Re: ♥ GB - В очакване на слънцето ♥ Тема 101 Аз без теб съм НИКОЙ !!!...

• 17 975
  • 748
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Добреееееее, значи това е Ханде/Зейно. Трябва да е изжикана от някой.  Много объркано стана.... направо фантастика стана...
Човекът, който дойде сега е мъж, а Ханде/Зейно ще отиде по-късно там!

Другата седмица са наградите на гилдията - Златна пеперуда

# 721
  • У Диспансера ...♥♥♥

Как ги мислят не знам, направо  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 722
....и такаааааа....КОЙ ДОЙДЕ!?!?!?!?!..........15 дена ще гадаем Mr. Green ooooh! ooooh! ooooh!

# 723
На мен ми се струва,че по-нататък Бора няма вече да е толкова положителен образ,пък да видим.

# 724

Грозарио, некадърник такъв
Райбанките повече ми харесваха обаче
Момичета, някой прави ли тема, понеже искам да постна превод на едно предаване, което Краси е пуснала като линк, та се питам да чакам ли новата тема, за да може да се изчете то повече хора, или да го пущам тук

# 725
Снимката на Зейнеп не е ли от тук newsm78
Това няма как да е била Ханде... Тя пък ко ще прави там...

# 726
  • У Диспансера ...♥♥♥

# 727
  • София
Добреееееее, значи това е Ханде/Зейно. Трябва да е изжикана от някой.  Много объркано стана.... направо фантастика стана...

Забелязахте ли как Зейно трепереше като целуна Керо...

Гери, защо да е фантастика? Те винаги са били заедно в трудни моменти, дори и когато не са били заедно или са били скарани. Винаги са се търсили и никога не са си отказали помощ.

Тя имаше гадже, а точно Керем хукна да я търси, когато Аксел я отвлече. Бяха скарани и когато Гюнеш я оттърва от онези и тогава Керо я търсеше като обезумял.  Peace

Тя точно на него се довери за баща си.  Peace

# 728
Хареса ми как е двамата се награбиха и нашата му каза че го мрази.
А Керем ще потърси Зейнеп да му помогне за баща му тъй като ако искаше щеше да отиде в полицията.А може би покрой това двамата ще се сдобрят.А тоз Бора не знам защо изобщо го вкарват като образ в серияла.
Много готин Керем като е сериозен. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
А да отбележа че тая целувка ми изжлежда много истинска и тез двамата или имат нещо джиджи биджи или те първа ще има..... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 729
  • У Диспансера ...♥♥♥
Лини, на хубав човек , всичко му стои хубаво  Joy Joy Joy

# 730
  • У Диспансера ...♥♥♥
На мен пък ми харесва, че не може да се предвиди, за какво идва реч, аз не мога да измисля нищо, а уж усещам долу, горе нещата  #Crazy

# 731
  • София
На мен ми се струва,че по-нататък Бора няма вече да е толкова положителен образ,пък да видим.
Ако има втори сезон определено! Аксел няма да мине на черната страна, Мела ще според мен ще стане положителен герой, ще трябва да има някой отрицателни: Тюла, Ахмет, Бора, Баръш, Бегюм

# 732
чудя се какъв фрагман искам да пуснат:такъв от който да не ми стане интересно какво ще се случи или пък много интересен и да се ядосвам защо няма серия  Joy Joy

# 733
  • У Диспансера ...♥♥♥

# 734
  • София
Добре, има ли логика да вкарват все нови и нови образи, ако няма сезон 2?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт