  ще има концерт за закриването на празниците на града,ще пеят Диана експрес и разни други забавления ще има,а и билети за томболата,която ще се тегли си купихме,та най-вероятно ще съм там вечерта  Laughing 
Но не се знае,знае ли се  Grinning  утре ще си каже  Wink

# 66
  • София
HugМиси Hug

Слагам кафето,да знайш!!! Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

food010

# 67
Рени, специално за теб  Hug

Благодаря newsm51 newsm03

# 68

А ръката му къде е -лявата  Mr. Green newsm78

И аз това питам  Naughty  Crossing Arms

Момиченцето отзад, с очилата... само то може да ни отговори  Joy

# 69
Ейй,Ренка  Hug Heart Eyes ,ама винаги надушваш като се появи твоя човек  Mr. Green

Хади,бай от мен слънчевки,отивам да се правя на работна  ooooh!   Joy

# 70
  • София
Здравейте  Hug Heart Eyes Hug

Вчера правих торта, страшна е станала почерпете се. Мога да дам и рецепта страшна се получава, аз не обичам принципно торта (освен гараш и еклерова), но от тази мога да изям сама цяла тава

# 71
Здравейте  Hug Heart Eyes Hug

Вчера правих торта, страшна е станала почерпете се. Мога да дам и рецепта страшна се получава, аз не обичам принципно торта (освен гараш и еклерова), но от тази мога да изям сама цяла тава

Пращай към Ямбол едно, две парчета...  Heart Eyes

# 72
Да не ви изгубя.  Hug

Благодаря на всички, които за допринесли.  newsm51 smile3525 newsm51

Снимките на Ямкер не ми се коментират, че се настройвам за серията утре.  Heart Eyes

Скрит текст:
Снощи мачът беше страхотен. Приятно изненадана останах от Холандия.  Peace

Мише, лайквам всичко! ...и аз така - и за темата, и за мача, и за Ямкерските намеци... освен за последното, щото не съм от Варна  Wink Но пък съм родена сравнително близо до Варна - в Търговище:), та затова и най-много съм била на море на северното ни черноморие и много си го обичам.  А след ден и половина, за първи път в живота ми, живот и здраве,  ще пробвам как е на гръцкото   grinning039   sun   Нямам търпение, само дето може би няма да мога да гледам утре вечер серията, ама.... ако там има добър wifi ще се пробвам на умното ми телефонче ...а и трябва да ви чета от време навреме, че после ще ми е трудно да наваксам  Wink Божеееее...голямо зарибяване, голямо чудо... на море отивам и пак за вас и за сериала мисля  Crazy

# 73
Zeynep: Niye gitmiyorsun?
Kerem: Ne zaman senden uzaklaşmaya çalışsam yanında buluyorum
kendimi.

# 74
Скрит текст:
Да не ви изгубя.  Hug

Благодаря на всички, които за допринесли.  newsm51 smile3525 newsm51

Снимките на Ямкер не ми се коментират, че се настройвам за серията утре.  Heart Eyes

Скрит текст:
Снощи мачът беше страхотен. Приятно изненадана останах от Холандия.  Peace

Мише, лайквам всичко! ...и аз така - и за темата, и за мача, и за Ямкерските намеци... освен за последното, щото не съм от Варна  Wink Но пък съм родена сравнително близо до Варна - в Търговище:), та затова и най-много съм била на море на северното ни черноморие и много си го обичам.  А след ден и половина, за първи път в живота ми, живот и здраве,  ще пробвам как е на гръцкото   grinning039   sun   Нямам търпение, само дето може би няма да мога да гледам утре вечер серията, ама.... ако там има добър wifi ще се пробвам на умното ми телефонче ...а и трябва да ви чета от време навреме, че после ще ми е трудно да наваксам  Wink Божеееее...голямо зарибяване, голямо чудо... на море отивам и пак за вас и за сериала мисля  Crazy

Много е готино у гръцко!Има Ясо паликаре,узо,чисто море,жарко слънце и Василис Карас!

Весела ваканция!         

Общи условия

Активация на акаунт