МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 99 027
  • 738
  •   2
Отговори
# 660
pepita_ , добре дошла! Честито и на теб!   bouquet

[/quote]

Hug Simple Smile Благодаря!Хубав ден и слънчево настроение на всички,щом имаме такива слънца в къщи Simple Smile

# 661

Честито   bouquet ще се справиш,а радостта и удоволствието от това малко чудо са наградата.
[/quote]

Благодаря! Simple Smile Наистина се чувствам дарена и благословена!  Simple Smile

# 662
  • София
Мами, имам малко дрешки останали от приемното ни бебе. Момичешки са, според мен за лятно бебе, т.к. са за 6-9м бебе и са по-плътни, сега за сезона. Някои от тях сме й ги обличали до към годинката, но тя вървеше слабичка. Ако някой ги иска да ми пише. Simple Smile

# 663
Здравейте, искам да попитам дали има някой от вас, който има малка количка за изхвърляне. Става дума за съвсем леки малки колички (обикновено вървят до 50лв в магазините). Трябва ми една такава за малкия ми юнак, за да го водя с нея на ясла. Не мога да намеря в тъпите ни магазини, и онлайн. Мерси!

# 664
Привет  многодетни мами Laughing      Добре дошли на всички нови мамаи и техните сладки дечица Hug     Искам да ви пожелая много весели мигове през предстоящите празници. И една изпълнена с много обич и щастие Нова Година  bouquet       Ванеса, както са ти писали много от момичетата всичко ще си дойде по местата.   При нас също нямаше кой да помага,а разликите са м/у първото и второто 1г и 3месеца, м/у второто и третото 1г и 9месеца, а м/у третото и четвъртото 3г и 4м.      Винаги в началото  нещата изглеждат трудни,а после  сама на себе си се чудиш защо си се притеснявала.   Успех  love001 

# 665
Vodena, в Джъмбо има такива по 20-25 лв. Ние имаме такава, но е доста ръждясала, понеже седи навън.Не съм решила какво да я правя, но малко ме е страх да я ползвам в това състояние.

# 666
Здравейте, искам да попитам дали има някой от вас, който има малка количка за изхвърляне. Става дума за съвсем леки малки колички (обикновено вървят до 50лв в магазините). Трябва ми една такава за малкия ми юнак, за да го водя с нея на ясла. Не мога да намеря в тъпите ни магазини, и онлайн. Мерси!
В продавалника може да има много предложения. Аз от там си взех лятна количка, при това много запазена и на добра цена.

# 667
Ех, как се радвам, че все повече семейства се решават да имат повече от 2 деца  Hug
Добре дошли на новите мами  Hug
Весели празници!

# 668
  • София
Vodena, на балкона ни седи една такава от Галето:

Скрит текст:

Трябва да й хвърля един поглед, че отдавна не е отваряна. Иначе си беше напълно изправна. Пиши ми на лични, ако искаш да я вземеш. Peace 

# 669
  • Щастлива мама на 3 слънца
Vodena, на балкона ни седи една такава от Галето:

Скрит текст:

Трябва да й хвърля един поглед, че отдавна не е отваряна. Иначе си беше напълно изправна. Пиши ми на лични, ако искаш да я вземеш. Peace 
И аз имам такава страхотна е

# 670
Много благодаря за бързата реакция и предложенията за колички, мами. Писах на лични.

И аз се сдобих с трето детенце миналата ггодина, много щастливи ни направи. Сега го пускам на ясла - 23 ясла в София - за да работя и сърцето ми се къса..

Но да не сме тъжни. Много веселие и радост за вас и малките ви ангелчета тези дни пожелавам!

# 671
И аз имам разни дрешки за лятно бебе момиче. Зимните са за около половин годинка и нагоре. Ако някой иска, да ми пише.
Имам и за бременни. Ако има чакащи майки, ще се радвам да услужа  Grinning

Весела Коледа на всички!

# 672
  • Варна
 Честита Коледа! Здраве, любов и разбирателство!
 Ние изненадахме всички приятели, които не знаеха, че очакваме трето съкровище с една снимчица Simple Smile

# 673
  • София
Много приятен (и красив) начин да съобщите новината, mishelinHug

Честита Коледа на всички! Бъдете здрави и откривайте щастието дори в най-дребните неща! Heart Eyes

# 674
mishelin, super ste Simple Smile Много здраве и любов и да покажете и скрития мъник / чка

Общи условия

Активация на акаунт