Ийит Йозшенер и другите лоши момчета на турското кино # Çapulcu kulübü # 133

• 73 741
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
Турският президент Ердоган ще живее в нова резиденция
Mr. Green
Огромният нов комплекс, където той иска да се засели, се намира в предградие на Анкара

03=09=2014 г.

Скрит текст:
Новият турски президент Реджеп Тайип Ердоган ще живее в нова резиденция, разположена в комплекса „Горски чифлик Ататюрк” в Анкара, съобщи турското англоезично издание „Хюриет дейли нюз”, цитирано от БТА.

С преместването си в новата резиденция Ердоган ще сложи край на 91-годишната традиция президентите на Турция да живеят в резиденцията „Чанкая”.

Ердоган посочи пред журналисти, че ще остане в двореца Чанкая до приключването на строежа на новата резиденция в комплекса „Горски чифлик Ататюрк”.

Според агенция Франс прес новата резиденция първоначално била предназначена за премиера и неговата администрация. По плана на Ердоган, премиерът Ахмет Давутоглу и кабинетът ще се нанесат в „Чанкая”, а „Горски чифлик” ще бъде превърнат в президентска резиденция.

Огромният нов комплекс, където иска да се засели Ердоган, се намира в предградие на Анкара и има 1000 помещения с обща площ 200 000 квадратни метра. Заради тази внушителна сграда са били изсечени стотици дървета, въпреки че мястото било едно от най-запазените зелени острови в града.

Ролята на турския президент досега беше предимно церемониална, но Ердоган обяви, че иска да промени нещата и президентът да получи по-голяма изпълнителна власт. Изнасянето от президентския дворец „Чанкая” ще бъде сигнал, че той иска да бъде по-различен президент от своите предшественици, отбелязва Франс прес.

Петане Hug, нямаш вече грижи Laughing

Последна редакция: чт, 04 сеп 2014, 23:02 от lia-martin

# 691
 Hug
Лудият Ертан се яви на хоризонта  Peace с нова прическа е  Grinning

Kaçak 35. bölüm 2. fragmanı https://www.youtube.com/watch?v=-gXErNZJHmU

# 692
  • ÇapulcuLand
Привет, патюшки!  Hug Що така сте се умълчали днес? Да не би чудния глас на Нежо в Гюлтепето да ви е омагьосал вчера и още да ви държи?  Crazy
Аз сигурно, щото не стигнах до гледането на "феноменалното" дизи, още мога да грача, но съм решила да му посветя вниманието си при първа възможност. Иначе някой може ли да сподели отзиви от пилотната серия (без спойлери, разбира се)?  Peace

# 693
  • София
Ами Гери, аз разбира се го гледах, няма начин.  Laughing  Хареса ми, и то много! 
Много добра игра на младежите. Имам си вече и любимци.  Heart Eyes  Обърнаха на тях повече внимание (това дано не е спойлер  Rolling Eyes ). Някой актьори и една реплика нямаха, а други пък не млъкваха.  Mr. Green  Режисурата е страхотна, ама нищо чудно, аз го очаквах. Музиката му е много, много хубава.  Heart Eyes  Ето го интрото - https://www.youtube.com/watch?v=f_xtiHVa61o

Много силен първи епизод! Актьори, режисьори, сценарист, сценографи, оператор, композитор, монтажист ..... всички са си свършили перфектно работата. Дано да го бъде!

# 694
 Hug
Това са две фотки от фейса от преди 20 часа (при мен), но с отвратителния маниер да няма никакво обяснение - кога, къде ...стара, нова  Mr. Green освен, че е разпозната Кулата Галата на Златния рог  Wink в коментар отдолу  Grinning

Амииии... добре изглежда, ако е нова, знам ли ...  newsm78

Lia, Heart Eyes  като наминеш тъдява, вземи и сложи инфото за този льохман Ер**** в спойлер - да не ни загрозява темата  Mr. Green щото колчем го видя, все се питам кой и кога ще го удари през ръцете  #2gunfire та да си прегърне букета  Mr. Green

# 695

#reaksiyon #set #ibrahimçelikkol #handsome #onurtan #nehirerdogan #selensoyder

# 696
  • София
Стари са Ийитовите фотки, от Езелско време още.  Sunglasses

Не знам има ли нужда, но видях фрагман на Реакция-та със сръбски субове. Споделям  Hug

И на Pek Yakında с Джем Йълмаз  Mr. Green  Не е дизи, ама вие си знаете.  Wink
https://www.youtube.com/watch?v=572N1mVe0_8

# 697

Военната прокурорка  Wink

Орхан Алкая (Orhan Alkaya) е също включен в Aşkın Dili Yok
http://www2.dizifilm.com/haberdetay.asp?newsid=222349

Последна редакция: пт, 05 сеп 2014, 10:40 от petan

# 698

Орхан Алкая (Orhan Alkaya) е също включен в Aşkın Dili Yok
http://www2.dizifilm.com/haberdetay.asp?newsid=222349

Hug

Става все по-интересно Party Като какъв ли ще играе Орхан, когото харесвам с особената си благост и излъчване, независимо дали се ядосва или не newsm78

# 699

Що така облеклото на Енгин нещо не ми се вързва с обстановката newsm78 Laughing

# 700
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...

Аз успях да изгледам около час от Гюлтепе. После ни спряха тока  Laughing
В общи линии подкрепям мнението на Зарани, но не съм доволна от историята. Нищо ново, интересно и предполагащо невиждани ситуации. Явно този път Зейнеп е решила да заложи на сигурно. Разбирам я.
Все пак, предвид Айча+Мете в картината, малко дежа вю идва положението.
Други забележки нямам. Отново силни мъжки персонажи, децата са екстра. Работата на екипа - също. Дано ме опровергаят с напредването на сериала. Надявам се, да съм преценила грешно.  Peace

Orhan Alkaya
 Heart Eyes много любим! Радостите взеха да стават множко  Laughing

# 701
  • София
Аз успях да изгледам около час от Гюлтепе. После ни спряха тока  Laughing
В общи линии подкрепям мнението на Зарани, но не съм доволна от историята. Нищо ново, интересно и предполагащо невиждани ситуации. Явно този път Зейнеп е решила да заложи на сигурно. Разбирам я.

За историята съм съгласна, нищо ново. Но все пак ми дойде добре, за сега поне.  Wink  Предпочитам сериали тип Кайъп, но като не ги оценяват и ги спират след еди-кой си епизод, вече започвам да ги гледам дизитата само заради актьорите. Както е и в случая + режисьора.
Инак явно само мен не ме гони дежа вю от Ойлето.  Rolling Eyes  Даже напротив, зарадвах се, че ще гледам Айча и Мете пак заедно. Пък и така не се налага да гледам два отделни сериала.  hahaha

Джансу и тя от Езелско време.

# 702
Ооо, аз също нямам против да си ги гледкам. А пък това момче дет играе Сейфи...  Heart Eyes Няма да споменавам, че влезе с 200 в ранг листата  Joy , но ми се щеше нещо по-новаторско. Като видях в началото социалните лозунги по автобусите, си казах - ох, дано е само щрих, но май май няма да е. Ще видим де. Все пак на Измир му казват "гяурския град", все си мисля, че не е случайно избран за място на действието от сценариста/ите и от г-жа Тан.

Seyfi / Ekin Koç

# 703

изключителна работа с очи, рядко срещан талант  Heart Eyes в това отношение.

Doğum Tarihi : 15 Ağustos 1986
Yaşı :28
Doğum Yeri :İstanbul
Burcu : Aslan
Boyu :170 cm

Ekin Koç 15 Ağustos 1986 İstanbul doğumlu`dur.Eğitim hayatını tamamladıktan sonra 35 Buçuk Sanat Akademisin`de Vahide Gördüm ve Altan Gördüm`den özel olarak oyunculuk dersleri almıştır.Yakışıklı oyuncu ilk kez Fox Tv`nin ilgi ile izlenen dizisi Sana Bir Sır Vereceğim ile izleyicileri ile buluşmuştur.Sana Bir Sır Vereceğim dizisi ile ilk defa profesyonel oyunculuk için ekran karşısına geçen yakışıklı oyuncu yılların oyluncusu gibi hiç sorun yaşamamıştır.Canlandırdığı karakteri izleyenlere tam anlamıyla sunan Ekin Koç özellikle kısa sürede genç kızların ilgi odağı haline gelmiştir.

Ekin Koç`un  canlandırdığı Tilki karakteri görünmezlik yeteneğine sahip olan ve Aylin`e olan aşkı ile bir çok izleyiciden tam not almıştır.28 yaşındaki genç oyuncu 1.70 cm boyunda olup düzgün bir fiziğe sahiptir.Dizi setinde hayranlarının ziyaretlerine oldukça sıcak yaklaşan Ekin Koç dizi setini ziyaret eden hayranları ile`de bol bol resim çektirmektedir.2014 yılı Kanal D`nin Eylül ayında ekranlara gelecek dizisi Benim Adım Gültepe isimli dizi`de Seyfi karakterini canlandırmaktadır.

тъй кат гледам е откритие на кака Вахиде... коментарът е излишен, яни  Wink

Последна редакция: пт, 05 сеп 2014, 14:44 от lacunababe

# 704
  • София
Все пак на Измир му казват "гяурския град", все си мисля, че не е случайно избран за място на действието от сценариста/ите и от г-жа Тан.

Да, и то не точно Измир, а квартала Гюлтепе. Пълна загадка за мен е, защо точно в този квартал е избран да се развива историята. Че и името на сериала носи, че и на Нежо са му го дали да го ''играе''. Нещо много специален ще да е за измирлиици.  newsm78

За Сейфи / Екин съм ей така  Heart Eyes  още щом го видях в действие онзи ден. На минутата ми влезе под кожата героя, а актьора ще следя със сигурност.  

Лакуна, в това инфо обаче му е объркана годината на раждане. Де да беше '86-та  Crazy  Mr. Green  ама е ... 1992-ра.  Mr. Green  
http://www.idiletisim.com.tr/index.php/tr/sanatcilar/ekin-koc/info

Общи условия

Активация на акаунт