Отговори
# 540
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Лека!  Hug
Ще отдам заслужено внимание на Аржентина и сънародниците на Чачовата майка. Wink Laughing

# 541
 Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes и ко ,остайхти мЪ сама да заключвам мазетУ Crossing Arms
айде и аз фтивъм да си излгедам сладурчетата с превод  Heart Eyes

Лека нощ и от мен Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Мичонка HugПрофче HugВерче Hug има май оЩи някой зад пИрдетУ  newsm78

# 542
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз съм бе пиянке , еее ма всичко видиш, изкъпах се и идем да кажа лека нощ  Hug Hug Hug

# 543
Тюх Laughing Босна за малко да гътне Аржентина Laughing

Ади лека вечи Mr. Green Hug

# 544
  Mr. GreenвечИ мога да си лягам....Ирка сЪ заФали че се изкъпала,РенУ и тя отрази футбола ...гася тока вече  Laughing

# 545
 ku-ku
Добро ютро Hug Hug Hug
  food010кайве Laughing
 newsm64 омлет Laughing

Да ви е сладко Laughing

Хубав ден и успешна седмица Hug

# 546
Добро утро. Hug

# 547
  • Варненска клюкарка
Добро утро мили мои отразени и не отразени...мене лично ме е срам да си кажа, че то нашето за разправяне ли е...такава тишина  Mr. Green

Снощи направих нещо което мнооого отдавна не бях правила.... погледнах няколко серии на АФК от втория сезон- почнах от 44 и стигнах до 49 та.... Рекох си да видя дали грешката пък не е в моя телевизор Crazy Тц няма как да е- Ча е безумно красив там, особено в 49-та, променя се във всяка серия Wink Едър е, лицето му е закръглено, но без да е бухнало вълнообразно като мекица и без да се подава гуша из под брадичката му както е сега, нищо не му е разплуто и нищо не се тресе  Wink Косата му е перфектна- често играе без прическа, например в хижата- там просто си сваля вълнената шапка, вижда се че е рошав... Перфектен е бил- изпъната секси стойка, силен и стегнат, движи се като пантера, в отлична спортна форма е... как прескачаше оградата зад хижата....със скок Shocked - абе всичко му е супер Heart Eyes Играта, караниците им или как и мърка като са сдобрени- всичко е супер Heart Eyes

# 548
Добро утро мили мои отразени и не отразени...мене лично ме е срам да си кажа, че то нашето за разправяне ли е...такава тишина  Mr. Green

Снощи направих нещо което мнооого отдавна не бях правила.... погледнах няколко серии на АФК от втория сезон- почнах от 44 и стигнах до 49 та.... Рекох си да видя дали грешката пък не е в моя телевизор Crazy Тц няма как да е- Ча е безумно красив там, особено в 49-та, променя се във всяка серия Wink Едър е, лицето му е закръглено, но без да е бухнало вълнообразно като мекица и без да се подава гуша из под брадичката му както е сега, нищо не му е разплуто и нищо не се тресе  Wink Косата му е перфектна- често играе без прическа, например в хижата- там просто си сваля вълнената шапка, вижда се че е рошав... Перфектен е бил- изпъната секси стойка, силен и стегнат, движи се като пантера, в отлична спортна форма е... как прескачаше оградата зад хижата....със скок Shocked - абе всичко му е супер Heart Eyes Играта, караниците им или как и мърка като са сдобрени- всичко е супер Heart Eyes

HugОх сабах сабах се смея с тебе Joy Joy Joy

Гале Hug

# 549
  • У Диспансера ...♥♥♥

Добро утро  Hug Hug Hug Hug
Да видиш себе си отстрани е толкова трудно, колкото да
погледнеш назад без да се обръщаш.

Скрит текст:
Ренку,Гале ,Бел Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug

# 550
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Туй за тия дето обикалят по спалните  hahaha hahaha hahaha

# 551
Скрит текст:
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Туй за тия дето обикалят по спалните  hahaha hahaha hahaha
Hug Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Кораба -майка чухте ли Mr. Green

# 552
# 553
Булка туй за теб Laughing

Скрит текст:
"Не убегают от любви"- новый сериал!

Главными героями сериала станут Берк Октай и Пелин Акыл. Так же в сериале примут участие Джерен Хиндистан и Чагдаш Онур Озтюрк. Сериал появится на экраны в сентябре на канале Стар Тв. Продюсер сериала Тюркер Инаноглу, режиссер Метин Белекоглу. История любви связанная с Мардином и Стамбулом.

Таз не я дишам Sick

Паф Hug

Фатам по сокаците Laughing

# 554
Добро утро smile3507
Ей, едвам отлепих Tired
Ренку Hug Heart Eyes много ти убав омлета Laughing Laughing
Бел Hug Heart Eyes Ирко Hug Heart Eyes Гале Hug Heart Eyes Паф Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт