Кой и какво може да ви подразни, когато сте на почивка?

• 63 380
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 90
Това е трета тема за много кратко време, в която стигам до извода, че хорските деца са страшна напаст.

Децата биват 2 вида - невъзпитани и наши.

# 91
Мен изключително много ме дразнят боклуците по плажа, във водата, по скалите ... и хората, които не са открили, за какво са кошчетата!

# 92
Aз решавам проблема със смартфон - детето ми е на 2,9 г., ходихме спокойно на ресторант.  Laughing
Разбира се, за ужас на други майки, които не биха позволили на детето си да докосне тази дяволска вещ до 18 г.

Ех, нямаше по наше време такива екстри, по стаите начини трябваше да се справяме  Laughing

# 93
Всяка тема напоследък стига до извода колко ужасни са децата. И то във форум с името Бг-мамма. Представете си на други места!

# 94
А, лютеницата, защо никой не я споменава Simple Smile

# 95
Всяка тема напоследък стига до извода колко ужасни са децата. И то във форум с името Бг-мамма. Представете си на други места!

И какъв е изводът?

# 96
А, лютеницата, защо никой не я споменава Simple Smile

На мен не ми пречи. Не гледам кой какво яде, това си е негова работа. Но по принцип, ако трябва да подкрепя едно или друго, ще спечели този, който носи домашна храна, а не онзи, който купува готова или чипсове и др. пакетирани  Simple Smile

# 97
Моят и твоят извод вероятно коренно се различават, Трещерица.
От сега със свито сърце чакам есента и официалното поемане на една първа градинска група. Скромните ми учебни стажове сочат, че родителите в сериозен процент са неврастеници спрямо собствените си деца. Какво остава за чуждите. А и да си насочиш негативизма към уязвима група е отдавна известен защитен механизъм за психолозите.

# 98
Просто, ми залипсва лютеницата Simple Smile

# 99
Като чета колко хора тук се дразнят от шумни и тичащи деца на плажа, и от щъкащи между масите деца в ресторанта, започвам да си мисля че доста форумки си шитват децата при бабите и дядовците докато са на почивка.

Аз от чуждите не се дразня, но моето (винаги е с нас на почивка) да тича по плажа или м/у масите - направо ще издивея  Crazy
Това значи нон стоп да съм в напрежение къде ще се затрие и няма да можем да го намерим после.
Аз издивявам. Точно това ми развали почивката миналата година. Вместо да си седна спокойно и на лафче с компания, аз търчах след една малка дивачка да я гоня между масите, в тоалетната, на ръба на терасата(нямаше парапет), на изхода до улицата и на стръмната стълба и всяка втора дума ми беше "моля извинете". После оставих малко кака и да я гледа при което изчезнаха и двете и след 30 минути стрес ги намерих на пустия плаж до ресторанта да шляпат във водата.

Тази година ако не се държат прилично няма да има никакъв ресторант-само на филии лютеница в квартирата ама ха. 

# 100
Дебелите хора, също имат права.

А трябва да им ги поспрат - права беше дамата с натъпканите чинии.

# 101
  • София
Когато си дал една торба пари за най-вероятно единствената почивка в годината, абсолютно всичко може да те подразни... Вече зависи от нагласата и търпението на почиващия  Mr. Green

Мен биха ме издразнили:

-лоша храна и лошо отношение на персонала /не ни се е случвало и дано не ни се случва/
-комари ....ужас...
-мръсни хотели, басейни, плажове, улици..всичко
-блъскане в ресторантите, блъскане пред блок масите
-пълни и изоставени чинии с храна...
-мятане на хавлии на шезлонгите от ранобудни пенсионери

Това са основните, естествено че може и още..запушени канали, тъпи анимации, опашки пред асансьорите ...и т.н. второстепенни неща.

Кво да ме дразни, че някой си маже лютеница  Thinking Нека си маже, негова си е..да му е сладко.

# 102
  • София
Мен па ме дразнят префинените французи с почти празните им чинии. Сложили в тях три марулки, сиренце и една хапка месце и тръгнали да ми се хранят.  Mr. Green На какво прилича това.

# 103
... да си насочиш негативизма към уязвима група е отдавна известен защитен механизъм за психолозите.
Да, за жалост точно така е.
Много е трудно да се възпре човек и е невероятно грозно.

# 104
Мен па ме дразнят префинените французи с почти празните им чинии. Сложили в тях три марулки, сиренце и една хапка месце и тръгнали да ми се хранят.  Mr. Green На какво прилича това.
Аз съм виждала американски турист с чиния пред него, голяма колкото тава, от която стърчи цяла кокошка с краката нагоре и между тях-куп картофи.

Общи условия

Активация на акаунт