МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 99 034
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Честит Рожден Ден на сладката принцеса newsm59 smile3510! Вече е голяма  Wink !Да е здрава и много щастлива! newsm51

# 631
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри

Да е жива и здрава. Много щастлива и успешна!   bouquet Hug  bouquet

Момичета ,познавате ли някоя нуждаеща се мама с бебе на 3-4 месеца? Подарявам дрешки:
5 цели гащеризона
7 бодита с дълъг ръкав
5 жилетки с дълъг ръкав
5 блузки с дълъг ръкав
6 панталончета
3 чорапогащника
7-8 чифта чорапки
Дрешките са запазени и много ми се ще да послужат на някой, а да не отиват на боклука ... Ще помоля само да се поемат разходите на Еконт, които ще са 4-5 лв.

# 632
  • ...в най-дългото очакване на щастие...
Почти безобидн@ , нашата рошличка има нужда от дрешки. На почти 3 месеца е и с мерки 58-59 см. и 5500 кг. Аз дрехи все купувам и все умаляват бързо. А дрешките, които и умалеят предавам нататък. Simple Smile

# 633
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
betray, напиши ми на едно ЛС, адрес на офис на Еконт, имена и тел., за да ги изпратя Simple Smile Дрешките са за това време и за 60-68 см.. та ще са ви баш тамън Simple Smile Ще сложа и яке, и подплатени панталони за навън Simple Smile Ще трябва само да си платиш доставката ...

# 634
  • София
Ах, тези дрешки... Понеже понякога приятели  Hug Hug Hug ни дават (с връщане или без), де с перспектива, де за сега, съм си натаманила система, с която да задържам само нужното у дома, иначе сигурно ще се събере отделен гардероб с изчакващи дрешки... А и да върна добрата Карма. Моите човечета нали са сравнително в един сезон и през 2-3 години, та между тях вмъквам по някое приятелско детенце. То докато износи, дошло ред пак на някое от моите  Mr. Green Лимонката върви доста едър и някои дрехи направо от какиния шкаф минават в неговия  Joy Но пък намерихме приятелче, което да износва след него. Всичко, което оцелее (а то е доста), прибирам пак. Разбрала съм се да давам с връщане, че чакам най-близките ми приятелки за второ детенце (дано!). Определено системата работи  Peace

# 635
  • ...в най-дългото очакване на щастие...
betray, напиши ми на едно ЛС, адрес на офис на Еконт, имена и тел., за да ги изпратя Simple Smile Дрешките са за това време и за 60-68 см.. та ще са ви баш тамън Simple Smile Ще сложа и яке, и подплатени панталони за навън Simple Smile Ще трябва само да си платиш доставката ...
Благодаря ти!   bouquet Писах ти на ЛС адреса ни.
зелено човече , и аз предавам ,защото с 3 деца е просто толкова тясно у нас, че да пазя дрехи е напълно безсмислено и излишно. Щом излезе нещо от употреба се предава. Пък и съм на принципа, че винаги може да се помогне на някое детенце с дрешки или играчки. А дрехите са купища. От бебка скоро бях събрала една огромна торба тип джъмбовска с дрешки и отидоха при едно бебче Simple Smile Така трябва, хора сме- трябва да си помагаме.

Последна редакция: сб, 06 дек 2014, 11:55 от betray

# 636
Честит Имен Ден на всички малки и големи именници!Да си носите със здраве името! newsm51 baloni

# 637
Здравейте,момичета!
Искам да ви се похваля с четвъртото слънце,изгряло в нашето семейство-Деян,който се роди на 02.12.2014г.
Честит имен ден на всички именници,носете си името със здраве!

# 638
Честито Супер мама! Да Ви е жив и здрав малкият Деян и много да Ви радва!  ylinfant newsm51

# 639
Честит нов член на семейството, супер мама! Да ви е много здрав и да ви носи само радости!

Ние също си имаме именник вкъщи - гордият бъдещ татко на три.

