Бебешката количка - цяла наука за второ висше №27

• 92 699
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
  • have faith and be patient ..
pokita здравей ,моята количка почти отговаря на условията ти Tutis Zippy Sport ,аз също търсех висока , с големи гуми (помпащи ) и съответно много много държах на материята (памучна ,дишаща със сребърни йони против алергии ,прах ,обриви и т.н. )  , сенника на седналия кош е огромен ,само че самия той сякаш не е чак толкова висок , не съм сигурна още не съм стигнала до него , но коша за новородено е на прилична височина ,аз също съм висока .. шасито тежи 8,9 кг ,дръжката се чупи .. нашия асансьор също е ужасно малък ,но успявам да се натъпча с количката вътре Simple Smile страхотни амортисьори , страхотна возия , коша е голям .. абеее много съм доволна , само ,че не ми се е налагало да я вдигам за това не гарантирам  Peace  http://newviva.bg/detski-kolichki/298-zippy-sport-31-pink-linen.html

# 541
pokita здравей ,моята количка почти отговаря на условията ти Tutis Zippy Sport ,аз също търсех висока , с големи гуми (помпащи ) и съответно много много държах на материята (памучна ,дишаща със сребърни йони против алергии ,прах ,обриви и т.н. )  , сенника на седналия кош е огромен ,само че самия той сякаш не е чак толкова висок , не съм сигурна още не съм стигнала до него , но коша за новородено е на прилична височина ,аз също съм висока .. шасито тежи 8,9 кг ,дръжката се чупи .. нашия асансьор също е ужасно малък ,но успявам да се натъпча с количката вътре Simple Smile страхотни амортисьори , страхотна возия , коша е голям .. абеее много съм доволна , само ,че не ми се е налагало да я вдигам за това не гарантирам  Peace  http://newviva.bg/detski-kolichki/298-zippy-sport-31-pink-linen.html
С. Алекс, много ти благодаря! Изглежда точно каквато искам (с изключение само на теглото може би Simple Smile
Редактирам се, че видях магазина от линка. От него ли я взехте?

Последна редакция: пт, 24 окт 2014, 21:31 от pokita

# 542
  • София
Мда, ако си склонна да преглътнеш тегло и  да качиш до 13-14 кг със сигурност и изборът ще е по-голям.

# 543
Да, така с оказва.
Открих и още една: Graco Evo Xt (не мога да сложа линк че нещо се развали функцията копи-пейст на таблета). От описанието в сайта на Mothercare обаче видях, че се почиства само с кърпа  ooooh! И пак не е лека. Единственото й предимство е, че кошът се сгъва заедно със шасито. Дали я има в бг mothercare?

# 544
  • София
Мисля, че я има в бг, дали точно в мадъркеър... сигурно.
Но тя е за мен с кофти материя дори на снимка.
А и по принцип помня някакви не много ласкави отзиви от нея.

Но можеш и mutsy да разгледаш, например 4rider.

Евентуално X-lander, abc design...новата IVVY на Nuna изглежда страхотна... а сигурно и други... вече зависи и ценово. В смисъл ако отпадне  за кг изискването можеш да отделиш няколко дни да пообикаляш магазини и да гледаш на воля.
Друг е въпроса какво ще правиш с ходенето до градинката.

# 545
Според мен килограмите на количката са абсолютно най-важният критерий за избиране и с почти всичко друго може да се прави компромис, но с тях не бива. Аз още не съм видяла мама, която да е изкарала с количка 12-14 кг. от началото до края. Т.е. каквито и суперлативи да се сипят за дадена количка, щом я сменят.... извод всеки ще си направи.
За пореден път ще направя реклама на Бук +, но понеже наистина количката съчетава в себе си всичко, което според мен трябва да е една удобна количка си позволявам отново да я рекламирам. Изобщо, ама изобщо не мога да си представя как така се е изтъркала дръжката на това момиче, даже, честно малко не вярвам, че това е истина. Моята количка я ползвам година и половина, детето ми е 12 кг. и е като чисто нова. За маневреност, не съм бутала по-маневрена, а съм пробвала доста колички на приятелки. Всеки ден по няколко пъти я сгъваме и разгъваме и не е мръднала. Пера текстилните й части често, а шасито мия директно под душа. Дръжката й е от някаква гумирана материя, която за мен е непонятно как може да се изтърка. Контактувам с много майки, защото цялата компания се обебихме в рамките на 2 години, и абсолютно всички майки са на мнение, че това е най-удобната и практична количка. След нас, още две мами се сдобиха с такава и също са много доволни.
Ако някой иска мога да я снимам и да покажа реални снимки.

