Бебешката количка - цяла наука за второ висше №27

• 92 700
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Зависи от обема, теглото и дали има наложен платеж. На мен за jane muum 3в1(казвам модела, за да видиш общото тегло) в кашона(1,20х1х0.60-приблизителни размери по спомен) + 1149лв. наложен платеж от Пловдив до Варна Спиди ми вземаха 55лв.

# 151
Irene I Супер изглежда количката, няма да съжаляаш за избора си. На мен винаги ми е била сред фаворитите. Приятно ползване и много щастие Simple Smile

# 152
Не по темата, но колко би излезнал като цена изпращането на количка от Пловдив до Бургас

На мен S-line с трите коша ( беше около 25 кг ) с наложен платеж от 450лв и "Отвори и прегледай "  от Бургас до Враца ми излезе 23лв  Peace

# 153
  • В центъра на Вселената...
Няма ли в темата майки с Jane muum, които да споделят опита си с матрикса и коланите?

# 154
Irene I Аз с АБЦ нямам личен опит, но познавам мами, които са си много доволни от тях. Знам,ч е са леки и подходящи за по-високите.
Това, което искам да ти кажа обаче е свързано с Евото. Аз се сдобих с него преди седмица. Още не съм го ползвла, че имам време, но си го купих от Англия втора ръка и ми излезе 350 лв общо с доставката. А количката е почти като нова, защото е ползвана като втора. Искам да кажа,че ако наистина искаш такава можеш да ги следиш в ибей като мен. Аз редовно си проверяхвах, какво се пуска в последните няколко месеца и накрая си взех точно това, което ми беше на сърце. Успех Simple Smile

Здравей ymemansi, може ли линк на ebay, в който си следяла количките.Аз съм си харесала peg perego book plus, но не мога да го намеря на добра цена втора ръка. Някакви, такси,ддс плащаш ли или само доставка?

# 155
  • София
Защо да се махат коланите, като на това нещо идеята му е да е и стол за кола и директно да се мести от шасито в колата и обратно, а това без колани няма как да стане.

# 156
tifani_81
Следях количките в английския ибей. Там си има филтри и за марки колички, така че си избираш пег перего и ти се показват всички обяви за тази марка, като гредаш модела, който те интересува. Освен цената на количката се плаща само доставка, няма други такси.

# 157
Няма ли в темата майки с Jane muum, които да споделят опита си с матрикса и коланите?

Аз също съм се насочила към тази количка с този кош за новородено и също като теб ме притесняват коланите.Като съм гледала по клипчета коланите могат да се подпъхнат отдолу под тази стелка ли не знам как да я нарека.Другия вариант е с това матраче за което спомена,но там пък коланите стават неизполваеми...

# 158
  • В центъра на Вселената...
Защо да се махат коланите, като на това нещо идеята му е да е и стол за кола и директно да се мести от шасито в колата и обратно, а това без колани няма как да стане.
.
Защото аз рядко ще го използвам като стол за кола. По-скоро ще го използвам като кош, затова и питам и търся вариант, който вероятно ще е матрачетo към коша. Живот и здраве бебка ще се появи септември, за пролетта вече ще сме в летния кош.

Последна редакция: пн, 07 юли 2014, 16:10 от SilvaZone

# 159
  • София
Ако не си си купила още количката по-добре я вземи 3 в 1 и няма да имаш такива грижи, хем  коша ще е кош, широк, дълъг, удобен, особено за дете в зимни дрехи.
Разликата в цената е минимална, така или иначе.

# 160
  • Варна
Аз също бих ти препоръчала 3в1. Ние вземахме такава и коша за новородено е много по-широк от Матрикса и спокойно може да сложиш бебе с космонавт и то вече на 4-5м. Щом няма да го позлваш като комбиниран вариянт, което изтъкват като +, мисля че се обезмисля матрикса. Другото е, ако се налага да го смъкваш и носиш-тежък е. Виж  и на живо и прецени за коланите и за големината, защото е доста тесен с тези възглавници вътре. Лично моите познати с матрикс не бяха доволни, а и тук във форума имаше недоволни мами. Другото, което е на матрикса трябва да провериш дали във вашата кола може да се монтира легнал, защото не във всички коли може заради системата. Ако се наложи да го слагаш както стандартните кошници и столове за начало не става, защото се получава чупка като стол, която не е подходяща за новородено.

# 161
Някой да има отзиви за това

Или за тази:

Последна редакция: пн, 07 юли 2014, 19:55 от lyubomira_naidenova

# 162
  • София
Здравейте мили дами,
много ще съм благодарна, ако може да ме консултирате. Търся си лека, маневрена и компактна лятна количка. Бебка е на 5 месеца вече, имам 2 колички от каката, но и двете не са ми особено удобни и съм решила да взимам друга (не държа да е нова, ще взема най-вероятно от продавалника)... Имам следните изисквания - да има все пак легнало положение (може да не е напълно легнало, но да е прилично все пак, защото сме хаймани и сме нон-стоп навън), да се управлява леко и да е маневрена, да е компактна и да не заема много място в малката ми кола (в която е и колелото на каката  Mr. Green). Нямам претенции за двойни или единични колела, за визия, с 3 или 4 колела... Имам препоръки за Бъгстера, за Пег Перего някой летен модел - кой?, за Макларън, за Куини Зап екстра или Куини Сенз.... Признавам си, че съм гола и боса с количките, отивам да чета и да се ровя, да търся отзиви и т.н., но ще съм ужасно благодарна, ако ми дадете съвет или препоръки, за това, което търся. Благодаря ви предварително!!!!!!!!   bouquet

# 163
  • Щастлива мама на 3 слънца
момчета имам спешна нужда от съвет
има макларън триумф ,но няма хубаво седнало положение ,леко полегнал е малкия ,а ми е малко мързелив и искам да си седи добре . какато и да е ползвала съм  я само месец страхотна е черна . Искам да я продам и да си купя ето тази количка http://www.hippoland.net/produkti/bebeshki/bebeshki-kolichki/chi … aris-slonova-kost

CHIPOLINO Лятна количка VIP ПАРИС СЛОНОВА КОСТ

има ли някой с такава и как ви се струва ,малкия е на 10 месеца .
мерси много

# 164
Бутала съм такава. Бута се леко и е маневрена. Само това мога да кажа.

Общи условия

Активация на акаунт