Отговори
# 600
Сори майна ама аз не знам за такваз кандидатура,не знам дали помниш ама и предната година ме нямаше 2-3 месеца лятоска  Naughty тогава трябва да е било запитването

# 601
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Цел ден не мой фанем мисълта на Влъха... Thinking Thinking Thinking

# 602
  • У Диспансера ...♥♥♥

Влъх, с бяла коса няма у филма, ти явно не си го гледала, с червени очи са, ама с бели коси не знам  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Аз помним за Зизуна, помним, още кога дойде и пусна бюлетина  Joy Joy Joy Joy

# 603
Сори майна ама аз не знам за такваз кандидатура,не знам дали помниш ама и предната година ме нямаше 2-3 месеца лятоска  Naughty тогава трябва да е било запитването
Ай тогаз се събирайте съвета на Усойниците... и ме приемайте в лоното.
Аз нивгъш не пожелавам мъжа на друга Влъх... hahaha hahaha Joy Joy
Ама мога и да почна... Joy Joy Joy

# 604
  • У Диспансера ...♥♥♥
Цел ден не мой фанем мисълта на Влъха... Thinking Thinking Thinking
И тя не мой си я хване, споко  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Диамантения вика на Едуард, щот блести на слънцето  hahaha hahaha hahaha

# 605
  • Варненска клюкарка
Верче, кога ще дават ЗП или не съм разбрала, ще го дават ли изобщо newsm78

# 606
  • У Диспансера ...♥♥♥
Да търсим ся други парцали, че тия стресират Профчето  Mr. Green

# 607
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Да търсим ся други парцали, че тия стресират Профчето  Mr. Green

Ами ние си те знаем Mr. Green  Wink . Не е нужно и другите да те научават.  hahaha

# 608
Де бе не ме праите на будала Crossing Arms имаше един в гащите на Усойницата с червена роба и дълга коса може и посивяла да е newsm78
Нали в предпоследни филм мисля че беше или 2-рата част имаше един съвет от вампири дето искаха да го убият Едуард и оная смотла ходи да го спасява

# 609
Тва Кай ма...и не е бела коса, а рус...Другата е Джейн...ма и тя руса... hahaha Joy
Влъх ти си КУКУ hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 610
Хаха може да си направиме съвета ВлъхоУсойниците  Joy кандидатурите могат да започнат...сега  hahaha

Абе Влъх ние сме били царе бе  Joy и имаме празник Януари месец  hahaha в Италия много ни почитат хаха

# 611
Тва Кай ма...и не е бела коса, а рус...Другата е Джейн...ма и тя руса... hahaha Joy
Влъх ти си КУКУ hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Е ай сега ти па за 1-2 тона изсветляване ли си  Joy
Аз съм даже Куку и половина  Joy

# 612
Хаха може да си направиме съвета ВлъхоУсойниците  Joy кандидатурите могат да започнат...сега  hahaha

Абе Влъх ние сме били царе бе  Joy и имаме празник Януари месец  hahaha в Италия много ни почитат хаха
Аз кандидатура съм дала отдавна....и ако не ме приемете ще си сменя бельото с мъжете на трите ви... Mr. Green като на всеки парцал ще запиша "Съпруг 1 , Съпруг 2 и тн... Joy Joy hahaha hahaha

# 613

Аз кандидатура съм дала отдавна....и ако не ме приемете ще си сменя бельото с мъжете на трите ви... Mr. Green като на всеки парцал ще запиша "Съпруг 1 , Съпруг 2 и тн... Joy Joy hahaha hahaha
Леко леко че почна да Апеш и моЕ се задавиш  Joy 

# 614
  • У Диспансера ...♥♥♥
Оййййй на Влъха с олтарите, ми е много интересно как ще събереш всичките и, то там два часов филм ще стане  hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт