Ийит Йозшенер и другите лоши момчета на турското кино # Çapulcu kulübü # 133

• 73 733
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Бе, досетих се, че има нещо гнило с годината, ама... патка  Laughing Язък!  Crazy

# 706
Не знам дали чухте, че Прилив/Отлив спечели Best Drama Series
в Seoul International Drama Awards 2014  Peace Това е второто турско дизи след Езел с такава голяма международна награда. Баръшче облажи два пъти  Laughing  Heart Eyes
Да им е честито! Много се радвам за Ча! Все така да му върви!  newsm51

https://www.youtube.com/watch?v=u6Ue9WmNEQc

едно притеснено момче  Heart Eyes Laughing

# 707

http://www.seouldrama.org/EN/event/WebMagazine.aspx

Голямата награда
Скрит текст:
Драматични сериали
Скрит текст:

# 708

Да им е честито! Много се радвам за Ча! Все така да му върви!  newsm51

https://www.youtube.com/watch?v=u6Ue9WmNEQc

едно притеснено момче  Heart Eyes Laughing

мда, това е новият любимец на Едже... бате му Киво вече е напълно детрониран  Laughing Laughing Laughing

# 709
Всичко тече, всичко се променя  Laughing

Ако знаеш в Истанбул един ден в автобуса какво момче видях  Crazy Само си казах - е тоз, ако го побарат от гилдията, половината кекс символи ще останат гладни  Laughing Висок около 190 см, кестенява косица, леко длъжка на букли, сини очи, мургавичък и пухкави устенца.  Laughing На дясната ръка имаше маникюр, което ми говори, че свири на китара  Wink.
Така се бях оцъклила в него, че по едно време младежът с него взе да ми се смее  Joy Joy Joy

Та така. Все ще се намери някой по по най  Peace

# 710
Всичко тече, всичко се променя  Laughing

Ако знаеш в Истанбул един ден в автобуса какво момче видях  Crazy Само си казах - е тоз, ако го побарат от гилдията, половината кекс символи ще останат гладни  Laughing Висок около 190 см, кестенява косица, леко длъжка на букли, сини очи, мургавичък и пухкави устенца.  Laughing На дясната ръка имаше маникюр, което ми говори, че свири на китара  Wink.

Така се бях оцъклила в него, че по едно време младежът с него взе да ми се смее  Joy Joy Joy

Та така. Все ще се намери някой по по най  Peace

винаги, когато изпаднеш в подобна конфузна ситуация, може да се оправдаеш, че от един български фен клуб са те изпратили на разузнаване за нови звезди   Laughing Laughing

трябвало да извадиш фотоапарата и да започнеш да го снимаш като забележителност младежа  Mr. Green Mr. Green

# 711
Честно казано, през цялото време това се чудех... как да го снимам, за да ви го покажа  Joy
Като цяло много се изложих  Mr. Green Неква абла гледа втренчено кат невиждала мъж  Joy

# 712
Честно казано, през цялото време това се чудех... как да го снимам, за да ви го покажа  Joy

е, значи направо трябвало да дадеш фотоапарата на приятеля му - да те снима с младежа  Laughing

абе, никаква излагация не е, ами просто който си има очи за красивото...знае къде да гледа  Laughing Laughing

# 713

Да им е честито! Много се радвам за Ча! Все така да му върви!  newsm51
......

мда, това е новият любимец на Едже... бате му Киво вече е напълно детрониран  Laughing Laughing Laughing

Явно Mr. Green

Честито за наградата!    bouquet

Петане Hug, Kaboul kitchen бих го гледала тутакси Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Скрит текст:
само не на корейски или турски Simple Smile

# 714

е, значи направо трябвало да дадеш фотоапарата на приятеля му - да те снима с младежа  Laughing

абе, никаква излагация не е, ами просто който си има очи за красивото...знае къде да гледа  Laughing Laughing

Не ставаше. През цялото време ме гледаше строго, все едно ми казваше - аз не съм кекс играчка  Stop Laughing

# 715
Здравейте, момичета! 2-3 дни не съм влизала във форума. Как я карате? Надявам се, че всички сте добре. Лека вечер! Hug

# 716

е, значи направо трябвало да дадеш фотоапарата на приятеля му - да те снима с младежа Laughing

абе, никаква излагация не е, ами просто който си има очи за красивото...знае къде да гледа  Laughing Laughing

Не ставаше. През цялото време ме гледаше строго, все едно ми казваше - аз не съм кекс играчка  Stop Laughing

хаххах...много разбира той...лапешка му работа  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 717
Белче,  Hug

Нали?! Ех, Лорче, едно е хубост, съвсем друго - мъдрост  Mr. Green Ще се сдобие с нея кат поостарее и погрознее  Laughing

# 718
"Металика" влязоха в Книгата на рекордите на Гинес

5 септември 2014, 20:00

Скрит текст:
"Металика" влязоха в 60-ото юбилейно издание на Книгата на рекордите на Гинес с историческия си антарктически концерт, съобщи Контактмюзик.
С шоуто си в Антарктида групата стана единствената в света, свирила на всичките седем континента на Земята.
На 8 декември миналата година Джеймс Хетфийлд и компания пяха пред 120 учени и победители в състезание под купол в близост до аржентинската изследователска база "Карлини".
По време на едночасовия концерт "Freeze 'Em All" "Металика" изпълниха 10 парчета, припомня изданието.
Постижението отрежда място на групата в юбилейното издание на Книгата на рекордите на Гинес, което излиза на книжния пазар след седмица.
"Миналата година тръгнахме на турне, както правим през повечето години, и посетихме много от любимите ни места, както и някои нови.
Така и не разбрахме обаче, че сме на път да поставим световен рекорд. Слава Богу, че други внимават в картинката и не са пропуснали да забележат, че за една година сме успели да свирим на всичките седем континента, ставайки единствената група с подобно постижение.
Приятелите ни от Книгата на рекордите на Гинес са ни оказали честта да ни включат в юбилейното издание", се казва в изявлението, направено от "Металика".

https://www.youtube.com/watch?v=Ckom3gf57Yw&list=RDCkom3gf57Yw

Metallica - The Unforgiven

# 719
  • СТАНДАРТНО.
 Hug Надявам се всички да сте добре!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт