Бебешката количка - цяла наука за второ висше №27

• 90 970
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Ако принципно ти харесва мамас и папас вероятно може да си я поръчаш до германия.
Пликото го дават 9,7 кг http://global.pegperego.com/kleinkinder-catalogus/2012/Pliko+Swi … asy+Drive+Modular
Иначе за авиото до колкото схващям  пише, че може с това http://babytown.com.sg/buggypodsmorph2/ но с онези, които са просто като стъпалце отзад не знам... може ако я имате някъде по магазините при вас да попиташ.

# 661
  • София
Здравейте,

сдобихме се с количка Чиполино Лумикс Simple Smile

Като цяло сме много доволни - НО имаме въпрос.

Кои модели Столчета за кола са подходящи и могат да се ползват? От Лумина, от Оптима от Перфекта ... ?Ако някой е ползвал и може да даде съвет ще бъдем много благодарни.

P.S. Също така се чудим и за порт-бебе.

# 662
Здравейте,

сдобихме се с количка Чиполино Лумикс Simple Smile

Като цяло сме много доволни - НО имаме въпрос.

Кои модели Столчета за кола са подходящи и могат да се ползват? От Лумина, от Оптима от Перфекта ... ?Ако някой е ползвал и може да даде съвет ще бъдем много благодарни.

P.S. Също така се чудим и за порт-бебе.

Поздравления за избора  Heart Eyes. Още не съм я ползвала моята Лумикс, но си взех кошче-столче Лумина към нея, всяко кошче се продава в комплект с адаптери, лесно се слагат и те  и кошчето и е много удобно. Simple Smile

# 663
Didi Wis не искам да ти натрапвам мнение,но според мен си помисли пак за S-line.Нито е много лека,нито е от най-маневрените.Една от майките на площадката е с такава количка,механизмът на окачването на коша е много кофти и всеки път когато реши да обърне коша към нея или обратно се налага някоя мама да и помага.Бутала съм я с дете вътре с една ръка(а с другата моята) докато мацката чакаше за кафе,ееее sorry Naughty,но не се бута толкова лесно.Моят съвет е да си помислиш добре Peace

В нашия град станахме супер много мами със S-line. Еми всички сме си супер доволни  от маневреността- минава навсякъде. Как иначе 5 годишно дете я бута с лекота, не знам?! Амбицирахме се да ги претеглим, защото една от нашите мами е с Mima и  ФАКТ S-line и  Mima са с еднакви килограми. Като гледам и във фейсбук всички са си доволни. Не знам кой си носи количката на гръб, че да хване мускули където и да било, но аз я ползвам за да изведа детето си на разходка. Ние слизаме по стълби сами, качваме си я назад. Кого е нужно да я мъкнем на гръб? Колко пъти на ден сменяш кошове?? Аз не съм го сменяла от както съм го слагала летния. И си е толкова просто ако ти се наложи го правиш без проблем - какви са тия философии и сложнотии където говорите? Въпрос на навик. Да, идеална е и си я харесваме! Wink Успех на всички в избора !

# 664
  • София
Аз се разубедих и от S-line (като ги пипнахме на Бебеманията, нещо материята и изработката ме дразни, иначе, да, маневрени са и имат всички опции), и от Skate, имах други очаквания за тази количка, по-офроуд да е, тя с едни малки гуми отпред... Гледахме пак Jane Muum Whistling newsm78 летният кош много открит и определено искам помпащи се гуми, та пак падна голямо чудене.

# 665
 Аня♥♥♥, гледала ли си Lupo и Lupo Comfort на Baby Design
В квартала е много популярна и имах възможността да се убедя, че има защо. И двата и коша са много добре организирани и прибрани - няма как да влезе студ и вятър, материите са супер (особено на Comfort-а) возията и проходимостта - без забележка, голям багажник екстри в комплекта, супер е! И майките, които я ползват са много доволни! Няма място за сравнение с S-line просто. На скоро една мама тук разказваше каква мъка и е да си размени Lupo-то с  S-line-а на приятелката си  Simple Smile
Вече си разбрала колко е важно количката да се види на място - на картинка много може да се подведе човек, а и няма как да провери усещането за това бута и колко е тежка например.
Желая ти успех!

# 666
Че то и в нашия град станаха много мамитата с S-line,бутат си ги с гордост,но като сменят кошовете и минат на седящия и започват да мрънкат Cry(не става дума само за обръщането на коша).
Уверена съм в това което говоря,не си го измислям,защото имам възможността да сравня с моята,която също е с помпащи гуми Peace

# 667
elica79 твоята каква е ?

# 668
Моята е Espiro Vector Pro и страшно много съм доволна  Peace,дори лятото си купих лятна количка(понеже се налагаше да пътувам доста)пак на Espiro.

# 669
  • София
Може ли някой, който ползва Safe2Go столчето на Муци да ми каже дали и как се регулира наклона на облегалката.

# 670
  • София
Може ли някой, който ползва Safe2Go столчето на Муци да ми каже дали и как се регулира наклона на облегалката.
никак не се регулира.

# 671
чета и се обърквам, нямам никакви познания какво да изисквам от количката, какво да има и т.н., ще ме насочите ли къде мога да се информирам най-общо... или някоя от вас да сподели, благодаря Hug

# 672
Ето нещо за отправна точка:
http://moebebe.com/izbor-bebeshka-kolichka

# 673
  • София
чета и се обърквам, нямам никакви познания какво да изисквам от количката, какво да има и т.н., ще ме насочите ли къде мога да се информирам най-общо... или някоя от вас да сподели, благодаря Hug

Определи си бюджет, какво искаш 2в1 3в1, кг, помпащи гуми,  и почвай бебешките  онлайн магазини един по един гледай кличета, търси мнения на това което ти харесва, питай тук,  ходи гледай на живо.

# 674
Здравейте мамчета, ще се вмъкна във вашата тема, виждам, че сте писали доста и неможах да прочета всичко, а само хвърлих по някой поглед.
Бих помолила за мнение за три марки колички  между които се колебая, а именно Микадо, Тако и Бритакс.
Искам да разбера самата марка с какво качество е, независимо от модела, който ползвате..
Ще бъда благодарна за вашите мнения.
Хубав ден  Hug

Общи условия

Активация на акаунт