Бебешката количка - цяла наука за второ висше №27

• 91 138
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
Andreamegi според зависи какъв кош имаш, може да си вземеш или слийпър, или този който е порт бебе, или тертия, който е част от мобилитъ сет-а!

аз се отказах да продвам моя порт бебе кош, защото ме убедиха, че ще ми е много полезен, но виждам, че не е никак скъп - за около 200 лева, може да си го купиш - другите са доста по-скъпи, има също  и нови чанти.

аз сиках да те питам за мнение за количката - каза, че си доволна, аз имам друг модел - вандерер, но все пак се надявам , че ще съм доволна.

Мерси предварително за споделеното мнение  Joy
Благодаря ти много за съветите! А относно количката тя затова и не ми сменя, много е лека, сгъва се заедно с коша,въпреки не чак толкова големите гуми е особено проходима и много лесна за возене. Аз дъщеря ми я возих в нея до 2 години и 2 месеца и в момента е като нова , нито скърца, нито е избледняла от пране. Като цяло на concord количките са здрави, поне от това ,което имам аз като информация

# 331
дам, за моята - вандерер - пише, че детето може да я ползва до 4 години, но едва ли толкова дълго ще се вози - ние мислим за второ като стане на 2, така че  няма да остане неизползвана.

Радвам се, ако съм ти била полезна  Hug успех и се похвали после какво си решила и с какъв нов кощ си се разнообразила Simple Smile

Последна редакция: чт, 07 авг 2014, 11:44 от bgzvezdi4ka

# 332
  • София
Сега съм се спряла на Кам Портофино.Чета,обаче коментари из форуми,че кошът бил много тесен и къс и много бързо омалявал на детето и не можела да се ползва за дете над 1г.Моя приятелка обаче си я купи и много я хвали,но не е във Варна в момента и не мога да я видя на живо.Според нея кошът си е съвсем достатъчен,но бебето й е още малко,а и е лято и не са дебело облечени.Много моля за отзиви за количката,ако и тя отпадне не зная вече какво ще купя,то детето ми ще порасне  ooooh! http://www.bebe-best.com/cam-bebeshka-kombinirana-kolitchka-port … t-33-p-55453.html
Имах Кам портофино за малкия си син, не е тясна, ползвали сме я и след годинката. Компактна е, лесна за сгъване. Само не ми харесваше, че няма подпора за крачетата, която се вдига, когато бебето спи (освен, ако не са променили модела, все пак съм я ползвала преди 5-6 години). Смених я, защото исках Макларън и определено му станах фен (на Макларън-а).

----
Сега погледнах ревюто, имат вече степенка.

# 333
Кой модел на Макларън имате?Много благодаря,че споделихте за Кам Портофино!
Таничка,друга моя приятелка има този модел МКларън и е много доволна,но според мен Кам я превъзхожда с големия си багажник,борда и покривалото за крачета.Ще се огледам и Макларън, защото аз търся втора ръка количка.

# 334
  • София
Макларън техно имах и ми е фаворит. Сега имам Куест, но Техното ми беше по-удобно.

# 335
  • Бургас
Макларъна също има голям багажник, борда се продава отделно, има в комплекта и покривало за крака и дъждобран включени

# 336
Вчера гледах на живо HAUCK Malibu 3in1 XL... или нещо от сорта. Останах очарована от количката, защото е лека и се върти и движи с един пръст. Цената също ме устройва, не мисля да купувам скъпа количка. Вие какво мислите? Има ли някой опит с този модел?  newsm78
http://www.hippoland.net/hauck-kombinirana-kolichka-malibu-xl-all-in-one-fruits

# 337
Вчера гледах на живо HAUCK Malibu 3in1 XL... или нещо от сорта. Останах очарована от количката, защото е лека и се върти и движи с един пръст. Цената също ме устройва, не мисля да купувам скъпа количка. Вие какво мислите? Има ли някой опит с този модел?  newsm78
http://www.hippoland.net/hauck-kombinirana-kolichka-malibu-xl-all-in-one-fruits

И аз съм си я харесала, а и е една от малкото, които ще се събират в асансьора ни Grinning Малко малък ми се вижда коша за новородено, имам предвид плитък, ама знам ли. Ходих да я гледам в един магазин и ми допадна, като преди това съм изчела всичко за нея и в чужди форуми Simple Smile

# 338
Klarheit   и аз като теб снощи гледах клипчета и четох. При нас също асансьора е малък и имам и 12 стъпала докато стигна до него. Не мога да си взема голяма и тежка количка. На мен коша ми се стори нормален и плата ми хареса, че ще се пере лесно Simple Smile Цветово май избора не е голям  newsm78

# 339
Аз имам Chicco Urban - черна с розово. Много съм доволна. Много лесно се трансформира от кошче за новородено в седяща част, а и не е толкова тежка.
Видях в един магазин, че в момента имат подарък - втори комплект текстили, така все едно имаш 2 различни колички.
Мисля и аз да си взема още един цвят текстили, за разнообразие.
 Simple Smile

# 340
Аз имам Chicco Urban - черна с розово. Много съм доволна. Много лесно се трансформира от кошче за новородено в седяща част, а и не е толкова тежка.
Видях в един магазин, че в момента имат подарък - втори комплект текстили, така все едно имаш 2 различни колички.
Мисля и аз да си взема още един цвят текстили, за разнообразие.
 Simple Smile
ох, на мен това ми беше първата количка, която наистина си харесах, ама не ми хареса, че няма отделен кош за новородено, иначе е перфектна Stuck Out Tongue

# 341
Hauk има една от мамите, с които се засичаме чат-пат по улиците. Това, което не ми харесва е, че кошът за новородено е мн процоцулен и бебето постоянно се свлича към крачетата, а съгласете се, че за едно 1-6 месечно бебе изобщо не е препоръчително тежестта му да пада на крачетата.

# 342
  • Бургас
Такъв Хаук има и една мама дето излизаме заедно. За мен недостатък е че дръжката ми е много ниска.

# 343
Момичета,

последно съм се спряла на Peg-Perego Book + и Mutsy Evo.
В модела на Пег-Пегеро ме притеснява шашито, струва ми се не особенно стабилно и издражливо (предвид, че ще я ползвам по софийските улици).
В Ево-то ме притеснява сенника на лятната седалка - изглежда ми много плитък когато седалката е в легнало положение.

Някой може ли да сподели мнение?

# 344
Момичета знаете ли къде мога да намеря количка DorJan ,в интернет не намирам ,винаги е в изчерпани количества.Ако знаете сайта на марката,представителен магазин ,ще съм благодарна да пишете  Peace

Общи условия

Активация на акаунт