Идват дните летни, хайде всички към отчетни! - Тема 77

• 23 644
  • 705
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте, момичета!

Добро утро! Искам да споделя с Вас новината! От тази сутрин имам два теста с втора чертичка, появила се до 5-тата минута. Тестовете са "Престо" и "Блу Дрийм". Моля се само всичко да е наред!  Praynig
В момента съм някъде 10 дни след ову-то, но вътрешно си чувствах, че съм бременна, не мога да го обясня. Споделих ви, че мин. седмицата - на 6-и-7 ден след ову-то имах много силни болки, пробождащи в яйчниците и в матката, което ми напомни на първата ми бременност и това ме усъмни. Иначе нямам болезнени гърди, но за сметка на това пък имам страшно главоболие, нямам апетит. Тези дни правих и други тестове, защото бях сигурна, че е станало и исках да го хвана ....., но точно вчера си казах, че съм луда, хубаво че мъжът ми не разбра какво става зад гърба му.  Hug Crazy Blush, ама аз си почувствах. Днес сутринта станах в 5 часа и си направих "Блу-то" за 2 лв ..... и почти бях убедена, че това ще е и няма да се появи нищо и че съм откачена наистина, но се появии ..... и след това направих и "Престо" - и на него същото. Та ....... още ме е страх де ...., защото си имам още доста време до М ... 5 дни някъде, дано всичко да е наред. Утре мисля да си направя кръвен.
Айде и виеееееееее ........  Crazy Heart Eyes пожелавам ви го!

# 61
През юни стават чудеса Grinning
А дано fingerscrossed
sindi_87 , тихичко честито  bouquet Време беше вече някой да повлече крак с  EFP newsm44

# 62
Благодаря! Наистина ви желая от сърце .....  Heart Eyes
Молете се за мен сегааа ..... всичко да е както трябва! Много го искам това бебче!  Heart Eyes
А и стана от първия път .... и моментът ни е труден сега ..... бях си казала, че ако стане, значи е писано и така ... Божа работа!  Heart Eyes  Crazy Heart Eyes

# 63
sindi_87, честито!

# 64
Добро утро момичета, скоро не съм писала но не е поради липса на желание ами е по невъзможност, както и да е, аз съм малко притеснена напоследък вече 5-ти ден ми закъснява а теста не показва нищо и имам малко глупав въпрос ако предполагаемата дата на овулация е била примерно 28-29ти маи може ли и след това да има опасност от забременяване. много четох по темата ама  Thinking нещо мненията са различни

# 65
А овулацията колко е била предполагаема, колко е била засечена и колко секс сте правили около нея? Grinning

# 66
Синди,ние с теб сме луди глави. Hug Тихичко,честито!
Тази сутрин се събудих точно в 5 часа и въпреки че, и аз чакам МЦ на 20 (днес ми е 12 ден от О) реших да направя тест.Ето това в резултата:
http://media.snimka.bg/s1/3579/033402630.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/s1/3579/033402628.jpg?r=0
Вие виждате ли нещо??? newsm78

# 67
А овулацията колко е била предполагаема, колко е била засечена и колко секс сте правили около нея? Grinning
ми под предполагаема имам впредвид наистина предполагаема защото станаха много неща и предния и този месец а секс не сме правили много често именно заради тези неща, почнах работа по 12 часа близък човек почина и имам съмнения евентуално за 3ти този месец

# 68
Kristina1989, виждам аз, виждам!  Crazy

Последна редакция: нд, 15 юни 2014, 09:05 от sindi_87

# 69
  • София
Криси Виждам я !Знаех си ! Party Party Party Тихичко честито  Hug

Sindi И на теб тихичко честито !

# 70
мисля да изчакам още 4-5 дена и да направя нов тест а на вас момичета честито.
Място не мога да си намеря така не ми е закъснявало от много време а нямам много симптоми само дето по честичко си хапвам и от време на време ми се вие свят а корема ме болеше на датата за МЦ все едно ще ми идва но ...... ни цикъл нито  EFP

# 71
Ох,момичета,дали съм за честито?
Аз не мога да повярвам,все си мисля,да не е изпарителна,при това цели 5 дни до МЦ...Незнам,объркана съм.
Кога да повторя теста?Този го правих със сутрешна урина и е едва забележима,ако днес направя още един и то през деня,дали въобще нещо ще покаже?
Иначе като някакъв признак мога да кажа,че гърдите са ми огромни и болезнени,и друг път преди МЦ ме болят,но не са така подути.Имам и малко пъпки,но когато чакам МЦ ми излизат,затова не мога да го нарека признак за Б.
Луда работа,май не трябваше да избързвам,защото се вкарах в някакъв филм #Crazy

# 72
Хм, аз съм бая кьорава по принцип, ама и на мене ми се види още една черта  thumbsup
Съвсем тихичко честито и от мен   bouquet  и се радвам, че бента се отпуши - започна сееее newsm18 Стискам всички палци за лека и безпроблемна  preggo докрая   ylinfant

# 73
мисля да изчакам още 4-5 дена и да направя нов тест а на вас момичета честито.
Място не мога да си намеря така не ми е закъснявало от много време а нямам много симптоми само дето по честичко си хапвам и от време на време ми се вие свят и гърдите ми са надути и мн. ме болят а корема ме болеше на датата за МЦ все едно ще ми идва но ...... ни цикъл нито  EFP

# 74
  • София
Успокойте се  Crazy и тези дни отивайте на кръвен тест .

Най вече kriskata1991 тъй като уринен тест не ти отчита , пробвай с кръвен , ако и той се окаже отрицателен , трябва да провериш защо е това голямо закъснение . Успех , стискам палци да е това което искаш !

Общи условия

Активация на акаунт