Re: ♥ GB - В очакване на слънцето ♥ Тема 101 Аз без теб съм НИКОЙ !!!...

• 18 388
  • 748
  •   1
Отговори
# 435
Ония душички Якер били в Икеа и пазарували  Joy Снимка има само на Керем. Но се разбра. Трябва да загубят още зрители , няма начин просто  Joy Joy Joy Joy Joy
Е от къде се е разбрало, аз видях Кирето в Мола, ама за Зъбла, нищо не са казали  newsm78

Там била, лелката от снимката била казала...колко вярно не знам. Рускините са ядосани, пишат скоро да свършва щото не им се гледал вече..

# 436
  • София
Ония душички Якер били в Икеа и пазарували  Joy Снимка има само на Керем. Но се разбра. Трябва да загубят още зрители , няма начин просто  Joy Joy Joy Joy Joy
То  и аз мога да кажа, че съм там и, че с Кирето се гушкаме, ама да ме виждате! Глупости на таркалета!

# 437

И да е лъжа, децата вече са подпалили и са превключили канала  Crossing Arms

# 438
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз докато го пуснах да видя и ми заби  Mr. Green

# 439
  • У Диспансера ...♥♥♥
Да, Теро същата снимка видях и аз, ама жената не каза да е бил с Мела  Thinking

# 440
  • София
И лелката защо не я снимала?  Crossing Arms Аз, ако съм, щраквам я на момента. Не за друго, а за доказателство и я изтипосвам.  Peace Даже ще ги помоля за обща снимка.  Wink

# 441
Да, Теро същата снимка видях и аз, ама жената не каза да е бил с Мела  Thinking
В една група са го написали. Така била казала. Не знам. Пак казвам може да е лъжа, но децата вече са повярвали и са превключили канала  или напук гледат в нета  #2gunfire

# 442
  • У Диспансера ...♥♥♥
Абе човека няма стои затворен, заради тъпите деца, че не могат да различават реала и сериала, ааааа ма то вече, да превключват, като искат то тяхното вече извън пътя  #Cussing out

# 443
  • София
В една група са го написали. Така била казала. Не знам. Пак казвам може да е лъжа, но децата вече са повярвали и са превключили канала  или напук гледат в нета  #2gunfire

Безумие ooooh! ooooh! ooooh!

Пак гледат, ама в нет-а.  ooooh!

Детска му работа!  Crossing Arms

Да ги видя какво ще гледам от септ.  ooooh!

# 444
Да се запиша в новата тема че вече ви изтървах.
Ей ся ако мога ще гледам епизод 49 онлайн.

# 445
20:30 20:45 reyting sıralaması
1 #survivor 2 #İsviçreEkvator
3 #ohayatbenim
4 #türkçeolimpiyatları
5 #çılgındershane
6 #güneşibeklerken

# 446
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ох, тая вика мен ли
Не, нокиа  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 447
Нормално да сме последни в рейтинга , като имаше озет и реклами  Joy Joy Joy

# 448

Имам чувството, че някой много добре знае реакциите на децата и всичко това са умишлени провокации ...заради рейтинг ли, заради кво ли, не знам, ама нещо много еднакво се случват всяка седмица нещата  Thinking Crossing Arms newsm78

# 449
Карайте да върви.. Да си гледаме сериала  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт