Re: ♥ GB - В очакване на слънцето ♥ Тема 101 Аз без теб съм НИКОЙ !!!...

• 18 058
  • 748
  •   1
Отговори
# 270
  • У Диспансера ...♥♥♥

Я добро утро с тия нахилените, двамата  Heart Eyes Hug Hug Hug Hug
" По-силен от изневярата е само страхът да не научиш за изневярата.
Ужасно е да обичаш човек, който вече не го заслужава."

Бу  Heart Eyes Hug направо ме стресира, кафето е нищо в сравнение с тая  Joy Joy Joy

# 271
  • София
Ирче   Heart Eyes  Hug - Аз съм будна от 7 някъде, че имам изпит утре и симулирам учебна дейност, пих две кафета и не можах да се събудя, но като видях Мелчето и направо избих таванУ. Разбирам Керем защо напоследък изглежда стресиран! Като се събуждаш до това нещо как няма да си стресиран.

# 272
Здравейте момичета ! Hug
Ели най-напред ЧРД на патерица Hug
Пожелавам ти да си жива и здрава много щастлива и обичана от своите близки и приятели  Hug Hug Hug Heart Eyes Hug Hug Hug

Мале какво беше това снощи така се уплаших даже и дървета са падали  Shocked
Такъв страх ме хвана че не беше за описване  Rolling Eyes дано всички са добре  Hug Hug Hug

# 273
  • Дъблин
Привееееетт!!!

# 274
  • Керодиспансера
Здравейте в НЕДЕЛЯ,слънчеви момичета! Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Сега ви изчетох,че снощи празнувах и ви отървах Mr. Green
От коментариите ви,останах с впечатление,че не сте вникнали в приказката,която Лени преведе.Аз виждам нещата така,като ги навързвам с това,което е написано там.Ямкер в буквалния смисъл НЯМА! Всичко е договори,работа,реклама и ....пари Naughty
Първи договор между ЯТ и КБ-снимката в мола.Момента е подбран-Мела няма снимки в Голиязи,бомбата избухна,нея я скриха в Чешме,никакво официално изявление,феновете са в паника...Резултатът е..всички говорят за .ЯТ, репортажи в тв, първи страници във вестниците, защото лоша реклама няма,но няма и друга снимка NaughtyКерем говори в голиязи с Ханде,нещо се разбират,Керем анулира договора,2-3седмици нови снимки не се появяват.Всички мислят,че щадят феновете,,заблуда- няма договор,няма снимки PeaceСледва ново предложение,именно новия договор, за който там се пише(може би това което четохме,че ЯТ ще е първата клиентка на агенция Бюрсин),резултата вчерашните снимки Naughty
От всичко това ми става още по-мъчно за Ханде.Спомняте ли си изповедта и,която беше пусната преди време.В нея имаше толкова болка,разочарование,неразбиране,сега ясно ли ви е в кой момент е била писана newsm78
Като чета за натиска, който е имало върху двамата,атмосферата в която са работили,не могада не призная наистина големия им професионализъм за играта,която правят.Но всъщност те са изживявали своите чувства,затова всичко е толкова истинско и в сериала.
Искрено се надявам да намерят пътя един към друг, защото е много тежко друг да ти диктува живота,и да се съобразяваш с договори,които те поробват и погубват заради пари.

Ирка,искам да ти призная,че твоята интуиция не те подведе, и ти никога не повярва в Ямкер Peace

Хубав ден до "В очакване на слънцето" PeaceНека довечера се насладим на Зейкер, а другото да си го решават те сами Peace

# 275
Добър денннн и от мен !! Тази вечер сериалче Hug

# 276
  • София
Веси   Hug  Heart Eyes - Виждам те! Слизай от балконя!

# 277
Бу Hug Heart Eyes
Здравейте на всички
Сега гледах КПА-серията си ми хареса Peace Peace Peace
Днес сме в очакване на хубава Зейкерска серия Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
За Ямкер и аз вече си мисля,че може и да няма такова животно Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 278
  • София
Веси  - Аз, Ирка и Пепи кво ви разправяхме? Още от както излезе снимката ви мелим, че такову животно като ЯмКер няма, ама вие се самонавивате една друга и се дразните и се ядосвате! Кирето е естет нема да излиза с туй чучело!

Серията наистина беше страшна, новата ще е бомба! Йо още ми е черен за последната сцена, ама в сряда ще се извини!

# 279
Веси  - Аз, Ирка и Пепи кво ви разправяхме? Още от както излезе снимката ви мелим, че такову животно като ЯмКер няма, ама вие се самонавивате една друга и се дразните и се ядосвате! Кирето е естет нема да излиза с туй чучало!

Серията наистина беше страшна, новата ще е бомба! Йо още ми е черен за последната сцена, ама в сряда ще се извини!
Подобаващо предполагам.Да не би твойте гащи да казват какво ще стане в новата серия?

# 280
  • София
Веси  - Аз, Ирка и Пепи кво ви разправяхме? Още от както излезе снимката ви мелим, че такову животно като ЯмКер няма, ама вие се самонавивате една друга и се дразните и се ядосвате! Кирето е естет нема да излиза с туй чучало!

Подобаващо предполагам.Да не би твойте гащи да казват какво ще стане в новата серия?
Да!
Скрит текст:
Ще имаме мноого хубава серия, целувка, признание, ще научим кой е убиеца, но ще има гадни неща определено. Имаше официална подсказка, че маман и Тайар ще махнат бебето на Аслъ и тя ще тръгне на вендета с/у тях, Мето ще направи капан за Йо в, който ще влезе Ел. Момичетата в дизи казват, че тя щяла да бъде м/у живота и смъртта! Но пък в официалната подсказа пишеше, че ще се слеят като деня и нощта ( разбирай ще забъркат кекса или поне ние така го тълкувам)

# 281
# 282
# 283
# 284

Общи условия

Активация на акаунт