Аз също дадох бебешки дрешки от 0 до 6 месеца на моч братовчедка, за да й помогна за нейното второ. Изобщо не съм подозирала тогава, че ще трябва тя да ми ги връща.  Laughing Тя ми даде по-големички от нейната щерка за моята. А сега ще продъжим да разменяме както е тръгнало. Аз ще й давам от баткото за нейнич малък син, а тя от дъщеря си за моите малки щерки(нали ще стават 2). Само майка ми и мъжа ми отначало реагираха отрицателно на тази размяна на дрехи. Аз я разбирам - тя купува много от тях като се лишава за целта. Но да се отдава чак такова значение на едни дрехи, няма смисъл според мен. И да искам, не бих могла да ги пазч во веки веков като паметници на спомените ми с децата. На времето всичко е било кът, трудно се намирало, та нашите родители са се научили да пазят много, та чак и да трупат всякакви излишни вещи.

# 640
  • Варна
Честито на порасналата принцеса на ДИП! Да е жива и здрава, весела и щастлива!

super.mama, да ви е жив и здрав юнака!

Честито на всички именници!

След раждането на сина раздадох почти всички неща за момиче, а той като растеше неговите пък отиваха при братовчед му с 2м по-малък. Като се роди малката се наложи да започна от начало с всичко. Тя си беше неочаквана. Опитвам се да махам малко по малко неизползваемите дрехи от къщи, но нямаме близки с по-малки от моите деца, а ми е жал да ги оставям до контейнера.

# 641
 Despina, давай ги на някоя от тукашните мами. Не вярвам да няма някоя с деца с 1-2 години по-малки от твоите, която да се зарадва на помощ. Аз даже като бях още само с едно и ми беше бебче сина, ми се е случвало да приема помощ под формата на дрехи.

# 642
 super.mama, да ви е жив и здрав !  ylinfant newsm51
С каките  прехвърлях от едната на другата.А каквото малката не успееше да съсипе раздавах. За малкия всичко наново , но пък от него заминаха за внучката тя е 7 месеца по малка.И кака му е страшно доволна,че си спестява сумати разходи.

# 643
Здравейте мами,да ви се похваля на 16.10 се роди третата ни принцеса Simple Smileняма по голямо щастие от това, до тук добре но в последно време нещата не вървят и ви моля за съвет,имали мами с три породени деца които да дадат пракрически съвети,аз съм организиран човек по принцип и до сега винаги съм се справяла с повечко неща наведнъж,но в момента се чувствам безсилна не мога да смогна-пране,чистене,готвене,болни деца,ревящо бебе,време за тати и т.н мисля че ме разбирате,имам чувството че съм в ада,а уж бях подготвена.Та въпросът ми е има ли начин за ред в хаоса,кога нещата си дойдоха по местата,как успявате да бъдете добра майка,домакиня и съпруга.

# 644
  • София
Първо честито бебче и добре дошла в отбора. Нормално е в началото да се чувстваш по този начин, но съм сигурна, че постепенно ще ти стане по-лесно.
Аз съм страшно неорганизиран човек, а домакинството особено с малки деца не ми беше на преден план.
Когато се роди малката, каките бяха на 2,9 г и след близначките реално ми беше много лесно само с едно бебе, което слава богу беше кротко. Каките обаче си ходеха на детска градина и през деня бях само с малката.
При теб по-големите дечица ходят ли на детска или и те са си вкъщи?
Зимата докато тя спеше и си бях вкъщи ми оставаше време да сготвя и да оправя. Лятото не толкова, защото бях основно навън с нея. Може би ми беше лесно, защото мъжът ми ужасно много помагаше с всичко след като се върнеше от работа и не е създавал проблеми за това, че нещо вкъщи не е оправено и не съм се притеснявала от това. Гледах децата да са добре и да има нещо за хапване, както и да не хабя нерви за това, че не всичко е идеално тъй като това не ми помагаше.

Общи условия

Активация на акаунт