# 546
  • гр.Пловдив
Цитат
с големи гуми (помпащи )

Момичета,не си вкарвайте кушия с тези помпащи гуми..Уж по-меката и добра возия си е чисто и просто заблуда Peace

# 547
Според мен килограмите на количката са абсолютно най-важният критерий за избиране и с почти всичко друго може да се прави компромис, но с тях не бива. Аз още не съм видяла мама, която да е изкарала с количка 12-14 кг. от началото до края.
А колко точно тежи вашата количка с шаси+кош за новородено и шаси+стола за след 6 мес.? Търсих на сайта на peg perego, но не мога да разбера (аз търсих конкретно за pop up). И друго не ми е ясно, какъв е смисълът столчето за кола да се прикрепя към количката? В кой момент детето се вози в това столче в количката, а не в коша за новородено или в седналия кош?

# 548
Ами аз лично никога не съм си ползвала кошчето за кола вместо коша за новородено или летния кош. Но бих го ползвала ако сме тръгнали нанякъде с много багаж и просто няма място за друго. Иначе килограмите на количката наистина са много важни, нашата със зимния кош тежи 8 кг, с детето до 6 месец-15. Откакто го смених с летния кош се преродих. Поне наполовина по-лека, и много по-маневрена. Но пък зимата не върви с него, много е отворен  Tired

# 549
Ами аз лично никога не съм си ползвала кошчето за кола вместо коша за новородено или летния кош. Но бих го ползвала ако сме тръгнали нанякъде с много багаж и просто няма място за друго. Иначе килограмите на количката наистина са много важни, нашата със зимния кош тежи 8 кг, с детето до 6 месец-15. Откакто го смених с летния кош се преродих. Поне наполовина по-лека, и много по-маневрена. Но пък зимата не върви с него, много е отворен  Tired
8 кг е супер! Каква е количката?

Момичета, някой поръчвал ли е до БГ без превозвач количка от amazon.com? Или от ebay? Доста по-евтини са количките, но не мога да разбера доставката директно до БГ дали в възможна и колко излиза..?

# 550
Цветина, и мен ме заинтригува коя е количката ? Наистина килограмите са важни, но ми се струва, че избора на леки колички е малък и затова често се прави компромис с теглото.

Аз мисля да не взимам много скъпа количка, именно с перспективата, че като натежи много ще се смени с лятна.

Кошницата за кола мисля, че е хубаво да се монтира на шасито. Може да се слага, когато се ходи някъде на бързо - супермаркет, лекар и т.н., а не за разходка.

# 551
Цитат
с големи гуми (помпащи )

Момичета,не си вкарвайте кушия с тези помпащи гуми..Уж по-меката и добра возия си е чисто и просто заблуда Peace
Тъй ли?

# 552
Сега видях, че сте си говорили за Пег Перего, не е такава. HAUCK MALIBU ALL IN ONE е. Също четох, че се е чупела, но за 7 месеца не е мръднала. Извинявайте, ако съм ви заблудила Simple Smile

# 553
Сега видях, че сте си говорили за Пег Перего, не е такава. HAUCK MALIBU ALL IN ONE е. Също четох, че се е чупела, но за 7 месеца не е мръднала. Извинявайте, ако съм ви заблудила Simple Smile
Нещо май не разбирам - на сайта й пише че с летния кош е 9.1 кг, а ти казваш че със зимния е 8 кг, пък с летния е двойно по-лека? newsm78

# 554
Нещо май не разбирам - на сайта й пише че с летния кош е 9.1 кг, а ти казваш че със зимния е 8 кг, пък с летния е двойно по-лека? newsm78

може би гледаш ХЛ модела, ето за малкия модел а дали е двойно по-лека не съм я мерила, но така ми се струва, след 6 месеца със зимния  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт