Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат във форума?
Как протича четвъртото раждане?
Какви са предизвикателствата при отглеждането на деца?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат във форума?
Форумът обсъжда различни аспекти на майчинството, включително спането на децата, подготовката за пътуване с тях, връщането на работа след раждане и предизвикателствата и радостите от отглеждането на множество деца. Майките споделят лични истории, опит и се консултират помежду си по теми като раждането, грижите за децата, опита с различни болници, финансовите аспекти на детските градини и адаптирането на децата към нова среда.
-
Как протича четвъртото раждане?
Четвъртото раждане обикновено протича като първото по отношение на продължителност, тъй като матката е преразтегната и й отнема повече време. Това обаче не означава непременно, че ще бъде по-болезнено. Въпреки че опитът на всяка жена може да варира, обикновено четвъртото раждане е подобно на първото.
-
Какви са предизвикателствата при отглеждането на деца?
Отглеждането на деца може да бъде предизвикателство, особено когато се занимава с множество. Въпреки това, всяко дете и всяка ситуация са различни. Някои майки споделят, че с всяко следващо дете се чувстват по-уверени и им е по-лесно, докато други твърдят, че вниманието и времето за всяко дете намаляват с увеличаване на броя на децата.
-
Какви са препоръките за лечение на акне?
-
Какви са предизвикателствата при приемното родителство?
е че никои не очаква от теб къщата да блести и децата да са по конец. Първата година след като се роди най-малкото ми дете не си я много спомням. Знам че в тоалетната ходех с децата защото средното ми дете направо искаше да носи бебето, да го сменя, бърка в очите, да му танцува и други такива.
. За добра домакиня и съпруга не съм се напъвала 
. Естествено изхвърлямм това което не става и е скъсано. Но като цяло се износват дрешките и обувки. Добра инвестиция си е и не са запазени след третото носене. Същото и с обувките. Единствено се притеснявам за най-малкото, че доизносва. Той е на 4г още няма такова значение, но след 3-4г сигурно ще забелязва
).
БЛАГОДАРЯ ВИ!!!!! Имах угризения, че нещо аз не правя както трябва.
разликата между първото и второто ми е 2г3м4д, а между второто и третото е 2г5м ... големите сега са градинарчета, въпреки, че през седмица някой си е болен в къщи
и носят и на малката, може би това че я кърмя я пази - поне се надявам. когато се роди второто, баткото си беше в къщи, да не споменавам, че като се прибрах тогава от родилния дом той беше със счупен крак ... всичко можеш да преживееш и да си толкова силен колкото не си и предполагал, че някой може да бъде. не се имам за ''майка героиня'' дори напротив - понякога ми е много трудно, поплаквам, случва се да си изпусна нервите и пр. лошото е, че също като теб, не мога на никой нищо да кажа, защото едва ли не съм виновна, че имам ти деца - макар винаги да съм мечтала за толкова! в къщи живеем с майка - тя е с 90% инвалидност - общо взето гледаме и нея - тя помага с каквото може жената - аз пазарувам, чистя, пера, тя когато се чувства по - добре понякога наглежда децата или готви - което ми е страшна помощ - да ми е жива и здрава. трудно е - няма какво да се лъжем, но хубавите моменти са толкова много и толкова хубави, колкото няма как да се опишат и разберат от човек, който няма толкова деца ... хубавото при малката разлика е, че ще имат общи игри, големите така хубаво се заиграват, че ми пълнят душата, а малкия дзвер вече ги гледа с толкова любопитство и желание да се включи, че като че ли пораства по - бързо. трудното ще мине и ще го забравим, само дано не изпуснем и не забравим всички прекрасни мигове с децата - това е непростимо.
с кака Лора, батко Самуил и бебе Ева